• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme sorunuyla başım dertte

Bende de var. Ev tipi lazer aletlerinden aldm ucuz sayılabilecek bi fiyata ( çoğuna gore daha ucuzdu). Tamamen bitirmedi ama oldukca inceltti ve daha gec çıkıyor. Çene, karın ve kollarm icin kullandm ben. Eger biraz bütçeniz varaa tavsiye edebilirim

Bende gitmiştim ayni şikayetten dolayı. Doğum kontrol hapı vermişti daha fazla ilerletmesin diye. Kullanmadım tabi.

Lazer ve iğneli epilasyona gittim gene bitmedi. Bu tarz şeylere para dökmeden önce doktora git tedaviyle birlikte epilasyon yaptır ki işe yarasın. Başka da çözüm yok maalesef.​

Kızlar çene boyun göğüs ve göbek çevresi göğüs arasi gibi bölgelerde tuylenme sorunu yaşıyorum her aldigimda cogaliyor ve daha sert cikiyor.Ileride lazer dusunuyorum ancak bir sure idare etmem lazim.kendimi hic iyi hissetmiyorum aranizda boyle bir sorunu olan tavsiyesi olan var mi?
Cozum ev tipi lazer.aci yok sizi yok yapis yapis agda yok.oturdugun yerden gonder atislarini.allahim o nasil bir icattir ne buyuk bir rahatliktir.zaten 2_3 seanstan sonra aylarca cikmiyor bir daha.cikarsada 3_5tane anca

Cozum ev tipi lazer.aci yok sizi yok yapis yapis agda yok.oturdugun yerden gonder atislarini.allahim o nasil bir icattir ne buyuk bir rahatliktir.zaten 2_3 seanstan sonra aylarca cikmiyor bir daha.cikarsada 3_5tane anca
Gerçekten mi sizin de yüzünüzde falan belirgin tüy varmıydı onlarda da işe yaradı mı. Yoksa sadece bacak genital ve k. altı tüyleri olan şanslılardan mısınız?

Gecirmedim.doktora goruncem insallah ama cevremde genetik oldugunu evlenince gectigini falan soyluyenler var o yuzden bi de size sormak istedim
Canim oncelikle hormonlarina baktirmani tavsiye ederim eger bir problem yoksa ne yazikki genetiktir birde ne ile aliyorsun agda azaltmiyor mu ki

Ben beyaz tenliyim tuylerim ise koyu malesef genetik bacaklarima, koltuk altima ve kollarima lazer yaptirdim. Genital bölgemi normal aliyorum digerlere dokunmuyorum bile zaten erkek arkadasim icin hicbir sorun teskil etmiyor.

Gerçekten mi sizin de yüzünüzde falan belirgin tüy varmıydı onlarda da işe yaradı mı. Yoksa sadece bacak genital ve k. altı tüyleri olan şanslılardan mısınız?
Yok benim tuylenme sorunum yok yuzumde de yok normal tuylerdi iste.ama 2 kere yaptim.daha da hic cikmiyorlar.belki sizinki 2 degilde 4_5 kereden sonra cikmaz

Evlenince geçer mi dediler?Nasil yani strese girip köpek gibi tüy mü dökecekmişsiniz acaba bunu mu demek istediler?)))
Hormon kontrolu yaptirin.Ve su an icin agda ilerde ise lazer tek çözüm bence.

Back