• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme sorunuyla başım dertte

Kızlar banada söyleyin ev tipi lazerin markasını ve gercekten işe yarıyor mu?

her yerde ise yariyor.sifir aci sifir tuy.marka vermek yasak degilse yazayim
Çok şanslısınız ne güzel o:) Bilmiyorum yasak durumunu özelden yazarsanız sevinirim sonra sizi sıkıntı olmasın

Bir çok kişiye sordum lazer ve iğneli nin işe yarama durumunu. Tamamen insana bağlı okuyanların aklında bulunsun tüylenme sorunu olmayan sadece standart bölgelerde olan insanların hep çabuk bitiyor hem ucuz yerlere yaptırsalar bile bitiyor. Fakat yüz göğüs çene bel göbek kasık popo üstün de tüyü olanlar kısacası maymuna beş kala doğan benim gibiler :)daha dikkatli davransın tedavisiz para harcamaktan başka birşey değil. Aklınızda bulunsun :)

Çok şanslısınız ne güzel o:) Bilmiyorum yasak durumunu özelden yazarsanız sevinirim sonra sizi sıkıntı olmasın

Bir çok kişiye sordum lazer ve iğneli nin işe yarama durumunu. Tamamen insana bağlı okuyanların aklında bulunsun tüylenme sorunu olmayan sadece standart bölgelerde olan insanların hep çabuk bitiyor hem ucuz yerlere yaptırsalar bile bitiyor. Fakat yüz göğüs çene bel göbek kasık popo üstün de tüyü olanlar kısacası maymuna beş kala doğan benim gibiler :)daha dikkatli davransın tedavisiz para harcamaktan başka birşey değil. Aklınızda bulunsun :)
Evet o dogru.dedigim ev tipi lazeerlerde de birkac seans yapiyorsun bir daha omur boyu cikmiyor degil.mesela 2 seanstan sonra yuzde 80 azaliyor cikanlarda tuy gibi.(tabii kisiye gore degisir)sonraki seanslarda artik hic cikmiyor.ama ben yinede 3_4ayda bir cikmasa bile atis yapiyorum yine.cunku kalici yok etme degil bu lazerler.ornegin hic atis yapmazsan 87_8ay sonra yeniden cikiyor tuyler(ay sayisini ornek verdim degisebilir)ama oyle bir rahatlikki.her ay yapis yapis aciya aciya agda yaptiracagina evinde tv izlerken 3 ayda bir acisiz sizisiz oturdugun yerden yap lazerini.ustelik 40 dk bile surmuyor tum vucut.ben sirtima popomada yapiyorum.buna ragmen 40 dk.

Evet o dogru.dedigim ev tipi lazeerlerde de birkac seans yapiyorsun bir daha omur boyu cikmiyor degil.mesela 2 seanstan sonra yuzde 80 azaliyor cikanlarda tuy gibi.(tabii kisiye gore degisir)sonraki seanslarda artik hic cikmiyor.ama ben yinede 3_4ayda bir cikmasa bile atis yapiyorum yine.cunku kalici yok etme degil bu lazerler.ornegin hic atis yapmazsan 87_8ay sonra yeniden cikiyor tuyler(ay sayisini ornek verdim degisebilir)ama oyle bir rahatlikki.her ay yapis yapis aciya aciya agda yaptiracagina evinde tv izlerken 3 ayda bir acisiz sizisiz oturdugun yerden yap lazerini.ustelik 40 dk bile surmuyor tum vucut.ben sirtima popomada yapiyorum.buna ragmen 40 dk.
Zaten her ay agda yapiyorsun.onu yapacagina 2_3 ayda bir yarim saatte tik tik yap atisini.3 ay pamuk gibi gez

Ne kadardır kullanıyorsunuz? Bitti mi tüm tüyler? Öyleyse büyük bir nimet bence bu.. :)
Evet tamamen bitti benim sifir tuy.genitalde birazcik oluyor tek tuk o kadar.vallal kac ay oldu hatirlamiyorum ama ilk aldigimda 2 seanstan sonra bitmisti ama tabii ben yinede 2_3ayda bir duzenli atis yapiyorum

Kızlar çene boyun göğüs ve göbek çevresi göğüs arasi gibi bölgelerde tuylenme sorunu yaşıyorum her aldigimda cogaliyor ve daha sert cikiyor.Ileride lazer dusunuyorum ancak bir sure idare etmem lazim.kendimi hic iyi hissetmiyorum aranizda boyle bir sorunu olan tavsiyesi olan var mi?
Hormonlar ile alakalı bir durum bir doktora görünün

ahh annem ah beni yıllarca oyaladı bu yalanlarla. o büyüyünce dökülür şu evlenince geçer... hiçbir tüy ne büyüyünce ne de evlenince dökülüyor. hatta şuan hamileyim maalesef olmayan yerlerimde de çıktı. lazer de çok kalın olmayan tüyleri görmüyor maalesef. ağdayla her ay acı çekmeye devam.

Benim de hamilelik ve Doğumdan sonra çok fazla tüylenmem oldu.

Evlenince geçer diye umutlanmayın...

Kesinlikle büyük rahatlık hem ağda bile olsa pürüzsüz olmuyor hemen çıkıyor. Bebek teni hissi yaratmıyor. Lazer sonrası pamuk gibi oluyor insan :)

Hemen bir endokrinologa git. Burda yazılan hiçbir şeyi uygulama. Ev tipi lazer falan. O lazerlerin sende işe yarayacağını sanmam.

Bence hormonal bir sıkıntın olabilir. Benim de var.

İğneli epilasyon dışında yapacağınız herşey tüylenmeyi artıracaktır. Çözüm bulayım derken daha da kötüleşmesin durumunuz. Evlenince değişen ne ki tüylenme azalsın anlamış değilim.

Back