Tüylenme sorunuyla başım dertte

muallime7285

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
289
93
98
Kızlar çene boyun göğüs ve göbek çevresi göğüs arasi gibi bölgelerde tuylenme sorunu yaşıyorum her aldigimda cogaliyor ve daha sert cikiyor.Ileride lazer dusunuyorum ancak bir sure idare etmem lazim.kendimi hic iyi hissetmiyorum aranizda boyle bir sorunu olan tavsiyesi olan var mi?

Herangi bi ameliyat gecirdin mi canim benim anneminde guatir ameliyatindan sonra soyledigin bolgelerde tuylenmeler oldu bi doktora gorun istersen

Gecirmedim.doktora goruncem insallah ama cevremde genetik oldugunu evlenince gectigini falan soyluyenler var o yuzden bi de size sormak istedim

Hormonlarında bir problem yoksa ne yazık ki büyük ihtimalle genetiktir. Lazer kesinlikle tek çözüm, ama lazer yaptıramıyorsan ağda.. Başka türlü kurtulabilmek mümkün değil. Tüy dökücülere sakın bulaşma derim,jiletten hiçbir farkları yok. Full vücut ağda yapacaksın veya yaptıracaksın... çok zor gerçekten şu tüylenmeyle uğraşmak..

Sanirim genetik o tarz seylere cesaret edemem ki agdayla almama ragmen cogaliyor. Bi ara almayip kesmeye calistim sadece cogalmasin diye ama onun da bi faydası olmadi.gercekten cok kotu bi durum

Kilonuz normalin üstünde mi ya da son zamanlarda ani kilo aldınız mı? Kilo aldıkça hormonlar dalgalaniyor tüylenmeye sebep olabiliyor

Sanirim genetik o tarz seylere cesaret edemem ki agdayla almama ragmen cogaliyor. Bi ara almayip kesmeye calistim sadece cogalmasin diye ama onun da bi faydası olmadi.gercekten cok kotu bi durum

Ten renginiz nasıl ? Eğer beyaz tenliyseniz kıllarınız sert ve siyahsa ancak hormonal bozukluğunuz grnetiktir.
Evlenince neden geçsin ? Spermin kıl köklerini öldürmek gibi bi görevi mi varmış ?
Gidin kadın doğuma testlerinizi yaptırın

Evlenince geçer diyorlar ve sizde inanıyormusunuz ? Hormonlarınıza baktırın,sıkıntı varsa tedavi olun ve lazer yaptırın.

Pko dan dolayı olur genelde.Adet düzensizliği de vardır kesin..Lazer yaptırın fakat tüy şeklinde dogum yapınca yine çıkıyor.

İlaç kullanıyor musunuz (kortizon vs)?
Hormon testi yaptırdınız mı?
Kullandığınız bakım ürünlerini (şampuan, duş jeli, saç kremi) değiştirmeyi denediniz mi?

Gecirmedim.doktora goruncem insallah ama cevremde genetik oldugunu evlenince gectigini falan soyluyenler var o yuzden bi de size sormak istedim
Pko olabilir hormon tahlilinde cikar. Genetiksede gecmiyor haberin olsun. Benim annem babamda tuyluydu. 12 13 yasinda basladi benim. 46 yasindayim. 8 seans lazerler hallettim cok sukur.

Polikistikover olabilir. Hormon tahlillerinjzi yaptırın mutlaka. Doğum kontrol hapı ile azalma oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…