- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Sanirim genetikHormonlarında bir problem yoksa ne yazık ki büyük ihtimalle genetiktir. Lazer kesinlikle tek çözüm, ama lazer yaptıramıyorsan ağda.. Başka türlü kurtulabilmek mümkün değil. Tüy dökücülere sakın bulaşma derim,jiletten hiçbir farkları yok. Full vücut ağda yapacaksın veya yaptıracaksın... çok zor gerçekten şu tüylenmeyle uğraşmak..
Aynen evlenince nasil başa cikcam bununla diye dusunuyorumEvlenince geçer mi? Herşeye evlenince geçer diyorlar geçtiği falan yok. Valla evlenmeden halledin böyle şeyleri evlendiğinizde rahat edersiniz.
Yok hayir oyle kilo alip vermedimKilonuz normalin üstünde mi ya da son zamanlarda ani kilo aldınız mı? Kilo aldıkça hormonlar dalgalaniyor tüylenmeye sebep olabiliyor
Sanirim genetiko tarz seylere cesaret edemem ki agdayla almama ragmen cogaliyor. Bi ara almayip kesmeye calistim sadece cogalmasin diye ama onun da bi faydası olmadi.gercekten cok kotu bi durum
Evet aynen oyle beyaz tenliyim ve sert kalin tuyler cikiyoTen renginiz nasıl ? Eğer beyaz tenliyseniz kıllarınız sert ve siyahsa ancak hormonal bozukluğunuz grnetiktir.
Evlenince neden geçsin ? Spermin kıl köklerini öldürmek gibi bi görevi mi varmış ?
Gidin kadın doğuma testlerinizi yaptırın
Evet aynen oyle beyaz tenliyim ve sert kalin tuyler cikiyo
Evlenince geçer mi? Herşeye evlenince geçer diyorlar geçtiği falan yok. Valla evlenmeden halledin böyle şeyleri evlendiğinizde rahat edersiniz.
Kızlar çene boyun göğüs ve göbek çevresi göğüs arasi gibi bölgelerde tuylenme sorunu yaşıyorum her aldigimda cogaliyor ve daha sert cikiyor.Ileride lazer dusunuyorum ancak bir sure idare etmem lazim.kendimi hic iyi hissetmiyorum aranizda boyle bir sorunu olan tavsiyesi olan var mi?
DüzenliŞimdi randevu alın ptesi hemen gidin dra .
Aa oo niye acaba yok ya wvlenince geçer denicek bişey değil hormonlar bozuk çok net.
Regliniz düzenli mi ?
Pko olabilir hormon tahlilinde cikar. Genetiksede gecmiyor haberin olsun. Benim annem babamda tuyluydu. 12 13 yasinda basladi benim. 46 yasindayim. 8 seans lazerler hallettim cok sukur.Gecirmedim.doktora goruncem insallah ama cevremde genetik oldugunu evlenince gectigini falan soyluyenler var o yuzden bi de size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?