Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

arkadaşlar ben ankara dayım ve sanırım karınca yumurtası yağı nı bir aktarda buldum yarın gidip alıcam eğer kendi eliyle gidip almak isteyenler olursa ben oranın adresini ankara da oturanlara iletirim

emlayı buldumda .bu karınca yumurtasının yağını nerden aldınız acaba bubu09
aydındayım bende

şekerina aktarın adının adresını we yagın fıyatını beklıyoruz en hızlı tarafından yazarmsın lutfeeen

estetık werdıgın msn adresı kayıtlı degılmıs ya yanlıslık oldu heralde tekrar werırmısın bıde tel lutfen

Evet benim ananemin annesine yeni doğduğunda sürmüşler;90 yaşındaydı ve hala tertemizdi bacakları.Hiç kıl çıkmamış hayatı boyunca.

arkadaşlar nasıl kullanıldığını yazarsanız sevinirim ankarada nerden bulabilirim onuda yazarsanız iyi olur faydası varmı yani deneyenler yazssın ne olur herkese teşekürlerrrr

dün giremedim nete kızlar.EMLA için telefon numarası 2150025 karınca yağını kavruklar baharattan 20 ytl ye aldım. kolay gelsin

kızlar ben emlayı aldım kullandım valla acıyı epey azaltıyo etkisi geçince ağda yaptığım yer dayak yemiş gibi 2 gün ağrıdı ordan anlayın artık ben fazla acı duymadım süper bişey

kızlar ben emlayı aldım kullandım valla acıyı epey azaltıyo etkisi geçince ağda yaptığım yer dayak yemiş gibi 2 gün ağrıdı ordan anlayın artık ben fazla acı duymadım süper bişey

öznur bilgi için çok sağol ben aldım ama hala kullanamadım artık kullanırım alırken acımasında sonra acırsa acısın farketmz.öznur bişey daha emla dan sonra neyle aldın bacım ya eldivenlemi yoksa sir ağdamı kullandın.

dün giremedim nete kızlar.EMLA için telefon numarası 2150025 karınca yağını kavruklar baharattan 20 ytl ye aldım. kolay gelsin

bubu09 sonuçları yazar mısın ne oldu azaalma varmı peki tüylerede bende alacam karınca yağından ama dedğin baharatcıyı bulamadım merkezdemi bu kavruklar.yazarsan çok sevinirim.

sir ağda ile aldım epey zorklandım acemilik var biraz zamanla öğrenirim inşallah

L@L ciğim tüyox buhara tüy yokedici kremi nerden temin edeceksin ben nette araştırdım fakat fiyatı ve temin edeceğimiz bayilerin ismi yoktu yardımcı olursan memnun olurum:içelim:

:1yes2: arkadaşlar kusra bakmayın bu ara sınawlarım var çok yoğunum hemen dönemedim ben küçük esat taki tansaş ın üst tarafındaki bi aktardan aldım aktarın adı aktarcı kocatepe den çıkarken sağda kalıo ya ben onun yanında 5 tane farklı yağ aldım ama hepsine 30 milyon verdim ve 2 şişe karınca yumurtası yağı aldım ucuz bişe yani 10 milyon falandır heralde aktara tamamen bitirir mi diye sorduğumda ona kesin bişey diyemem herkeste değişir dedi ama kesin azaltır ve geç çıkartır dedi bakalım yarın kollarım alıp uygulamaya başlicam sora işe yararsa tüm vücuduma:1rolleyes:

Valla kıslar ben buyazılanları okudugunda şaşırdım kaldım.Bu bahsedilen karınca yumurtasını bende biliyorum.Ama bazı arkadaşlar bana kızmasın ben gözlerimel şahit oldum.Benim köyde teyzem vardı.10 yaşlarında filan onun yanına gittmişti
birgün onunla uzaktaki bahçesine gidince o zaman yeni dogan teyze kızına yani kuzenime hergün karınca yumurta sürerdi bebekti o zaman kuzenbim ben sordugumdada büyüdüğünde kıl çıkmasın diye derdi.Yıllar sonra bizim kuzen büyüdü ve istanbula gelin geldi.hala görüşürüz valla ben gözlerimle görmesem inanıcam bırakın bir tarafa kıl çıkmasın diye teyzemin kızında zavalı okadar tüy varki nerdeyse bir erkege eşit oranda zavalı hep agda yapar hertarafına
yani öyle dendiği gibi olsa valla kuzenimde hiç tüy olmazdı.böyle şeylere inanmayın benden söylemesi en iyisi sir agda zamanla azalıyor nerdeyse hiç çıkmaya başlıypr hadi kalın saglıcakla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…