Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

canım bende aydın'danım bulursan haber ette bende alayım bari.:1yes2:

şu kül olayını bende biliyorum benim ananemde yapardı ve ondada tüy yoktuda biz külü nerden bulcaz onlar odun külüylen yapardı acaba mangalda kalan küllerle olurmuki =)
babanemde sakızla yolardı bildiğimiz sakız çiğner çiğner yumuşayınca sakız alır eline yolardı ondada yoktu kıl neyim =)
nese orasını burasını bilmem ben size işe yarayan bi yol söylicem
ben denedim azalma oldu ama üşengeçliğimden sürekli yapamadım biraz zahmetli çünki
şimdi 1 baş soğanı alıyosunuz bi güzel rendeliyosunuz sonra o rendelediğinizi alıp bi eşarp a yada elbezinin içine koyup bi güzel suyunu sıkıyosunuz
sonra oturup ağdanızı yapıyosunuz ve ağdadan sonra pamuk yardımıyla aldığınız yerlere bu soğan suyunu sürüyosunuz (merak etmeyin çok yakmıyo tabi tatlı soğan tercih ederseniz daha iyi olur =)
20-30 dk bekletip duşunuzu yapıyosunuz ve görüyosunuzki normal zamandan daha uzun zamanda tüyler çıkıyo ve oldukça az!!!
dediğim gibi ben sadece 2 kez yaptım sonra üşendim üşenmeyen her ağdadan sonra yazsın bizide bilgilendirsin
zaten bende fazla tüy yoktur yapsam kesin kökü biter ama bende bu üşengeçlik varken nerdeeeeeeeee =)))

bulursunuz merak etmeyin emla sürekli satılabilen bir krem yoksa bile spariş ettittirin.

Karınca yumurtasını napıyosun sürüyomusun yiyomusun nedir yani madem birşey yazdın keşke daha geniş açıklamalı yazsaydın böyle merakta bırakmışsın :uhm:

:Roflol: :Roflol: bu ne ya
akıllı valla heyecan uyandırmak istemiş
kızlar ya kurtulup ta ne yapcaksınız doğanın bi kanunu varsayın onu da
çıksın ki sağlıklı olduğumuzu anlayalım dimi ama

duymuştum kızlar yeni doğan bebeklerinde muhtemel kıl çıkabilecek yerlerine karınca yumurtası sürüyorlar ve hayat boyu kıl cıkmıyor. bunu biliyorum ama bu yaşlarda olmuyor sadece yeni doğan bebeklere uygulanıyor bu.

:Roflol: :Roflol: bu ne ya
akıllı valla heyecan uyandırmak istemiş
kızlar ya kurtulup ta ne yapcaksınız doğanın bi kanunu varsayın onu da
çıksın ki sağlıklı olduğumuzu anlayalım dimi ama

arzuzum bende zaten o bilerek yarattığı heyecan dalgasına ithafen yorum yaptım yoksa kim kaybetmiş iran'dan gelen karınca yumurtasınıda biz bulucaz :1closedeyes:

evet sana nasıl ulaşabiliriz arkadaşım
bide bunun parası nekadardır onu söylersen süper olar =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…