genegerçek yağı hint çiçeği yağı veya hint yağı diyede geçiyormuş.ama yinede emin olmak için biraz daha araştıralım.yarın aktarlara soracağım.sonuç alırsam buraya yazarım.bu arada klubnika sana çok teşekkür ederim.
ya hint yağı cildi korusun diye koyuluyo galiba.hem belki diğer malzemelerle birleşirse tüy dökücü özellik gösterebilir.bence ufak bi bölgede denemekte fayda var.ben denemeyi düşünüyorum.ama çok ufak bi bölgede.denediğim gün buraya yazarım.inş sonuç alırsamda yazarım buraya.iyi de hint yağı güçlendirmez mi yaa :S
ya hint yağı cildi korusun diye koyuluyo galiba.hem belki diğer malzemelerle birleşirse tüy dökücü özellik gösterebilir.bence ufak bi bölgede denemekte fayda var.ben denemeyi düşünüyorum.ama çok ufak bi bölgede.denediğim gün buraya yazarım.inş sonuç alırsamda yazarım buraya.
Spirt - 5q
Naşatır spirti - 1.5q
Yod - 1q
Genegerçek yağı - 3qm hepsi karıştırılır tüylü bölgeye sürülür.2 hafta sonra tüyler dökülmeye başlar.
arkadaşlar bu tarifi azeri bir kız rus sitesinden duymuş ve vermiş.ama ben malzemeler kısmından birşey anlamadım.aranızda anlayan varsa bi tercüme ediversin bi zahmet.
sanırım kimse anlamamış.bioder sadece azaltıomuş.reklamında bile ööle dio zati bn de kullandım dururolar.
karınca yağı duymuştum
bi de bitkisel karışım varmış 7 ottan yapılan
hülya çabuk die biri kozmetik firma yapmış bunu.derya baykala çıkmıştı
2 ay önce falan
kesin biter dioduuuuuuuu
bilen var mı detayını
ist.da merkezi varmış
netten de sipariş oluomuşbiri içindekileri öörenirse yazsın
bn ank.dayım bu kadar bilgi edinebldm sadece((
affedersin canım sen bunu denedin mi bir de vücutta ne kadar kalması gerekiyor yoksa yıkanmalımı cevap verirsen sevinirim :dance:
Spirt - 5q
Naşatır spirti - 1.5q
Yod - 1q
Genegerçek yağı - 3qm hepsi karıştırılır tüylü bölgeye sürülür.2 hafta sonra tüyler dökülmeye başlar.
arkadaşlar bu tarifi azeri bir kız rus sitesinden duymuş ve vermiş.ama ben malzemeler kısmından birşey anlamadım.aranızda anlayan varsa bi tercüme ediversin bi zahmet.
slmm ben ankarada oturuyorum.önce emla kremden bahsetmek istiyorum ben geçen yıl lazer epilasyonda kullandım o kremi fiyatını ben 25 ytl den alıyorum bir nevi uyuşturucu her bölgeye kullanabiliyorsun hiçbir zararı yok.diğer konu karınca yumurtası onu lazerden sonuç alamayınca şimdi kullanmaya başladım yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum bacaklarım ve koltuk altımda yüzde 60-70 civarı azalma kaydetim 12 ve 7 yaşında kızlarımada kullanıyorum hiçbir zararı yok aktarlar satıyor 10 ytl ye ağda dan sonra boş kıl köklerine sürüyorsun 4 gece sonra birdahaki ağdaya kadar bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?