Tuylenme Sorununa Kokten Cozumu Olan Varmi?

genegerçek yağı hint çiçeği yağı veya hint yağı diyede geçiyormuş.ama yinede emin olmak için biraz daha araştıralım.yarın aktarlara soracağım.sonuç alırsam buraya yazarım.bu arada klubnika sana çok teşekkür ederim.

iyi de hint yağı güçlendirmez mi yaa :S

iyi de hint yağı güçlendirmez mi yaa :S
ya hint yağı cildi korusun diye koyuluyo galiba.hem belki diğer malzemelerle birleşirse tüy dökücü özellik gösterebilir.bence ufak bi bölgede denemekte fayda var.ben denemeyi düşünüyorum.ama çok ufak bi bölgede.denediğim gün buraya yazarım.inş sonuç alırsamda yazarım buraya.

inş sonuç alırsın ...

kizlar,şu anda baküdeyim.buradan genmegerçek yaği burada eczanelerde satiliyor.bu gün eczaneye sorup ne kadar doğru olduğunu yazarim.

Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza,uzun süredir bende araştırıyorum bu gün bir sitede epilasyondan sonra tuz ve limonla ovma şeklinde bi öneri buldum.Baya bi deneyen varmış ve etkili olduğunu söylüyolar.Birde zırnık diye bir madde varmış düzenli olarak bir sene kullanınca tüylerin tamamen yok olduğunu yazmış deneyen bayan,aklınızda bulunsun.Bende tuz ve limon olaynı denemeyi düşünüyorum doğum kontrol hapı kullanmadan önce bu kadar yoğun ve hızlı çıkan tüylerim yoktu.Beş yıldır bu soruna kafamı fena taktım ve hiç bir çarede bulamadım umarım hep birlikte bu derde bi çare buluruz.

affedersin canım sen bunu denedin mi bir de vücutta ne kadar kalması gerekiyor yoksa yıkanmalımı cevap verirsen sevinirim :dance:

hülya çabuk değil bayanın adı leyla çabuk,kadın ürünlerini satıyor bitkiderman adı altında sitesi de var aynı isimle çok iddalı seti 1oo mılyon falan almayı düşünüyorum kesın sonuç diyor bayan.

haman otu dediğin zırnık canım aktarlarda satılıyor ve çok da uygun fiyat.ben kullanmadım kardeşim kullandı 14 yaşına ve hayatında ilk defa aldığında bacaklarını zırnıkla aldı hatta ben birzat kendim aldım bacaklarındakı kılları ve 3 4 kerelik alıştı traş gibi sart ve kalın çıkarttı,sonra da kendisi almaya başladı artık ve 6 7 aydır kullanıyo çok inceltti ve seyrekleştirdi epey,çok da memnun.ama şu var ki o hiç almamıştı önceden başkalarında nasıl etki yapar bilemem.ben de kullanmaya başlayacağım çünkü gözlerimle gördüm.

bir tanıdığımız 5 senedir zırnık kullanıyormuş hiç aralıksız ve artık tüyleri azalmış kendi böle diyor ölede görünüyor.bnd denedim fakat çok yaktı benm cildimi v jiletten sonrası gibi çıkıyo tek fark o iğren kokusu ve yumuşaklığı.yanmaya karşın 1 ay kadar kullandım bikini bölgemde dahil olak üzere.biraz rahatsız etti çabuk çıkıo bu nedenle bn tavsiye etmm kökten kurtulmalı o kıllardan.Allah bize sabır versin ağdayla sabredelim sonra lazer kurtarsın bizi:s tüylenmemek için mümkünse hormonlu ol.düşündüğümüz yiyiceklerden kaçınmalıymışız.bnd hormon bozukluğu var mesela ilaç falan kullanıyorum...bu durum çok sinir boucu olsada başa gelen çekilir

Ya az önce yanlis yerden alinti yapmisim,
ama zaten cevap verilmis.
Ispirtoymus,ay sakin yapmayin kizlar be.

bence her yerden duydugunuzu vücudunuza uygulamayın kızlar.. çokkötü sonuçlar doğurabilr..o kadar kolay olsa bilim adamları yıllardır araştırıyor gercekten işe yarar bişey olsaydı onlar ortaya çıkarırdı zaten.

bant olayına cevap verildimi bilmiyorum ama....
ben reklamcıda çalışıyorum tabela bantları dediği .
folyo arkidişler .
ama ilk defa duyuyorum bunu fisfisfis

slmm ben ankarada oturuyorum.önce emla kremden bahsetmek istiyorum ben geçen yıl lazer epilasyonda kullandım o kremi fiyatını ben 25 ytl den alıyorum bir nevi uyuşturucu her bölgeye kullanabiliyorsun hiçbir zararı yok.diğer konu karınca yumurtası onu lazerden sonuç alamayınca şimdi kullanmaya başladım yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum bacaklarım ve koltuk altımda yüzde 60-70 civarı azalma kaydetim 12 ve 7 yaşında kızlarımada kullanıyorum hiçbir zararı yok aktarlar satıyor 10 ytl ye ağda dan sonra boş kıl köklerine sürüyorsun 4 gece sonra birdahaki ağdaya kadar bekliyorsun

slm cnm
ben de Ankaradayım nereye gidiyorsun lazere özelden msj atabilir misin ?nasıl bir yer memnun musun ?nerde bu merkez ?yapan kişiler doktor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…