yanlış anlamadıysam annemde bende çarşamba akşamı 40 dakikalık süre aralıklarında epilasyonu yapalım o zaman.ben çarşambayı beklerim,bebeğim var,mümkün değil lazer yaptırmam ve çok hızlı çıkan tüylerim var koyu renkli,bendede başarılı olursa herkeste olur,o derece
arkadaşlar birkaç seferdir özel mesajla gönderdiğim mesajların buraya aynen aktarıldığını görüyorum.kırılmayın diye tepki vermiyorum ama sizce ben bunu istemiş olsam neden tek tek özel mesaj gönderip kendime eziyet edeyim. ben her birinize özel mesajla iletiyorum ve arada 10 ar dakika beklemek gibi bir işkenceye katlanıyorum.bu ay sınavdan geldim hala bir gece 4 ten önce yatamadım bu yüzden.sağolsun paytak yardım etti.ben ona facebook tan gönderdim, ikimiz iki taraftan mesajları yetiştirdik.
sizce ben neden bu eziyeti çekiyorumda hepsini ilk sayfaya yazıp erkenden yatıp hem beynimi hem bedenimi bir güzel dinlendirmiyorum?
ben cevap vereyim: demek ki buraya yazmamam gerekiyor!
siz bunları yazdıkça birsürü soru geliyor ; örneğin, "herkesin saati farklı mı" sorusu. ya da ben bir sürü mesaj alıyorum "lütfen bana da gönder" şeklinde.
gönderdiklerim bile bana ağır gelip yetişemezken bir de bu arkadaşlara nasıl vereyim? veremeyince hem karşı taraf üzülüyor hem ben üzülüyorum. dua alıyorum derken, bir sürü insanı incitiyorum.
çok rica ediyorum biraz daha dikkatli olun ve düşünmeden hareket etmeyin. bana edeceğiniz en güzel teşekkür biçimi budur.
Okudum ama anlayamadım biri banada anlatsın lütfennn.
aycangül her ay ne zaman epilasyon yapmamız gerektiğini yazıyor ,bu 2 periyod olabiliyor .bu döngülerde epilasyon yapınca tüyler kendiliğinden azalıyor.
Bana da söylesiiin , nasıl yapıyoruz ki.
Bana da söylesiiin , nasıl yapıyoruz ki.
Arkadaşlar çok merak ettiğim bişi var...ben bu topiği yeni keşfettim ve hmn uygulamaya başladım, yalnız konunun açılış tarihine baktım, 1 seneden fazla olmuş, o zamandan bu zamana düzenli yapan arkadaşlar tüylerin son durumları nasıl?
Arkadaşlar çok merak ettiğim bişi var...ben bu topiği yeni keşfettim ve hmn uygulamaya başladım, yalnız konunun açılış tarihine baktım, 1 seneden fazla olmuş, o zamandan bu zamana düzenli yapan arkadaşlar tüylerin son durumları nasıl?
ben ne kadar süredir yaptığımı tam hatırlayamıyorum. ama bir yıla yaklaşmıştır sanırım. her ay tam tarihlere uyamadığım da oldu, buna rağmen özellikle son bir iki aydır çok yoğun olan kol altı ve bikini bölgesi seyreldi, özellikle bikini bölgesinde hiç çıkmayan yerler var artık. genital bölgede de azalma var ama orası çok daha yavaş olacak galiba. ben yıllarca ilk önce tüy dökücü krem, sonra traş bıçağı vs. kullandığımdan acayip yoğunlaşmıştı. hiç bir faydası olmasa bile en azından bu azalma bile tarihleri beklemeye değer bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?