- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşları benim bi sorunum varda ben ilk defa kuaförde sir ağda yaptırdım ayın mayısın 10unda yani özel tarihlerde ama öncesinde jilet vurmuştum kimisi vardı kimisi çıkmamıştı ama tarihleride kaçırmim diye aldırdım komple şimdiyse kimisi yani alınmayanlar çıktı alınanlarsa yeni yeni kök yaptı yani daha tam çıkmadı ...şimdi asıl soruma geleyim ben bu hazirandaki tarihlere tam uyamıyorum yani eşitleyip öle gitmek istiyorum kuaföre ama kaçırmakda istemiyorum özel tarihleri ve bir yandanda temmuzun 8inde otel rezervasyonumuz var bi dahaki özel tarih bu temmuzdan öncesine denk gelirmi yani haziranın 16 sındaki tarihde alsam o zamanda kadarda 3 hafta köklenmeye başlar hoş olmaz bu sefer ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edermisiniz ne yapmam lazım...ve lütfen bana cevap verenler beğenip yazarlarsa bennn daha rahat takip ederim..şimdiden tşk...
Bayanlar geçen ay il kez tarihlere uyarak 2. Alternatife uyarak almıştım kollarımı fakat bu ay 1. Alternatifi zor bekleyerek dün akşam aldım ama cok uzamışlardı ve canımda yandı baya ilk aydan hemen etkisini göstermemesi normalmi yoksa bana yaramayacakmı bu yöntem???
bir sorum olacak her ne kadar forumun kızlarından cevap alamasamda
bi sprey vardı adını hatılamıyorum,, birazdan dısarı cıkacagım cıkmısken alayım diyorum hani epilasyon öncesi uyusturuyor bölgeyi adı neydi acaba :44::44:
bi sprey vardı adını hatılamıyorum,, birazdan dısarı cıkacagım cıkmısken alayım diyorum hani epilasyon öncesi uyusturuyor bölgeyi adı neydi acaba :44::44:
Xylocaine sprey diye not almışım ben ama umarım doğrudur....
Hiç kullanmadım ben, belki lazım olur diye burdan not almıştım.
Ama doktora eczacıya onaylatmadan almayın bence.
benim adetim dün bitti. Bugün epilasyon yapabilirmiyim?
keşke o 20-30 tüyü alsaydın sadece..
bir de anlayamadım geçen sefer sana saat göndermiştim; traşladım derken o saatte alamadığını mı söylemek istedin?
evet aycangül kökleri güçlenmesin diye verdiğin tarihlere de uyamayacağım için geçen sefer traşladım.
dün de sayfaya girdim baktım tarih verilmiş ben de evdeydim aldım gitti
sebebi ise şu 17 haziranda çocuklarımın sünnet töreni var şimdiden yapsayım dedim yoksa bu ayda kalacaktı neredeyse
sünnet hazırlıkları için sürekli okuldan arta kalan zamanımda koşuşturuyorum , şu aralar o kadar yoğunum ki ve de hemen hemen bütün işleri yaparken yalnızımmmmmmmmmmmmm
okul işleri , çocukların bakımı ,bahar temizliği , sünnet hazırlıkları ( kıyafet, davetiye vs), okul pikniği, karne işleri ....vs
çok bunaldım bu aralar Allah beterinden korusun diyorum buna şükür.
şimdi bir çuval incir berbat mı oldu demek ((((
doğru doğru xlocaine pump sprey