• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangülüüm
paytak paytak kosan koala bana mesajını iletti

"13 haziran Çarşamba 20:35 21:13 arası, yetişmezse 01:48 02:26 arası devam edebilirsin.."

bu tarihleri amma velakin ben bugün aldım tüycüklerimi, öğleden sonra 14.00-17.40 arası hallettim onları, çıkanları da o verdiğin tarihte alırım artık :kkk:

jilet vurunca düzen bozuluyor işte şimdi şöyle bir durum var hangi tarihin kime ne kadar etki edeceği henüz tam olarak belli değil bu yüzden de tatile gitmeden eşitlensin diye beklediğin haziran ayı bir ihtimal senin için en verimli olacakken kaçırmış olacaksın, iki tarihte de al istersen ilk seferde şimdi çıkanları alırsın ikinciye de kırık ve köklenenler çıkar belki?
tarihler büyük oranda dolunayla ilişkili olsa da senin otel günlerinden önceye gelir mi ben bir şey diyemem Aycangül bir şey söyler belki görürse yorumunu. ama en kötü ihtimal otele gittikten sonraya denk gelir e o zamana da daha yeni belirmeye başlar epilatörle alırsın olmaz mı?
çok dertlendim niyeyse nasıl yapsan diye :1:

Cevapladığın için çok tşk cnm bende tarihleri hiç kaçırmak istemiyorum çünkü çok memnun kaldım ilk ve tek seferde yaptığım halde ama şimdi dediğin tarihlerde yani son olarak 16 haziranda yapsamda tatile gitmeme daha 3 hafta var o zamana kadarda çıkar büyük bi ihtimal işte sorunumda orda malesefki nasıl yapsam bilemedim....

Aycangül tarih ve saat dilimlerini vererek çok çok büyük bir iyilik yapıyor hepimize, bizler de onun araştırmalarını kolaylaştırmak için hangi bölgeyi hangi gün saat kaçta aldığımızı her ay not alıp Aycangül istediğinde ona söylüyoruz.
Modaratörler izin verse bir ara şu eski sayfalardaki milyonlarca tekrarı silip aynı şeyi ikinci kez soranı odunla kovalayacağım da izin çıkmadı henüz :19:

800 küsür sayfayı kim okusun ki? Sorduk cevabını da verdiniz. Bu kadar.. niye bi terslik yapıyosunuz?

Aycangüüül müthiş haberlerim var :53:
Geçen ay ilk defa verdiğin tarihlerde epilasyon yaptım. İşe yarayacağından emindim ama ben bu kadarını tahmin etmemiştim :53:
Tüylerimin üçte ikisi yok olmuş. Normalde bacaklarımı alabildiğim sürede komple işimi hallettim :53: Üstelik normalde acıdan ağlarım, epilasyondan sonra bacaklarım morarır falan; bu defa resmen ben almadım onlar kendi rızalarıyla ayrılıp gittiler :53: Şok olmuş vaziyetteyim :53:

Bende gecen ayki tarihten cooook memnun kaldim.
Bacaklarimda %20 tuy kaldi.
Bir kac tane icten buyumus, birturlu kurtulamadigim yerler var,
sanirim onlar icin 1 kez mecbur lazere gidicem,
sonrada oohhh tertemiz bacaklarim olacak aycangul sayesinde fazla masrafa girmedeeen..

bugün bende eve gelip baktim 30dk kalmis son anda yüzümdeki tüyleri aldim
4aydir tarihlere uyuyorum gercektende cok ise yaradi özellikle boynumun altinda bir bölge var ordaki tüyler cok sertti kökleride hep siyahdi
ilk 2 ay o bölgede hic bir degisim yoktu ama simdi bakiyorum azaldilar ve kökleride beyaz artik :nazar:
hala arada sert olan tüyler var ama onlardanda kurtulacamm.. saoll aycangull.

sizi yormassam ,çok özet şeklinde bana şu tarih işini yazarmısınız,benim annem 62 yaşında bir süre önce kullandığı ilaçlardan ve yaştan dolayı hem yaştan muhtemel vücudunda ve yüzünde tüyler çıktı,çok rahatsız durumdan ,bioder ampül filan kullandı pek işe yaramadı,bana bişeyler bul diyor,lazerde yaptıramaz küçük yer yaşadığı ilçe.

sizi yormassam ,çok özet şeklinde bana şu tarih işini yazarmısınız,benim annem 62 yaşında bir süre önce kullandığı ilaçlardan ve yaştan dolayı hem yaştan muhtemel vücudunda ve yüzünde tüyler çıktı,çok rahatsız durumdan ,bioder ampül filan kullandı pek işe yaramadı,bana bişeyler bul diyor,lazerde yaptıramaz küçük yer yaşadığı ilçe.

ilk sayfada ki ilk mesajda her şey özetle yazıyor. tüy almak için en uygun tarihleri her ay aycangul hesaplayıp yazıyor bizde uyguluyoruz. hepsi bu :ssz:

arkadaşlar bende bunu bi kaçdefadır yapıyorum koltuk altımda faydasını gördüm hele geçtiğimiz ayda hiç koltuk altımda tüy çıkmadı diyebilrim ki benim tüylerim günde çıkardı kasık bölgemde ise bölge bölge azalmalar oldu ne olursa olsun bu tarihlerde yapıyorum ağdamı çok memnunun bu konuyu araştıran arkadaşa da çok çok teşekkür ediyorum bu arada bu tarihleri bütün çevremdeki insanlara yaydım onlar benim kadar çok yapmıyorlar ama onlarda faydasını görüyorlar :) bu arada ben çok menun kaldım inşallah tüysüz bi yaşamımız olur bundan sonra :))

ben sir ağda bantları almıştım ,bugün yarın uygulayacaktım,çarşambayımı bekliyeyim o zaman?
herkişiye ayrı saat mi var yoksa,annemede söyliyeceğim,bende oda çok müzdarip.

Bnnu,

Garnet,

Gizemliprenses,

İkiz81,

sedulu,

sizin için ilk sayfaya yazmış olduğum mesajı gördünüz mü dün? dönmediniz bana..

Aycangül, 10 gündür o kadar yoğunum ki, internete girmem mümkün olmadı. Misafirlerim vardı, işimde yoğundum, il dışına çıktım. Nihayet rahatladım. Twitterden mesajını az önce okudum. Oradan cevapladım.

arkadaşlar birkaç seferdir özel mesajla gönderdiğim mesajların buraya aynen aktarıldığını görüyorum.kırılmayın diye tepki vermiyorum ama sizce ben bunu istemiş olsam neden tek tek özel mesaj gönderip kendime eziyet edeyim. ben her birinize özel mesajla iletiyorum ve arada 10 ar dakika beklemek gibi bir işkenceye katlanıyorum.bu ay sınavdan geldim hala bir gece 4 ten önce yatamadım bu yüzden.sağolsun paytak yardım etti.ben ona facebook tan gönderdim, ikimiz iki taraftan mesajları yetiştirdik.

sizce ben neden bu eziyeti çekiyorumda hepsini ilk sayfaya yazıp erkenden yatıp hem beynimi hem bedenimi bir güzel dinlendirmiyorum?
ben cevap vereyim: demek ki buraya yazmamam gerekiyor!

siz bunları yazdıkça birsürü soru geliyor ; örneğin, "herkesin saati farklı mı" sorusu. ya da ben bir sürü mesaj alıyorum "lütfen bana da gönder" şeklinde.
gönderdiklerim bile bana ağır gelip yetişemezken bir de bu arkadaşlara nasıl vereyim? veremeyince hem karşı taraf üzülüyor hem ben üzülüyorum. dua alıyorum derken, bir sürü insanı incitiyorum.

çok rica ediyorum biraz daha dikkatli olun ve düşünmeden hareket etmeyin. bana edeceğiniz en güzel teşekkür biçimi budur.

Son düzenleme:
aycangül ben çok ümitlenmiştim canım,özellikle annem için,bilmeden üzdüysem kusura bakma lütfen.

mesajım sana değil zaten tatlım, üzülme.
son zamanlarda çok tekrarlandı bu durum,yazmak zorunda kaldım.
annen için ilk sayfadaki açılış mesajını oku,gerekli olan bütün bilgi orada var.verdiğim tarihlerde alın, herkes fayda gördüğüne göre er yada geç annendede etkisi olacaktır inşallah.
kişiye özel bir durum yok.ben sadece gönüllü arkadaşlarla bir çalışma yapıyorum.sonuç alma garantisi olmayan denemeler bunlar; alternatif bir dönem daha olabilir mi acaba diye.

Son düzenleme:
aycangül senin için twitter açtım ve sana twitt attım. gözden kaçmasın diye birde buradan yazayım dedim :34:

yanlış anlamadıysam annemde bende çarşamba akşamı 40 dakikalık süre aralıklarında epilasyonu yapalım o zaman.ben çarşambayı beklerim,bebeğim var,mümkün değil lazer yaptırmam ve çok hızlı çıkan tüylerim var koyu renkli,bendede başarılı olursa herkeste olur,o derece :9:

Back