Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

benim tam 1 yıl oldu, sadece nisan ayında uyamadım ve o ay inanılmaz çok çıktı. ancak şu anda bacaklar başladığımdan beri yüzde elli azaldı. ama her ay kademeli azalıcak diye bişey yok. bazı aylar aynı kalıyo ama diğer ay gözle görülür azalıyo.

bide çoğu kişiden farklı olarak benimkiler azaldı ama kalanlar sertleşti. çiçeklerde de olur ya çürük yaprakları koparınca diğerleri güçlenir.:) ama böylesi daha iyi ince ama çok olmasını istemezdim.

Ben de Ekim ayından beri bu yöntemi uyguluyorum. Çok çok ama çok memnunum. Allah Aycangül'den razı olsun. Ne kadar dua etsem azdır. Kesinlikle azalma, yer yer boşluklar ve incelmeler var. Artık bazıları kıl değil incecik tüy şeklinde. Fakat bu durumun da bende şöyle bir olumsuz etkisi oldu: Tüyler o kadar ince ve güçsüz ki bazen derinin üstüne çıkmakta zorlanıyor, deri altında kalıyor. Öyle bıraksam deri altında uzamaya çalışıyor, çıkarmaya uğraşsam bacağımın her tarafı yara bere içinde kalıyor. Buna rağmen kesinlikle bu yöntemi çok beğeniyorum ve kesinlikle bırakmayı düşünmüyorum.

Umarım yeni başlamayı düşünenlere yardımcı olabilmişimdir. :)

bluemel

evet bunu bende çok merak ediyorum.bu yöntemi uzun süredir uygulayan varsa etklilerini anlatabilirmi acaba.

ben de 1 buçuk yıldır uygulamaya çalışıyorum, fazla bi seyrelme gözlemleyemesem de tüyler de bayağı bi yumuşama oldu, çapları inceldi, geç çıkmaya başladı.

Son düzenleme:
merhaba ben foruma sizin konunuzu okuduktan sonra uye oldum yaslasik iki aydir duzenli olmasada bu konuyu takip ediyorum mart ayinda tesadufen verdiginiz tarihte agda yaptim ve etkisini gordum ondan sonrada simdiye kadar tuy almaya hic firsatim olmadi su an kendimi maymun gibi hissediyorum bu ay verdiginiz 1.alternatif zamani kacirdim icinci verdiginiz tarihi deneyecegim ama size bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim....ben ingilterede yasiyorum verdiginiz saatler ve gunler burasi icinde gecerlimi ayrica biliyorsunuz turkiye ve ingiltere arasinda iki saaatlik zaman farki var mesela diyelim ki saat 4te tuy alin dediginizde turkiyedeki saate gore mi yoksa burda saat dortte mi alayim?? konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim soruma yeni katildigim icin size ozel msj gonderemiyorum

merhabalar
ben birkaç aydır forumu takip ediyorum ve gerçekten faydasını görüyorum. aycangül gizli bir takipçin olarak sana çok ama çok teşekkür etmek istedim o kadar çok insandan o kadar çok dua alıyorsunki anlatamam...

lilidom hemen 4 te almak zorunda değilsin. 8 de al mesela garantile. yani sorunun cevabinı bilmiyorum ama mantıklısı bu. 2 gün var süre zaten. o süre içinde alabilirsin

6 lık depremi yaşadım bekletemiyorum artık tüyleri

Çok geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşadım sıkıntıların olursa bana özelden mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

Bu arada aycangül ben bu başlığının bir takipçisiyim pek belli olmasa da. Bacak tüylerimi alalı bir aydan fazla oldu ve hala yarın etek giymeyi düşünüyorum Kollarım kötü şimdi de onları almak için tarihlere bakayım dedim canım. Sana tekrar teşekkür ediyorum emeklerin ve bu tarihler için

Bugün epilasyon aleti almak için kozmetiğe girdim, adam bana hamam otu yağı diye birşey gösterdi. Epilasyon aleti 20 liraydı o küçücük şişe de 20 lira. Ben de almadım şimdilik. Ya kıllıyız diye cüzdanımız da boşalıyor neyse ki aycangül ün tarihleri var

5 aydır tarihlere uyuyorum.gerçekten azalma ve tüylerde incelme oldu.benim için tek problem kıllar inceldiği için sanırım cıkamıyor.özellikle özel bölenin üst kısmında oluyor.fakat her şeye rağmen azalıyorlar.
teşekkürler aycangül.

canım çok geçmiş olsun, allaha emanet olun.

sağolun kızlar Allah kimseye göstermesin

Son düzenleme:
yarın akşam epilasyonumu yapıcam inşallah valla bikini bölgesi çok kötü halde
bu benim 2. ayım olacak daha ama şöyle özetleyeyim
bacak, kol altı ve kollarda cidden geç çıkma, incelme keşfettim
ama bikini bölgesinde henüz bi değişiklik yok
zaten en zor etki gören kısım da bikiniymiş o nedenle moral bozmak yok

6 lık depremi yaşadım bekletemiyorum artık tüyleri

geçmiş olsun canım

lazerli epilasyon yaptırabilirsen aycangülün verdiği tarihler de yaptırsan ve de 2-3 seanstan sonra tüylerden kurtulsan olur

kızlar benden önce de birkaç kişi yazmış, tüylerim çok inceldi ve zayıfladı o yüzden bazıları derinin üstüne çıkamıyor kafayı yiyeceğim bu konuda yapılabilecek bir şey yok mu?

bende batık çok oluyor sürekli derimin altında kıllar. ben ponza taşı var ya topuklara sürülüyor ondan sürdüm bacaklarıma ve bikini bölgeme. kıllar hep dışarı çıktı şükür. dene istersen. kese fln çok yaptım ama çıkmamıştı. bu baya bi işe yaradı.

hazşiran ayı tarigini acil verin kızlar yaa şuan da net balanım yok taşındım takip edemyprum online olanlar link falan atsın nerde bulamadım tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…