Arkadaşlar çok merak ettiğim bişi var...ben bu topiği yeni keşfettim ve hmn uygulamaya başladım, yalnız konunun açılış tarihine baktım, 1 seneden fazla olmuş, o zamandan bu zamana düzenli yapan arkadaşlar tüylerin son durumları nasıl?
Arkadaşlar çok merak ettiğim bişi var...ben bu topiği yeni keşfettim ve hmn uygulamaya başladım, yalnız konunun açılış tarihine baktım, 1 seneden fazla olmuş, o zamandan bu zamana düzenli yapan arkadaşlar tüylerin son durumları nasıl?
ne yalan söyleyim bende çok merak ediyorum. herkes ilk alışını yazmış süper diyorlar azalma fln oldu diyorlar. ben de ilk bu ay aldım hiç acımadı normalde makina ağda yapamıyorum çok acıyoodu. ikisini birden yürüttüm o kadar yani sıfır acı. bakalım çıkışı nasıl olacak. daha bir hafta oldu.
çehregül
bluemel
evet bunu bende çok merak ediyorum.bu yöntemi uzun süredir uygulayan varsa etklilerini anlatabilirmi acaba.
merhaba ben foruma sizin konunuzu okuduktan sonra uye oldum yaslasik iki aydir duzenli olmasada bu konuyu takip ediyorum mart ayinda tesadufen verdiginiz tarihte agda yaptim ve etkisini gordum ondan sonrada simdiye kadar tuy almaya hic firsatim olmadi su an kendimi maymun gibi hissediyorum bu ay verdiginiz 1.alternatif zamani kacirdim icinci verdiginiz tarihi deneyecegim ama size bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim....ben ingilterede yasiyorum verdiginiz saatler ve gunler burasi icinde gecerlimi ayrica biliyorsunuz turkiye ve ingiltere arasinda iki saaatlik zaman farki var mesela diyelim ki saat 4te tuy alin dediginizde turkiyedeki saate gore mi yoksa burda saat dortte mi alayim?? konu hakkinda bilgi verirseniz sevinirim soruma yeni katildigim icin size ozel msj gonderemiyorum
6 lık depremi yaşadım bekletemiyorum artık tüyleri
canım çok geçmiş olsun, allaha emanet olun.
Çok geçmiş olsun. Ben de benzer bir durum yaşadım sıkıntıların olursa bana özelden mesaj atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
Bu arada aycangül ben bu başlığının bir takipçisiyim pek belli olmasa da. Bacak tüylerimi alalı bir aydan fazla oldu ve hala yarın etek giymeyi düşünüyorumKollarım kötü şimdi de onları almak için tarihlere bakayım dedim canım. Sana tekrar teşekkür ediyorum emeklerin ve bu tarihler için
Sert tüylerde işe yarıyor mu bu sistem acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?