• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yanlış anlamadıysam annemde bende çarşamba akşamı 40 dakikalık süre aralıklarında epilasyonu yapalım o zaman.ben çarşambayı beklerim,bebeğim var,mümkün değil lazer yaptırmam ve çok hızlı çıkan tüylerim var koyu renkli,bendede başarılı olursa herkeste olur,o derece :9:

hayır canım yanlış anlamışsın.konunun ilk mesajına git, orada "2.ALTERNATİF" olarak belirttiğim zaman aralığında istediğiniz saatte yapabilirsiniz.

işte bu yüzden özelden gönderiyorum diğer mesajları.onlarıda buraya yazdıkları zaman senin gibi yeni gelenlerin kafası tamamen karışıyor.sonra ayıkla pirincin taşını. açıklamama rağmen o mesajlara takılı kalıyorsunuz.
en iyisi bu denemelere artık bir son vermek

Son düzenleme:
sakın ha aycangül,o kadar yararlı bişey yapmışsın ki .
kadınlar için rutin eziyettir ağda ,yorumları okuyunca ,hem acısız olmaya başlamış hem azalmış,daha ne olsun,güzel bişey yapıp dua almak çok iyi bişey ,lütfen devam ettir.hem herkesin kafası benim kadar karışık değildir :9:

arkadaşlar birkaç seferdir özel mesajla gönderdiğim mesajların buraya aynen aktarıldığını görüyorum.kırılmayın diye tepki vermiyorum ama sizce ben bunu istemiş olsam neden tek tek özel mesaj gönderip kendime eziyet edeyim. ben her birinize özel mesajla iletiyorum ve arada 10 ar dakika beklemek gibi bir işkenceye katlanıyorum.bu ay sınavdan geldim hala bir gece 4 ten önce yatamadım bu yüzden.sağolsun paytak yardım etti.ben ona facebook tan gönderdim, ikimiz iki taraftan mesajları yetiştirdik.

sizce ben neden bu eziyeti çekiyorumda hepsini ilk sayfaya yazıp erkenden yatıp hem beynimi hem bedenimi bir güzel dinlendirmiyorum?
ben cevap vereyim: demek ki buraya yazmamam gerekiyor!

siz bunları yazdıkça birsürü soru geliyor ; örneğin, "herkesin saati farklı mı" sorusu. ya da ben bir sürü mesaj alıyorum "lütfen bana da gönder" şeklinde.
gönderdiklerim bile bana ağır gelip yetişemezken bir de bu arkadaşlara nasıl vereyim? veremeyince hem karşı taraf üzülüyor hem ben üzülüyorum. dua alıyorum derken, bir sürü insanı incitiyorum.

çok rica ediyorum biraz daha dikkatli olun ve düşünmeden hareket etmeyin. bana edeceğiniz en güzel teşekkür biçimi budur.

bir konu daha var. twitterdan da konuyla ilgili açık mesaj istemiyorum. alakasız insanlardan mesaj alıyorum "ne zamanı, bize de ver vs vs.." sorunuz olduğunda bana sadece bunu yazın,ben sizi takip etmeye başlarım ve özelden sorarsınız.

Bir kaç gündür bu konuyu okuyorum ve bende başlıyıcam inşallah.Bilmiyorum daha önce benzer şekilde deneyen oldu mu ama bebek bekliyorum o nedenle regl tarihinden ziyade aycagül ün verdiği tarihlere uymaya çalışacağım.Bu ay 2.alternatifle başlıyorum inşallah faydasını görürüm bende herkes gibi.

kızlar haziran ayı tarihleri belli olmuş bende ilk defa geçen ay denemiştim
ama daha çıkmadıkiiii:53::53::53:
daha önce ağdayla aldığım bölgelerden tık yok daha
bacağımı jiletle alıyordum geçen ay ağda yaptım
o bile bazı bölgelerde tek tük var :53::53:
sanırım bu teknik işe yarıyor :1::1::1:

arkadaşlar aycangüle azcık yardım edelim ya bizim için o kadar didinip sınavları yoğun olsa dahi tarihleri düzenli olarak yazıyor

araya denekler girince yeni gelenlerde bende hep aynı sorunu gördüm herkesin kafası karışıyor

yeni gelenler aycangül ilk mesajda tarihler sunuyor hangisi adet dönemizinden sonraysa onu kullanın ve o tarihler arasında istediğiniz saatlerde

epilasyon yapın hepsi bu

iyi geceler
ben 1 kez denedim bu olayı ve çok güzel sonuç almıştım ama
adet düzenim yüzünden bir daha deneyemedim, iki tarihte bir türlü denk gelmiyordu
gçen ay adet tarihim 20 gün gecikti ve tarihlri tekrardan yakalayabildim
şimdi bekliorum bakalım:21::21::21::21:

Bu ay geçti ama bende deneyeceğim gelecek ay bunu.
Kişiye özel tarih vermesi gerekmiyor sanırım ilk sayfadan bakıyoruz.

bu ay iki tarih de bana çok ters düştü ama doktor randevumdan önce çok zor da olsa ilk tarihi biraz değerlendirmeye çalıştım. şimdi ikinici tarih de bana zor olacak zaman dilimi açısından ama mecbur halletmeye çalışacağım. Geçen ay çok iyi gelmişti tarihler inşallah bu ay d aöyle olur da bu zamana sıkıştırmama değer :)

Arkadaşlar çok merak ettiğim bişi var...ben bu topiği yeni keşfettim ve hmn uygulamaya başladım, yalnız konunun açılış tarihine baktım, 1 seneden fazla olmuş, o zamandan bu zamana düzenli yapan arkadaşlar tüylerin son durumları nasıl?

Arkadaşlar çok merak ettiğim bişi var...ben bu topiği yeni keşfettim ve hmn uygulamaya başladım, yalnız konunun açılış tarihine baktım, 1 seneden fazla olmuş, o zamandan bu zamana düzenli yapan arkadaşlar tüylerin son durumları nasıl?

ne yalan söyleyim bende çok merak ediyorum. herkes ilk alışını yazmış süper diyorlar azalma fln oldu diyorlar. ben de ilk bu ay aldım hiç acımadı normalde makina ağda yapamıyorum çok acıyoodu. ikisini birden yürüttüm o kadar yani sıfır acı. bakalım çıkışı nasıl olacak. daha bir hafta oldu. :72:

ben ne kadar süredir yaptığımı tam hatırlayamıyorum. ama bir yıla yaklaşmıştır sanırım. her ay tam tarihlere uyamadığım da oldu, buna rağmen özellikle son bir iki aydır çok yoğun olan kol altı ve bikini bölgesi seyreldi, özellikle bikini bölgesinde hiç çıkmayan yerler var artık. genital bölgede de azalma var ama orası çok daha yavaş olacak galiba. ben yıllarca ilk önce tüy dökücü krem, sonra traş bıçağı vs. kullandığımdan acayip yoğunlaşmıştı. hiç bir faydası olmasa bile en azından bu azalma bile tarihleri beklemeye değer bence.

ben ne kadar süredir yaptığımı tam hatırlayamıyorum. ama bir yıla yaklaşmıştır sanırım. her ay tam tarihlere uyamadığım da oldu, buna rağmen özellikle son bir iki aydır çok yoğun olan kol altı ve bikini bölgesi seyreldi, özellikle bikini bölgesinde hiç çıkmayan yerler var artık. genital bölgede de azalma var ama orası çok daha yavaş olacak galiba. ben yıllarca ilk önce tüy dökücü krem, sonra traş bıçağı vs. kullandığımdan acayip yoğunlaşmıştı. hiç bir faydası olmasa bile en azından bu azalma bile tarihleri beklemeye değer bence.

Haklısın cnm değer...teşekkür ederim cevabın için.

evet bunu bende çok merak ediyorum.bu yöntemi uzun süredir uygulayan varsa etklilerini anlatabilirmi acaba.

selam arkadaşlar;
forumda gezinirken aycangülün topiği benimde dikkatimi çekti. bu hafta ki tarihe bende uyacağım bakalım. denemekten bişey kaybetmem diyerek başlıcaz umarım sonuçlar burda ki deneklerde ki gibi olur. benim yanlış kullandığım yöntemler sonucu sık ve sert olan tüylerimden belki böyle basit ve kolay bir yöntemle vedalaşmış olurum. hoşçakalınn

Back