ayy canım Allah kolaylık versin sanaaa
jilet vurunca düzen bozuluyor işte şimdi şöyle bir durum var hangi tarihin kime ne kadar etki edeceği henüz tam olarak belli değil bu yüzden de tatile gitmeden eşitlensin diye beklediğin haziran ayı bir ihtimal senin için en verimli olacakken kaçırmış olacaksın, iki tarihte de al istersen ilk seferde şimdi çıkanları alırsın ikinciye de kırık ve köklenenler çıkar belki?
tarihler büyük oranda dolunayla ilişkili olsa da senin otel günlerinden önceye gelir mi ben bir şey diyemem Aycangül bir şey söyler belki görürse yorumunu. ama en kötü ihtimal otele gittikten sonraya denk gelir e o zamana da daha yeni belirmeye başlar epilatörle alırsın olmaz mı?
çok dertlendim niyeyse nasıl yapsan diye
Aycangül tarih ve saat dilimlerini vererek çok çok büyük bir iyilik yapıyor hepimize, bizler de onun araştırmalarını kolaylaştırmak için hangi bölgeyi hangi gün saat kaçta aldığımızı her ay not alıp Aycangül istediğinde ona söylüyoruz.
Modaratörler izin verse bir ara şu eski sayfalardaki milyonlarca tekrarı silip aynı şeyi ikinci kez soranı odunla kovalayacağım da izin çıkmadı henüz
sizi yormassam ,çok özet şeklinde bana şu tarih işini yazarmısınız,benim annem 62 yaşında bir süre önce kullandığı ilaçlardan ve yaştan dolayı hem yaştan muhtemel vücudunda ve yüzünde tüyler çıktı,çok rahatsız durumdan ,bioder ampül filan kullandı pek işe yaramadı,bana bişeyler bul diyor,lazerde yaptıramaz küçük yer yaşadığı ilçe.
Bnnu,
Garnet,
Gizemliprenses,
İkiz81,
sedulu,
sizin için ilk sayfaya yazmış olduğum mesajı gördünüz mü dün? dönmediniz bana..
aycangül ben çok ümitlenmiştim canım,özellikle annem için,bilmeden üzdüysem kusura bakma lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?