• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bende batık çok oluyor sürekli derimin altında kıllar. ben ponza taşı var ya topuklara sürülüyor ondan sürdüm bacaklarıma ve bikini bölgeme. kıllar hep dışarı çıktı şükür. dene istersen. kese fln çok yaptım ama çıkmamıştı. bu baya bi işe yaradı.

çok teşekkürler deneyeceğim yarın :16:

Aycangül tekrar teşekkür ederim..Allah razı olsun.. 4 ay oldu başlayalı..bacak %50 koltukaltı %35 bikini bölgesinde %20 azalma oldu bunun yaninda incelme ve kolay almayı saymıyorum.. :))bana acayip yaradı bu yöntem;)) bu sene ekimde dügünüm var o kadar hora geçti ki...her gün dua ediyorum sana.. Ve tabikide takibe devam..

bana LÜTFEN TARİH VERİİİİNHAZİRAN AYII ACİİİLLLL

Bende ilk kez deneyeceğim bu ay.İlk sayfa da yazıyor haziran ayı tarihleri,her ay aycangül tarihi güncelliyor hep ilk sayfadan takip edeceğiz bildiğim kadarıyla.

bu akşam paket bölgesini alcam bu 6. uygulamam aslında çok memnundum ama geçen ay sanki azaltma gibi bi faydası olmadı biraz moralim bozuldu:14:
bu ay tekrar denicem yarın bacak bölgesini alırım sanırım yaz dönemi nedeniyle koltuk altını dün 2 gün önce almak zorunda kaldım :17:
inş bu akşamki uygulamam yararlı olur paket bölgesi azalır
aslında hamamotu uygulamayı düşünüoum tamda bu tarihte uygulasam faydalı olur mu uygulayana arkadaşlarım 3-4 ayda anca çıkıo diolar ve azaltıo.

evet ikinci alternatife saatler kaldı :) ben bu aksam sanmıyorum yapacagımı artık yarına kalacak gibi!

bu akşam paket bölgesini alcam bu 6. uygulamam aslında çok memnundum ama geçen ay sanki azaltma gibi bi faydası olmadı biraz moralim bozuldu:14:
bu ay tekrar denicem yarın bacak bölgesini alırım sanırım yaz dönemi nedeniyle koltuk altını dün 2 gün önce almak zorunda kaldım :17:
inş bu akşamki uygulamam yararlı olur paket bölgesi azalır
aslında hamamotu uygulamayı düşünüoum tamda bu tarihte uygulasam faydalı olur mu uygulayana arkadaşlarım 3-4 ayda anca çıkıo diolar ve azaltıo.

Hamamotu nedir,ne işe yarar nasıl uygulanır merak ettim bilgi verebilir misin?

Hamamotu nedir,ne işe yarar nasıl uygulanır merak ettim bilgi verebilir misin?

canım eczanelerde yuvarlak bi kutuda beyaz toz halinde 3 tlye satılıomuş onu azcık su ile karıştırıp tüyü almadan direk sürüomuşssun yakıomuş bekleyip iyice kuruyup yanınca ovalayarak çıkarıomuşsun
arkadaşım beline yapmış 4 ay olmuş daha yeni çıkıo dio
ama kokusu kötüymüş biraz :25:

canım eczanelerde yuvarlak bi kutuda beyaz toz halinde 3 tlye satılıomuş onu azcık su ile karıştırıp tüyü almadan direk sürüomuşssun yakıomuş bekleyip iyice kuruyup yanınca ovalayarak çıkarıomuşsun

kişiden kişiye etkisi çok değişiyor bunun etkisi önceki sayfalara bakarsanız koluna yapıp da sakal gibi çıktığını söyleyen biri vardı.

kişiden kişiye etkisi çok değişiyor bunun etkisi önceki sayfalara bakarsanız koluna yapıp da sakal gibi çıktığını söyleyen biri vardı.

arkadaşlar hamam otundan bahsediyorsanız, evet çok kötü kokuyor ,koku evden çıkmıyor, ben agdadan sonra yaptım minik minik yara oldu bir işede yaramadı,şimdi aycanın verdiği tarihlerde alamaya çalışıyorum birde tüy azaltıcı krem kullanıyorum ,fayda görüyorum sanki

Çok teşekkürler canım saol,buda aklımda olacak.

bu gerçekten çok kötü yaa :18: insan vücuduna göre değişiyor sanırım küçük bir bölgeye uygulanıp daha sonra tüm bölge olarak denenmeli sanırım:26:

Kizlar merhaba saatlerdir burada arastirma yapıyorum. Ama tam kara vercekkennolumsuz bir yorum geliyor vazgeçiyorum tabi bunda kendi tecrübelerimin de etkisi var.

Ben cene bolgeme ve göğüs ucu cevresine iğnemi epilasyona yaptırıyorum. İki uç seans sonra tamamen biter diye tahmin ediyorum gercekten memnun kaldim çünkü iki bolgedekiler de kalın kalındı o acıya katlandım ve değdi. Vücuduma da sır ağda yaptırıyorum her ay. Onda da tüylerimde azalma var gercekten Burda Aycangül tarih veriyor ya o tarihlere gore alıyorum memnun kaldim azalmasından ancak bacaklarımda falan bazen sivilce ve iz yapıyor ama çok takmıyorum. Zamanla da alışıyor sanki sivilceler azaldı eskiye nazaran.

Şimdi asıl problem olan bölgeye geliyorum: favori ve yanak bölgesi. Onceleri önceydi ve ben çeneme odaklandigimdan görmüyordum bile onları. Sonra gözüme batmaya başladı ama bıyık bolgeme daha onceden sır yaptırdığım ve acayip sivilce yaptıgı için agdayi asla düşünmedim. Cildim çok hassas çünkü ki bıyığımı alan bayanda demişti o bölgeye yaparsak daha kötü olur diye. Bıyığımı her hafta iple aldırıyorum o yüzden. Neyse bu favori bolgeme ip yaptırmaya da biraz fırsatım açıkcası ve iğnem yaptırdığım bayana söyledim daha once hiç alınmadığı için daha çabuk her dedi. Ben de 20 dk sag 20 dk sola yaptırdım ama bayanın eli biraz yavaş ( hakkını yemeyeyim bunun dısında çok memnunum hiç iz falan bırakmadı ) oldugundan minik bir bolge hallolmuş oldu. Acıya dayanıklı bir insan oldugum halde dayanamadım zaten acısına gogsumbbile bunkadar acımıyor. Çok fena oldum gözümden yas geldi. Ve kİzariklik 1 ayda geçmedi ilk zaman işyerinde bir erkek arkadas yüzüne ruj bulaşmış bile dedi duşunun artık :) yani iğnemi olayından bu sebeplerle vazgeçtim.

Sonra tuy sarartıcı maceram başladı 3-4 defa tüylerimi sarartt çık memnunum ama hem kimyasal oldugundan icim rahat degil hem de tüyler daha bı siyahlasip uzadı sanki.

Şimdi size ilk sorum ben tuy sarartmaya devam edeyim mı ? Sally hansen urunleri kullananlar vasa Ankara'da nerede bulabilirim?
İkincisi yoksa tüylerimi iple mı aldırayım ? İlk defa aldirms olacağım oyle olursa sertleşme olur mu?

Lütfen bana yardım edin cumartesiye kadar bu ısı halletmem lazım 2 tane düğün var bu hafta ve kıllarıma 2 aydır dokunmadım çok dikkat çekiyorlar.

Not: telefondan giriyorum bazı bozukluklar için özür dilerim. Başlıkta yanlış olmuş düzeltemedim.

Kizlar merhaba saatlerdir burada arastirma yapıyorum. Ama tam kara vercekkennolumsuz bir yorum geliyor vazgeçiyorum tabi bunda kendi tecrübelerimin de etkisi var.

Ben cene bolgeme ve göğüs ucu cevresine iğnemi epilasyona yaptırıyorum. İki uç seans sonra tamamen biter diye tahmin ediyorum gercekten memnun kaldim çünkü iki bolgedekiler de kalın kalındı o acıya katlandım ve değdi. Vücuduma da sır ağda yaptırıyorum her ay. Onda da tüylerimde azalma var gercekten Burda Aycangül tarih veriyor ya o tarihlere gore alıyorum memnun kaldim azalmasından ancak bacaklarımda falan bazen sivilce ve iz yapıyor ama çok takmıyorum. Zamanla da alışıyor sanki sivilceler azaldı eskiye nazaran.

Şimdi asıl problem olan bölgeye geliyorum: favori ve yanak bölgesi. Onceleri önceydi ve ben çeneme odaklandigimdan görmüyordum bile onları. Sonra gözüme batmaya başladı ama bıyık bolgeme daha onceden sır yaptırdığım ve acayip sivilce yaptıgı için agdayi asla düşünmedim. Cildim çok hassas çünkü ki bıyığımı alan bayanda demişti o bölgeye yaparsak daha kötü olur diye. Bıyığımı her hafta iple aldırıyorum o yüzden. Neyse bu favori bolgeme ip yaptırmaya da biraz fırsatım açıkcası ve iğnem yaptırdığım bayana söyledim daha once hiç alınmadığı için daha çabuk her dedi. Ben de 20 dk sag 20 dk sola yaptırdım ama bayanın eli biraz yavaş ( hakkını yemeyeyim bunun dısında çok memnunum hiç iz falan bırakmadı ) oldugundan minik bir bolge hallolmuş oldu. Acıya dayanıklı bir insan oldugum halde dayanamadım zaten acısına gogsumbbile bunkadar acımıyor. Çok fena oldum gözümden yas geldi. Ve kİzariklik 1 ayda geçmedi ilk zaman işyerinde bir erkek arkadas yüzüne ruj bulaşmış bile dedi duşunun artık :) yani iğnemi olayından bu sebeplerle vazgeçtim.

Sonra tuy sarartıcı maceram başladı 3-4 defa tüylerimi sarartt çık memnunum ama hem kimyasal oldugundan icim rahat degil hem de tüyler daha bı siyahlasip uzadı sanki.

Şimdi size ilk sorum ben tuy sarartmaya devam edeyim mı ? Sally hansen urunleri kullananlar vasa Ankara'da nerede bulabilirim?
İkincisi yoksa tüylerimi iple mı aldırayım ? İlk defa aldirms olacağım oyle olursa sertleşme olur mu?

Lütfen bana yardım edin cumartesiye kadar bu ısı halletmem lazım 2 tane düğün var bu hafta ve kıllarıma 2 aydır dokunmadım çok dikkat çekiyorlar.

Not: telefondan giriyorum bazı bozukluklar için özür dilerim. Başlıkta yanlış olmuş düzeltemedim.

merhaba yüzünü rollon olan agdalar varya 3-4 lira satılıyor,onlarla al ve p..... bulgak tüy azaltıcı kremini alıp kullan,39 lira , ben kollarıma yaptım , memnunum yüzümede uygulamaya başladım :) aycanın verdiği tarihlerde :)

merhaba arkadaşlar
ben de uygulamaya başlayacağım bu sistemi:)geçen hafta görmüştüm ve karar verdim hemen yazdım telefona tarih ve saati ama bugün sabahtan almışım ve hata yapmışım:(..allahtan sadece koltukaltına uyguladım artık orası olmadı ama bakalım diğer yerlere nasıl bir etki gösterecek:)çok teşekkür ediyorum bizi tarihler konusunnda bilgilendiren aycangüle..hoşçakalın

evtt 6. uygulamamı da dün akşam gerçekleştirdim bacak ve paket bacak zaten yok denecek kadar azdı pakette de azalma gözlemliyorum daha önceki mesajlarda yazdığım gibi sadece geçen ay gözle görülür bi faydası olmadı gibi geldi ama buaydan umutluyum hastalığım biteli de epey oluo aycangül sende şu hamamotu tozu hakkında bişiler söyleyebilir misin ben belime uygulayım dioum öncelikle yüz için zaten hiç düşünmüoum.
tarihler için teşekkürler aycangül :54:

kızlar tüy sarartıcı kremlern kötü etkisi oluyor mu?
ben göbek çevremdekileri artık sir agdayla almak istemyorum

Back