Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül, ben geçen ay verdiğin tarihlerde almıştım. bu ay da alıcam inşallah. faydasını gördüm gerçekten. nerdeyse 1 ay olcak, çok az çıktı bacaklarım. ama çok fazla da batık oldu. tecrübelerine göre bu yöntemle ilgisi var mı bunun?

off ya 2 aydır regli sonrasına denk geliodu tarihler bu ay sa regli olamadım henüz ikinci alternatifi mi beklesem ya yine regli olmassam yaa moralim bozuldu ne güzel azalmışlardı ya çoğalırlarsa die çok tırsıorum haziranda düğünüm var tüysüz olucam die seviniodum

bu sefer 2 tarihi de kullanıcam insaallah, gerci ilk tarihte reglim ya yeni bitmiş olucak ya da son gun.. eger bitmemiş olursa yuzumu alıp digerleri için 2. tarihi beklerim sanırım ama yuzumu ancak idare ettim daha fazla bekleyemicem...
ayrıca bilgisayqrınla yasadıgın uzucu durumu cozebildin mi bilmiyorum, insaallah kayıpsız halledersin bu durumu , belki de coktan hallettin (insallah)
bu sıkıntının arasında bile tarih vermeyi atlamaman ise ayrı bi guzellik.
tesekkurler

aycangül canım hangi tarihte almam gerekli ben tam anlamadım bu işi canım yaa okudum bişilrde bu ara kafam çok dolu okudugumu anlayamıyorum çok tüylü biriyim tüy dökücü aldım yeni kullanıyorum yeni başladım fayda görüyorum ama bu senin dediğinde mantıklı geldi baana adet döneindeyim bitince almalımıyım napıyım

ben özel mesaj atamıyorum.kızlar yazdığımız mesajı sayfadan nasıl siliyoruz.sayfada sil butonu yok mu ben mi bulamıyorum

bu konudamıysı hatırlamıyorum ama bir arkadaş kabak lifiyle banyoda hafif bastırarak masaj yapmayı önermişti.2 3 defadır denedim bende faydasını görüyorum gibi...

bende deniycem bu ay ayrıca teyzoşum,ve bacımda denycek..bakalım bakalım ne olcak:)) yarasada yaramasada emeğine sağlık

Benim reglim de 15-16 sı gibi olacak.
Bende ilk defa yapacaktım,çokta merakla bekliyordum.
Bu durumda ilk tarihlerde yapsam olurmu,bilen arkadaşlar yardımcı olursanız
çok sevinirim.Ya da reglin son günlerinde yapsam olurmu?
Kızlar lütfen bu benim için gerçekten önemli.
Yaklaşık 6 aydır ne güzel aysonlarına denk geliyordu reglim.
Bir ilaca başladım geciktim.Artık bu böyle devam eder.
Bende ki de şans işte.

9 mayıs çarşamba saat 07:00 yani ilk tarih sana tam uyar, regline 7 gün kalmış oluyor ,zaten 18 mayıs cuma saat 15:05'e bırakırsan tam regl dönemine denk geliyor tabii reglin 3 günde biterse o başka yani 9 mayıs çarşamba sabah 7'de kalk (tabi müsaitsen)temizliğini hallet ohh tertemiz işine bak

Canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Ben regl öncesi ağda yapılmaz cümlesini yanlış anladım galiba.
Regl öncesi dönem diye ben bu günleri de sayıyordum.
Birkaç gün kalamı yapılmıyor acaba.
Mesela bende belirtiler başladı gibi.Bir 15 gün öncesinden göğüslerim ağrımaya başlar.
Ben de bu durumdan yola çıkmıştım.Kafam karıştı ne yalan söyleyeyim.

merhaba Aycangül, gerçekten çok değerli bilgiler paylaştıkların çok sağol.
aşağıda bulunan özet yazına istinaden, tüylerimizi aldıktan kısa bir süre sonra regl olursak demişsin bu süre ne kadar kısa olabilir 3 gün, 5 gün, 1 hafta v.b.
yani 21 nisanda regl olmuştum. mayıs ayındaki reglim 2. alternatif günlerine ya da hemen sonrasına denk gelecek gibi bu durumda 2. alternatif günlerinin uygun olmadığını anladım. Fakat 1. alternatif günlerinde uygularsam epilasyonu o zaman da 10 gün var regl olmama, bu süre de tüyler alındıktan sonra "kısa" bir süre olmuyor mu acaba ?
Kısaca öğrenmek istediğim bu kısa süre ne kadar günü kapsamakta.

"peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)

1.ALTERNATİF

09 Mayıs 2012 Çarşamba, saat 07:00'den
10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 20:11 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

18 Mayıs 2012 Cuma, saat 15:05'den
20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 13:35 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz"

kabak lifi nasıl bişey canım

2. alternatifi uygulamak daha garantili olur bence :s

kabak lifi nasıl bişey canım

canım böyle kıvır kıvır sert bi yapısı var...nette kabak lifi olarak aratırsan görebilirsin..marketlerde bile satılıyor...bana faydalı geldi..mesela çıkmış gibi görünüp çıkmayan deriye yapışık duran tüylerim yok bu ay..bi dene faydası olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…