Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben anlamamıştım bu işi ama sanırım anladım artık şuan adetimin 3. günü 1. alternatif bana uymucak ben 2. alternatif 18 -20 mayıs arası tarihte alıcam tüyleri bu arada 1 ay oluyo tüy azaltıcı bi krem almıştım ondanda çok memnunum ikisi bi aradaa süper olucak inş pamuk olucam tşk ediyorum aycangül bilgin için bana mantıklı geldi bu iş bende denek olabilirim valla gönüllü çünkü çok tüylü biriyim ben üst kollarım bile tüylü siyaha dönük ince olsada onları bile alıcam

ben de geçen ay denedim tüylerimde azalma oldu. bu ay da verilen tarihlerde yapacağım epilasyonumu.bu arada özel bölgeye ağda öncesinde anestol sürüp bekledim inanın hiç birşey hissetmedim ilk defa bu kadar rahat ağda yaptım.sanırım reklama falan girmez çünkü emla krem için paylaşım yapılıyor.fiatı 1,80 tl ağdadan bir saat önce sürüp sterç filmle iç çamaşırı giyer gibi sardım sonra suyla yıkayıp ağdamı yaptım.

bu ay son kez kullanıcam tarihleri kol altı ve bacak için malum yaz geldi keşke kış başından takip etseydim

Arkadaslar telefondan derdimi anlatmaya calisayim. Pc coktu! Moralim de tabi. Ihtiyacim olan hersey masaustunde.ders notlarim da buna dahil. Dua edin cozebilmem icin n'olur.acilmiyor bile!

Aycangül çok geçmiş olsun. 15 gündür internete giremiyordum. Neler neler olmuş. 2 gündür biriken mesajları okuya okuya bir hal oldum. Yine sorulan aynı sorular... Yine büyük bir sabırla o soruları cevaplaman... Sabrına hayranım.

Bir de bazı kendini bilmezlerin anlamsız yorumları. (Madem inanmıyorsunuz uygun bir üslupla bunu dile getirebilirsiniz. Sanırım anlayan anladı.)

Emeklerin için tekrar teşekkürler...

nım nım nım bunu duymamıştım ben de xlocaine pump aldım tuh bu daha daucuzmuş..

roselinda,2. alternatif regline denk geliyorsa 1. alternatifi kullanabilirsin,bazen bizler de kullanıyoruz,normal bir tarihte yapmaktan iyidir.Geçen ay ben de öyle yapmıştım.Artık hangisi uygun olursa.Bir de bir daha alıntı yapmazsan iyi olur canım,aycangül bu konuda çok uyarı yapıyor,hatta bak alıntı yaptığın sayfada da kocaman LÜTFEN KONU İÇİNDEKİ MESAJLARINIZDA YA DA SİTE İÇİNDEKİ BAŞKA KONU BAŞLIKLARINA ALINTI YAPMAYIN! yazıyor.Sanırım çok dikkatli okumadın...

anestolü denedim genital bölge agdası için ama uyuşma olmadı bende ,derim kalın sanırırm ondan diye düşündüm emla kremi duymadım bide onu deneyim gerçi ilk defa genital bölgemi aldoım bi ay oldu çok feciydi bundan sonrası daha kolay olucak uyuşturucu kremede gerek kalmıcak sanırırm yıllardır jilet berbatmış bundan sonra jilet yok gözümün korkusu geçti ilkini başardım ya gerisi gelicek bide bu belirtilen tarihle süper olucak herşeyyy

kusura bakmayın, yeniyim peki alıntı yapmadan nasıl yazacağım ??

18 Mayıs----15:05

20 Mayıs---13:35 e kadar

bi an önce regl olsamda bitsem çok az tüyüm var onlarda bitsin

merhaba Aycangül, gerçekten çok değerli bilgiler paylaştıkların çok sağol.
aşağıda bulunan özet yazına istinaden, tüylerimizi aldıktan kısa bir süre sonra regl olursak demişsin bu süre ne kadar kısa olabilir 3 gün, 5 gün, 1 hafta v.b.
yani 21 nisanda regl olmuştum. mayıs ayındaki reglim 2. alternatif günlerine ya da hemen sonrasına denk gelecek gibi bu durumda 2. alternatif günlerinin uygun olmadığını anladım. Fakat 1. alternatif günlerinde uygularsam epilasyonu o zaman da regl olmama 10 gün kalıyor, bu sürede tüyler alındıktan sonra "kısa" bir süre olmuyor mu acaba ?
Kısaca öğrenmek istediğim bu kısa süre ne kadar günü kapsamakta.

"peki uygun derken neyi kastediyorum?
tüylerimizi aldıktan kısa süre sonra regl olursak tüylerimiz daha çabuk ve sert çıkıyor..
yani regl döneminizden sonraya rastlayan tarih sizin için doğru tarih..
hepsi bu :)

1.ALTERNATİF

09 Mayıs 2012 Çarşamba, saat 07:00'den
10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 20:11 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

18 Mayıs 2012 Cuma, saat 15:05'den
20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 13:35 e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz"

NOT: Bu arada önceki soruşumda uzun yazından alıntı yaparak yazdığım için kusura bakma. Daha yeni keşfediyorum nasıl olacağını :)
Herşey için teşekkürler, emeklerine sağlık.

çok teşekkür ederim vişnereçeli, çözdüm durumu uyarın için de sağol.

Yarınmış ya la.
Az kalsın unutuyordum tarihlere bakmayı ve kaçırıyordum epilasyonumu.
1 aydır yarını bekliyorum.
Yarın misafirim gelecek ama sanırım perşembeye kalır o iş.
Öptüm Aycangül...

Aycangül'cüm, özverili ve hoşgörülü yaklaşımın takdirlik. Teşekkür ederim ben sana

Sevgimle :)

benim ilk denemem olacak yorumlardan etkilenerek ve aycangül arkadasın da sabrına ve yardımseverligine hayran kalarak denemeye karar verdim ve mutlaka denemek istiyorum ama preşembe günü saat 20:11 son deniyor bense o saatlerde ancak eve geliyorum bu saatten sonrası mesela saat 21e uzaması işlemin tüyleri olumsuz etkilermi acaba diğer tarihimi denemeyelim? ama diger tarihden reglimden öncesine denk geliyo ayın sonunda regl olan biriyim 29u 30u gibi bu tarih bana çok uyuyordu o anlamda ama preşembe o saatten sonraya uzasada bir sorun olurmu etkisi azalırmı sadece yoksa tamamen ters bir durummudur merak ediyorum.
birde ben belli bölgeleri ağdayla alcam fakat tüy dökücü kullansam faydasını görürmüyüm? çabuk etki etmesi bakımından limon tuz veya bioderle kullanan arkadaslarda tavsiye verebilirlermi bu tüylerden kurtulmak istiyorum artık

Ben birşey sormak istiyorum bilen biri yardım ederse sevinirim.2aydır ilk alternatifte alıyorum tüyleri fakat bu sefer regl dönemime rastgeldi.daha dogrusu ayın 10 u benim reglimin beşinci günü.o gün yapsam diyorum bir problem olur mu çünkü diğer tarihe kadar bekleyemeyecegim. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…