Arkadaslar telefondan derdimi anlatmaya calisayim. Pc coktu! Moralim de tabi. Ihtiyacim olan hersey masaustunde.ders notlarim da buna dahil. Dua edin cozebilmem icin n'olur.acilmiyor bile!
ben de geçen ay denedim tüylerimde azalma oldu. bu ay da verilen tarihlerde yapacağım epilasyonumu.bu arada özel bölgeye ağda öncesinde anestol sürüp bekledim inanın hiç birşey hissetmedim ilk defa bu kadar rahat ağda yaptım.sanırım reklama falan girmez çünkü emla krem için paylaşım yapılıyor.fiatı 1,80 tl ağdadan bir saat önce sürüp sterç filmle iç çamaşırı giyer gibi sardım sonra suyla yıkayıp ağdamı yaptım.
reglim bugün bitti
ve ben yarın ağdamı yapıyorum kısmetse..çok heyecanlandım
Çok şanslısın,benimkide hep verilen tarihlere denk geliyor.
roselinda,2. alternatif regline denk geliyorsa 1. alternatifi kullanabilirsin,bazen bizler de kullanıyoruz,normal bir tarihte yapmaktan iyidir.Geçen ay ben de öyle yapmıştım.Artık hangisi uygun olursa.Bir de bir daha alıntı yapmazsan iyi olur canım,aycangül bu konuda çok uyarı yapıyor,hatta bak alıntı yaptığın sayfada da kocaman LÜTFEN KONU İÇİNDEKİ MESAJLARINIZDA YA DA SİTE İÇİNDEKİ BAŞKA KONU BAŞLIKLARINA ALINTI YAPMAYIN! yazıyor.Sanırım çok dikkatli okumadın...
roselinda,2. alternatif regline denk geliyorsa 1. alternatifi kullanabilirsin,bazen bizler de kullanıyoruz,normal bir tarihte yapmaktan iyidir.Geçen ay ben de öyle yapmıştım.Artık hangisi uygun olursa.Bir de bir daha alıntı yapmazsan iyi olur canım,aycangül bu konuda çok uyarı yapıyor,hatta bak alıntı yaptığın sayfada da kocaman LÜTFEN KONU İÇİNDEKİ MESAJLARINIZDA YA DA SİTE İÇİNDEKİ BAŞKA KONU BAŞLIKLARINA ALINTI YAPMAYIN! yazıyor.Sanırım çok dikkatli okumadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?