Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ben birşey sormak istiyorum bilen biri yardım ederse sevinirim.2aydır ilk alternatifte alıyorum tüyleri fakat bu sefer regl dönemime rastgeldi.daha dogrusu ayın 10 u benim reglimin beşinci günü.o gün yapsam diyorum bir problem olur mu çünkü diğer tarihe kadar bekleyemeyecegim. :18:

Ben sahsen yapmamani onenirim.
Zaten diyer tarihe 1 hafta kalmis oluyor biraz daha s.k disini canim gerci evliysen durum farkli tabi adetin bitsin sonra temizlen ama..

Ben sahsen yapmamani onenirim.
Zaten diyer tarihe 1 hafta kalmis oluyor biraz daha s.k disini canim gerci evliysen durum farkli tabi adetin bitsin sonra temizlen ama..

Yok canım evli değilimde rahatsız hissediyorum kendimi.mumkun olan en kısa zamanda almak istiyorum
Malum havalarda güzelleşti artık tüy durumuna göre kiyafet secer oldum:) ise yaramaz diyede endişe ediyorum en iyisi bir hafta daha sabretmek sağol cevabın için.

kusura bakmayın, yeniyim peki alıntı yapmadan nasıl yazacağım ??
çok teşekkür ederim vişnereçeli, çözdüm durumu uyarın için de sağol.
Rica ederim,hoş geldin aramıza :)

benim ilk denemem olacak yorumlardan etkilenerek ve aycangül arkadasın da sabrına ve yardımseverligine hayran kalarak denemeye karar verdim ve mutlaka denemek istiyorum ama preşembe günü saat 20:11 son deniyor bense o saatlerde ancak eve geliyorum bu saatten sonrası mesela saat 21e uzaması işlemin tüyleri olumsuz etkilermi acaba diğer tarihimi denemeyelim? ama diger tarihden reglimden öncesine denk geliyo ayın sonunda regl olan biriyim 29u 30u gibi bu tarih bana çok uyuyordu o anlamda ama preşembe o saatten sonraya uzasada bir sorun olurmu etkisi azalırmı sadece yoksa tamamen ters bir durummudur merak ediyorum.
birde ben belli bölgeleri ağdayla alcam fakat tüy dökücü kullansam faydasını görürmüyüm? çabuk etki etmesi bakımından limon tuz veya bioderle kullanan arkadaslarda tavsiye verebilirlermi bu tüylerden kurtulmak istiyorum artık :(
Hoş geldiniz :) Bence 21:00 de alırsanız faydası olmaz,çünkü verilen saat dışında almış olacaksınız.Çarşamba akşam yapma imkanınız yok mu?Eğer varsa onu değerlendirin derim.Ya da perşembe günü öğle arasında fln kuaföre gidebilirsiniz.O imkanınız da yoksa 2. alternatif tarihlerden birini kullanacaksınız mecburen. Tüy dökücü de faydalı olmaz,çünkü bu yöntemde fayda görebilmek için tüylerin kökten alınmış olması gerek.Limon tuz konusunda bilgim yok ama bioder kullanmıştım, (krem) çok devam etmesem de faydasını gördüm.Hele iki yöntem birleşince baya fayda sağladı diyebilirim.Ama fayda görmedim diyen arkadaşlar da var.İstikrar önemli,bence her iki yönteme istikrarlı şekilde devam ederseniz,faydasını görürsünüz. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Son düzenleme:
ben de tüylerimi alıyorum. ancak aycangülün verdiği tarihlerde ilk kez alacağım..
ondan önce tüylerimi alıp kendi bulduğum bir şeyi sürüyorum bacaklarıma.. 2 seferdir yaptım. bazı yerlerde tüy çıkmıyor.. bu yöntemi bikaç sefer daha deneyeceğim hem de aycangülün verdiği tarihlerde... eğer gerçekten etkili olduğunu düşünürsem o karışımı sizinle paylaşacağım.
herkese kılsız günler:))

çok güzel :9:
son zamanlarda stres yüzünden adetim erken geliyordu. bu sayede 1. epilasyon tarihine yetişmiş oldum harika oldu
yarın güzel bi epilasyon bana iyi gelir
teşekkürler aycangül
yazamasamda hala takipçinim :1:

Merhaba , bende yapmak istiyorum fakat bi sorum olacak (simdiden ozur diliyorum belki daha once soran olmustur ama ben goremedim)

sorum su yurtdisinda yasiyorum , acaba verilen tarihler yurtdisdakiler icinde gecerlimidir?

arkadaşlar bana yardım edermisiniz ben yıllardır jilet illetine dadandım ama aycangül arkadaşımın tarihlerine de uymk istiyorum ve ilk tari adetimden 10 gün önce ikincisiyse tam 1. gününe denk geliyor ve ilkinde yapmak zorundayım.sorunum şu ben hiç kuaförde aldırmadım özel bölgemi ve uzunluğunun ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum en son jiletle aldım ve yeni yeni çıkmaya başlıyorlar ama yarında ağdaya gidip ilk tarih günümüde kaçırmak istemiyorum ne önerirsiniz ve ne kadar uzunlukta olması gerekir...

arkadaşlar bana yardım edermisiniz ben yıllardır jilet illetine dadandım ama aycangül arkadaşımın tarihlerine de uymk istiyorum ve ilk tari adetimden 10 gün önce ikincisiyse tam 1. Gününe denk geliyor ve ilkinde yapmak zorundayım.sorunum şu ben hiç kuaförde aldırmadım özel bölgemi ve uzunluğunun ne kadar olması gerektiğini bilmiyorum en son jiletle aldım ve yeni yeni çıkmaya başlıyorlar ama yarında ağdaya gidip ilk tarih günümüde kaçırmak istemiyorum ne önerirsiniz ve ne kadar uzunlukta olması gerekir...

arkadaşlar bana biri cevap verirmi acaba....

arkadaşlar bana biri cevap verirmi acaba....

Canım eğer yaklaşık bir hafta içinde almadıysan,alınabilir sanırım.Gerçi yeni yeni çıkmaya başlıyorlar demişsin ama,bilemiyorum ki şimdi ne desem.Zaten jiletle alınca hemen 2 günde çıkmaya başlıyor.

Son düzenleme:
canım eğer yaklaşık bir hafta içinde almadıysan,alınabilir sanırım.gerçi yeni yeni çıkmaya başlıyorlar demişsin ama,bilemiyorum ki şimdi ne desem.zaten jiletle alınca hemen 2 günde çıkmaya başlıyor.

cnm 1 hafta oldu alalı çıkıyo ama hani 1 hafta içinde çıkanı ağda alıyomu onu merak ettim cevabın içinde saol cnm...

cnm 1 hafta oldu alalı çıkıyo ama hani 1 hafta içinde çıkanı ağda alıyomu onu merak ettim cevabın içinde saol cnm...

cnm bırazcık elle tutabılecegın kadar fılan olması gerekıyormus ben bı baslık acmıstım kuaförde ağda için tüy boyutu diye oraya girip bi bak istersen arkadaşların cevaplarına

rastgele forumda gezinirken rastladım bu topiğe ve ayın insan vücudu üzerinde olan etkilerine olan inancımdan dolayı konuda çok ilgimi çekti..her ay aycangül ün verdiği tarihlerde düzenli olarak epilasyonumu yaptım ve bugün inanın epilasyon için hazırlandığım sırada bacağımda alınacak tüy , kıl vb. birşey göremedim:53:..aslında özel mesaj atmayı düşünüyordum aycangül e fakat daha önceki iki mesaj denememde onun posta kutusunun dolu olması sebebiyle başarısızlıkla sonuçlandığı için buradan kendisine teşekkürlerimi sunmak istedim..çoook teşekkürler aycangül.:16::16:.keşke böyle 5-10 sene önce karşıma çıksaydında bende bu kadar uğraşmasaydım.:9:..

Rica ederim,hoş geldin aramıza :)

Hoş geldiniz :) Bence 21:00 de alırsanız faydası olmaz,çünkü verilen saat dışında almış olacaksınız.Çarşamba akşam yapma imkanınız yok mu?Eğer varsa onu değerlendirin derim.Ya da perşembe günü öğle arasında fln kuaföre gidebilirsiniz.O imkanınız da yoksa 2. alternatif tarihlerden birini kullanacaksınız mecburen. Tüy dökücü de faydalı olmaz,çünkü bu yöntemde fayda görebilmek için tüylerin kökten alınmış olması gerek.Limon tuz konusunda bilgim yok ama bioder kullanmıştım, (krem) çok devam etmesem de faydasını gördüm.Hele iki yöntem birleşince baya fayda sağladı diyebilirim.Ama fayda görmedim diyen arkadaşlar da var.İstikrar önemli,bence her iki yönteme istikrarlı şekilde devam ederseniz,faydasını görürsünüz. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

hoşbulduk zaman ayırıp yazdıgın için çok tşk vişnereçeli,o zaman bende öteki tarihi 18ini denicem reglim 30u gibi oluo aslında kötü bi tarih sayılmaz tabi şimdi olsa daha iyi olurdu ama kıl tüy konusunda utangaç ve kuaförde hiç aldırmamış birisi olarak evde baya uğraşıyorum sınav zamanım oldugu içinde yapamicam suanda :( bioder almamistim henüz sizde işe yaramış süper ve bu iki yöntemin aynı anda etkili olmasını ümit ediyorum, serum almayı planlıyorum bakalım:) uzasalarda artık dayanmalıyım çünkü cidden çok başarılı olmasa bu kadar insan burda olmazdı tarihleri beklemezdi heyecanla:) birde diğer tarihler haftasonuna denk geliyo sanki çok mutlu oldum şimdi :)

merhaba aycangül bende önceki aylarda senin verdiğin tarihlere uydum ama bazıları denk gelmedi maalesef. ama inancım sonsuz bu yöntemin işe yaradığından.sana denekte olmak isterim bu ay uyup alıcm inş tüyleri. başka yapmam gereken bşi var mı teşekkürler

Back