Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

mesajını cevaplamaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu

öncelikle özür dilerim geç cevapladığım için..okudum ama cevaplayamadan pc çöktü..bu arada bir sürü mesaj cevapsız kaldı tabi..ama sen yeni katıldığın için dönüp aradım mesajını.diğer arkadaşlarım kusura bakmasın lütfen.pozitif ayrımcılık diyelim buna:)
sıra hoşgeldin demekte..

bunu da bu ara katılan ve hoşgeldin diyemediğim arkadaşlarıma sunayım

güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim.tüy konusunu zaten bulmuşsun..saç konusunda da diğer topiğimizi ziyaret edebilirsin..
ben herhangi bir kür önermiyorum ama arkadaşların bu konuda sohbetleri oluyor topik içinde.onlardan yararlanabilirsin.
tek önerim kan değerlerine baktırman olabilir.demir eksikliği saçları ve tırnakları direkt etkiliyor çünkü..

tekrar hoşgeldin diyorum canım..

şifa olsun bu bilgiler sana inşallah..

Aycangülüm çok çok geçmiş olsun tatlım..
atlattık bu badireleride, Allah seni kem gözlerden korusuuun :)
kurşunu aktarlarda bulabilirsin diye düşünüyorum..Bende döktürmüştüm geçen sene ama inan kuş gibi hafifliyorsun ya..
tarihleri sabırsızlıkla bekledik benim için 2 tarihte muhteşem uyumlu yaz malum 2 sinde de alıcam tüylerin kaçışı yoooooooooooookk

aycangul tarihler için tesekkurler.

ve sana masallah

canım çok sağol

asıl zor kısmı dökecek birini bulmak galiba

Konudaki sayfa sayisini gorunce inanamadim 2010 da acilan konu ve hala guncelligini koruyor normalde her konuda yorumlari okurum bi forumda gorevliydim oradan kalma bir aliskanlik ama bukadar sayfayi okumak mumkun degil :) bu konuyu yeni baslikla tekrar acsaniz cok sevinirim emeginize saglik tesekkurler ....

tatlım bu topiği ilk farkettiğimde 3-5 ay buraya uydum memnundum ama şubattan beri bana uymuyor hiç tarihler lazere gidiyorum 15 de randevum 18 e kaydıramam adet zamanım 19-20.... öne çeksem 5 gün acaba olur mu daha 2 hafta oldu gideli off off

aycangülüm topiklerin çok güsell tatlım tşk ler

ilk tarih regl dönemim öncesi. ikinci tarihse hım ayın 20 sine kıl payı yetişbilirim belki reglim biter.ama not aldım tari ve saatlari. 8 gün sürüyo reglim. ilk defa yapacaktım. regl döneminin son bir iki günümde yapsam olur mu.bilgi verirseniz sevinirim. bu arada hep jiletle alıyodum malum böölgeyi. nasıl acı çekicem acaba.

Aycangül seni burada da buldum Kaç gündür sabırsızlıkla tarihleri bekleyip bir yandan da 10 mayıstan önce olsun diye dua ediyordum, o gün doğum günüm Çok güzel tarihler oldu benim için, ilk kez deneyeceğim bu ay
Günlerdir bilgisayarınla ilgili sorunları halledebil diye ne dualar ettim bilsen

tarihler için çok teşekkürler ben de sabırsızlıkla bekledim hep
ilk kez yapacağım ben ve bundan sonra mutlaka takip edicem
her iki tarih de bana uyuyo muhtemelen en geç salı günü adetim tamamen bitmiş olacak
çarşamba ya da perşembe ya da her iki gün de alırım tüylerimi
2. alternatifte de çıkanlar varsa onları alırım
çok inanıyorum işe yarayacağına
ağdayı da inançla yapmayı planlıyorum mutlaka pozitif enerji yollarım işe yarar diye düşünüyorum

iyi geceler kızlar bende geçen ay aranıza katıldım ama bu ay ilk tarih adetimden 5 gün önce ikinci tarihte adetimin 6. günü sizce hangi tarihte alsam daha faydalı olur?

hoşbulduk aycangül hanım,
üşenmeden okuyup cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim
yeni okudum bilgisayarınız ve eliniz için üzüldüm. geçmiş olsun
yeni tarihleri vermişsiniz. ben 18 mayıs regl olurum 20-21 gibide biter.
bu durumda hangi tarihte epilasyon yapayım.

teşekkür ederim canım,şifa olsun:)
olur tabi,çekebilirsen..9-10 mayıs yani ilk alternatife gelir.

reglinin biteceğinden emin değilsen ilk tarihi kullan.

iyi geceler kızlar bende geçen ay aranıza katıldım ama bu ay ilk tarih adetimden 5 gün önce ikinci tarihte adetimin 6. günü sizce hangi tarihte alsam daha faydalı olur?

ikincide reglin bitmemiş oluyor, bu durumda ilk tarihi kullanmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…