• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yani okuduğumu anlamadım ama..benim özelden mesaj yazmam için gerekli sayıya ulaşmış yazılarım yok..burayıda sessiz sedasız takip ediyordum...eğer uygunsa bana da tarih gönderirseniz sevinirim..keşke vaktim olsada sizlerle daha çok şey paylaşsam..ama aldığım tarihlerde yaptığım epilasyan sonuçları süpperdi..herşey için teşekkürler aycangül...:38:

Aycanguluum cok gecmis olsun,isn kendine gelir bilgisayarin :( isine yarar hersey kurtulur insallahh..seni ve cabalarini goren-bilen Allah her daim yardimcin olsun :)

çok sağolun,hakikaten sürekli başıma birşeyler geliyor.size söylemedim elimi yaktım ve aynı elimi incittim..yazmakta zorlanıyorum.
birilerinin fena gözü var sanırım üzerimde:) neyse ki allah yanımda:nazar:
bu kadar duaya göz mü dayanır :34:
yine ucuz atlattık:))
birazdan tarihler ilk sayfada olacak inşallah:)

aycangülcüm çok geçmiş yaa gerçekten sürekli başına bir şeyler geliyor, bilgisayar da çabuk düzeltilir merak etme, ben bilgisayar kursuna gidiyorum çok basit programlarla eski haline getiriliyor ama ben o kadarını bilmiyorum tabi:)

2 alternatifi kullanabilirmiyiz?hani bazılarının 1 haftada çıktığı oluyor?:26:

oh oh yeni tarihlerde eklenmiş hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun:21::21::21:
kııız aycangül senin hakkını nasıl ödseriz çok sağol canım:26:

Son düzenleme:
oh oh yeni tarihlerde eklenmiş hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun:21::21::21:
kııız aycangül senin hakkını nasıl ödseriz çok sağol canım:26:

ha bu arada *** ****** diye biri eklerse festen o benim kabul et olurmu:1:

helal olsun tatlım:)

olur,eklerse kabul ederim:1:

isimlere bak..akşam da ali veli eklemiş :))

Son düzenleme:
Bu ay 3. Uygulayısim olacak bu yöntemi azalma var gibi geliyor bana yani bazı tüyler hiç çıkarı ama kalın olanlar ısrarla tam zamnızda çıkmaya devam ediyor. Cene altımda kalın kalın tüyler vardı bildiginiz sakal cimbizla ala ala iyice mahvetmistim . İğnemi epilasyona gidiyorum 8 aydır iki uç tane kıl kaldı kurtuldum çok şükür. O ara yanak ve favori bölgeme de yaptırayım dedim ama çok kızariklik oldu ve çok acıdı cene bolgeme gore ki göğüs uçlarıma da yaptırmıştım o bile o kadar acimamiştı yani. Kızariklik geç de olsa geçiyor iz de kalmıyor ama çok uzun sürdüğü için sosyal acıdan beni çok etkiledi ve bir daha yaptırmadım. Daha önce hiç aldırmadım agdayla iple falan şimdi ben yüzümü bu tarihlere gore alsam ne kadar zamanda sıfırların sizce. İple ya da agdayla daha önce aldırmamamin nedeni sivilce çıkıyor bir de bir defa alınca güçleniyor çenemde ve kolumda yasamıştım bunu. Sizce hiç dokunmamaya devam mı edeyim yoksa bu yöntemle almama deger mı ? Bacaklarimda falan çok faydasını gördüm bu yöntemin 3 ayda.

Aycangül teşekkürler bu arada tarihler için :) telefondan yazıyorum bozuk olmuş biraz kusura bakmayın :)

mensim 19 unda oluyor ama her iki tarihtede almayi düsünüyorum basladiigmdan beri hic mens sonrasina denk gelmedi almadim..artik alayim hic benm zamanin olmuyor ya:((

acangül canim cok gecmis olsun. özel mesaj attim ama sanirim cok yogundun zaten burayada yazmistin ve bide üstüne bilgisayarin cökmüs.

bana mayis ii geldi gibi tam bisey diyemiyorum ama bikini bölgesinde bazi yerlerde bosluklar var.

simdi mayis tarihleri bana cok kötü denk geldi 9 mayis aksami cem yilmaz geliyor viyanaya isten sonra oraya gidecegiz gece döneriz eee malum ertesi gün gene isteyim ve ertesi günde saat 8de bitiyor oda kötü oldu benim icin calismam gerek ve toplanti var is uzayabilir.

18-20 mayis hem regl e 3 gün kala olmus oluyor hem ben almanyada olacagim fuar var yani otel odasinda biraz zor agda yaparim

bana bu ay icin özel tarih saat vericekmisin canim ?????

Back