alıntı yapmışım bikere silsen ne olur
nerden bileyim anında alıntı yapacağını :26:
bulamadım festen seni:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıntı yapmışım bikere silsen ne olur
acangül canim cok gecmis olsun. özel mesaj attim ama sanirim cok yogundun zaten burayada yazmistin ve bide üstüne bilgisayarin cökmüs.
bana mayis ii geldi gibi tam bisey diyemiyorum ama bikini bölgesinde bazi yerlerde bosluklar var.
simdi mayis tarihleri bana cok kötü denk geldi 9 mayis aksami cem yilmaz geliyor viyanaya isten sonra oraya gidecegiz gece döneriz eee malum ertesi gün gene isteyim ve ertesi günde saat 8de bitiyor oda kötü oldu benim icin calismam gerek ve toplanti var is uzayabilir.
18-20 mayis hem regl e 3 gün kala olmus oluyor hem ben almanyada olacagim fuar var yani otel odasinda biraz zor agda yaparim
bana bu ay icin özel tarih saat vericekmisin canim ?????
Herkese mrb arkadaslar.
Ben yeni üyeyim. Bu siteye aycangül hanım sayesinde üye oldum dersem kimse şaşırmaz heralde. Size hikayemi anlatayım.
Ağustosta düğünüm var. Her bayan gibi düğün öncesi kıl-tüy,kilo, genel bakım, yıkama yağlama telaşı aldı beni de. . Listemi yaptım: 1. Selülitlerden kurtul 2. Göbeğini erit. 3. Kıl ve tüy derdin artık olmasın 4. Cildindeki lekelerden kurtul. Nisan 9 dan beri haftada 3-4 gün fitneessa gittim. Vucudum şekillenmeye başladı ve Selülitlerim gitti. Ancak henuz kilo veremedim. Yinede umudumu yitirmedim. Devam ediyorum. Sıra geldi 4. Maddeme kıl-tüy. Lazer olıyım desem hem pahalı hem korktum. Bazı arkadaşlarımı yakmışlar. Krem filan desem hepsi para tuzağı gliyor ve zarar vermesinden korkuyorum hiç denemedim. Sitelerdeki youmlara bakayım dedim iyi diyen kötü diyen var.. Bu yorumların çogunuda kk da okudum. sonra aycangül hanımın “tüy sorununuza birde bu penceren bakmayı öneriyorum “ yazısını gördüm. 280 li sayfalara kadar saatler sürsede okudum.
İşte aradığım bu dedim. Aycangül hanım, artık bende takipçiniz olmaya karar verdim!!. Böyle bir bilgiyi üstelik 2010dan beri bıkmadan paylaştığınız için cok teşekkür ederim. Ustelik sitedeki sizin ve diğer üyelerin samimi ifadeleride cok hosuma gitti. Girişim biraz uzun oldu. Tanışma faslı, nasıl olsa affedersiniz diye düşündüm :)
1- Neyse Yeni ağda dönemimiz mayıs 10 imiş. Ben muhtemelen mayıs 17-18 gibi adet olacağım buyüzden okuduklarımdan benim için bu tarih uygun değil gibi geldi. Önereceğiniz başka bir tarih varmıdır. 2- ayrıca bir diyet programı veriyormussunuz galiba. Bunun hakkındada bilgi alabilirmiyim. Düğün öncesi fazlalıklarımdan kurtulayım. 3- saçımı nekadar kesersem keseyim 1 ay sonra uçları yıpranmış keçe gibi oluyor. bunun içinde önerebilceğiniz bakım kürü,ve tarihi ayrıca kesim ve boya içinde bir tarih varmıdır?
Sorularımı cavaplandırırsanız duacınız olurum. Teşekkürler.
aycangülcüm bu tarihlerde hangisi en etkilisi acaba. merak ettim o yüzden soruyorum canımcım
aycangul tarihler için tesekkurler.
ve sana masallah
Aycangülüm çok çok geçmiş olsun tatlım..
atlattık bu badireleride, Allah seni kem gözlerden korusuuun :)
kurşunu aktarlarda bulabilirsin diye düşünüyorum..Bende döktürmüştüm geçen sene ama inan kuş gibi hafifliyorsun ya..
tarihleri sabırsızlıkla bekledik benim için 2 tarihte muhteşem uyumlu yaz malum 2 sinde de alıcam tüylerin kaçışı yoooooooooooookk
Nickinin altinda @gulyanna yaziyor ordan bulabilirsin onu.
mesajını cevaplamaya çalışıyorum ama mesaj kutun dolu
öncelikle özür dilerim geç cevapladığım için..okudum ama cevaplayamadan pc çöktü..bu arada bir sürü mesaj cevapsız kaldı tabi..ama sen yeni katıldığın için dönüp aradım mesajını.diğer arkadaşlarım kusura bakmasın lütfen.pozitif ayrımcılık diyelim buna:)
sıra hoşgeldin demekte..
bunu da bu ara katılan ve hoşgeldin diyemediğim arkadaşlarıma sunayım
güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim.tüy konusunu zaten bulmuşsun..saç konusunda da diğer topiğimizi ziyaret edebilirsin..
ben herhangi bir kür önermiyorum ama arkadaşların bu konuda sohbetleri oluyor topik içinde.onlardan yararlanabilirsin.
tek önerim kan değerlerine baktırman olabilir.demir eksikliği saçları ve tırnakları direkt etkiliyor çünkü..
tekrar hoşgeldin diyorum canım..
şifa olsun bu bilgiler sana inşallah..
teşekkür ederim canım,şifa olsun:)tatlım bu topiği ilk farkettiğimde 3-5 ay buraya uydum memnundum ama şubattan beri bana uymuyor hiç tarihler lazere gidiyorum 15 de randevum 18 e kaydıramam adet zamanım 19-20.... öne çeksem 5 gün acaba olur mu daha 2 hafta oldu gideli off off
aycangülüm topiklerin çok güsell tatlım tşk ler
ilk tarih regl dönemim öncesi. ikinci tarihse hım ayın 20 sine kıl payı yetişbilirim belki reglim biter.ama not aldım tari ve saatlari. 8 gün sürüyo reglim. ilk defa yapacaktım. regl döneminin son bir iki günümde yapsam olur mu.bilgi verirseniz sevinirim. bu arada hep jiletle alıyodum malum böölgeyi. nasıl acı çekicem acaba.
iyi geceler kızlar bende geçen ay aranıza katıldım ama bu ay ilk tarih adetimden 5 gün önce ikinci tarihte adetimin 6. günü sizce hangi tarihte alsam daha faydalı olur?