• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bende 2 defa bu tarihlere göre aldim yüzümdeki tüyleri
ve evet gercekten inceldiler tüyler
sadece yüzümde bir bölge var ordaki tüyler cok sert ve koyular onlarda bir degisim yok ama insalla onlarida yenecem

aycangul ya acaba bu ay sadece 12 nisan mı? bir iki gun oncesi de var mı bir diyebilsen keske. doktor randevumu ona gore almaya calışacağım yarın da gideceğim doktora bir dahakini işlemden sonra olsun istiyorum :)

Bende merak içinde bekliyorum Aycangül, 12 Nisan deniyor ama doğru mu? 6 Nisan dolunay ama bu ay tek alternatif olacaktı sanırım. 12 si ise ben bekleyemeyeceğim galiba. 6'sından sonra herhangi bir gün alsak o gün kadar etkisi olmasa da diğer günlere göre daha iyi dediğin bir gün var mı? Çok karışık bir cümle oldu galiba :)

Bende merak içinde bekliyorum Aycangül, 12 Nisan deniyor ama doğru mu? 6 Nisan dolunay ama bu ay tek alternatif olacaktı sanırım. 12 si ise ben bekleyemeyeceğim galiba. 6'sından sonra herhangi bir gün alsak o gün kadar etkisi olmasa da diğer günlere göre daha iyi dediğin bir gün var mı? Çok karışık bir cümle oldu galiba :)

aycangul tarihleri sadece dolunay a gore vermiyor benim bildigim. o yuzden bilmiyorum dolunaydan sonra almak da fayda eder mi? ama benim de sık sık doktor kontrollerim olduğu için 2-3 aydır günleri ucundan bucağından yakalıyorum. mecburen tarih dışı da yaptığım oluyor :( inşallah bu ay da denk getirebilirim.

aycangul tarihleri sadece dolunay a gore vermiyor benim bildigim. o yuzden bilmiyorum dolunaydan sonra almak da fayda eder mi? ama benim de sık sık doktor kontrollerim olduğu için 2-3 aydır günleri ucundan bucağından yakalıyorum. mecburen tarih dışı da yaptığım oluyor :( inşallah bu ay da denk getirebilirim.

Biliyorum sadece dolunayla alakalı değil ama dolunaydan sonra olmalı ya onun için sordum her hangi bir gün de olsa (yine o gün kadar olmasa da) faydası olur mu diye. Zaten yaz geliyor benim için tarihlere uymak iyice zorlaşacak. Büyük ihtimal tarih dışına çıkarım ama yine o güne de denk getiririm. Artık ne kadar faydası olursa :(

Biliyorum sadece dolunayla alakalı değil ama dolunaydan sonra olmalı ya onun için sordum her hangi bir gün de olsa (yine o gün kadar olmasa da) faydası olur mu diye. Zaten yaz geliyor benim için tarihlere uymak iyice zorlaşacak. Büyük ihtimal tarih dışına çıkarım ama yine o güne de denk getiririm. Artık ne kadar faydası olursa :(

ben mecbur kalırsam küçülen fazda olmak şartıyla tarihlerin dışına çıkabiliyorum özellikle kaş ve bıyık konusunda. ama ne kadar küçülen fazda alıyorum diye kendimi kandırsamda sonuç hüsran oluyor... benden uyarması :)

kızlar nisan tarihini tam olarak bilen varmıııı. benim doğumum var çok yakında. epilasyonumu bekletmeye çalışıyorum ama sanırım belli değil tam olarak. bekleye bekleye doğuma böyle gitmekten korkuyorum yaa. bu ay beklemesemmi acaba. ben çok faydasını gördüm bu yöntemin.

kızlar nisan tarihini tam olarak bilen varmıııı. benim doğumum var çok yakında. epilasyonumu bekletmeye çalışıyorum ama sanırım belli değil tam olarak. bekleye bekleye doğuma böyle gitmekten korkuyorum yaa. bu ay beklemesemmi acaba. ben çok faydasını gördüm bu yöntemin.

12 nisanda olacak canım ama saatleri daha vermedi aycangül

12 nisanda olacak canım ama saatleri daha vermedi aycangül

yaaaaa :31::31:
doktorum bana 12 nisanda doğum düşünüyorum dedi yaa :31::31: uff.
bu ay kaçtı desene.
cuma kontrol var doktor hemen almak gerekiyor da diyebilir. bebeğin eşi aşağı inmiş.riskli durum biraz. heran olabilir yani. ben bari alayım tüyleri bugünlerde. 12si çok geç olacak :31::31:

herkese slm mart ayında ilk alternatifte ilk kez bacaklarımı ve genital bölegemi almıştım normalde şu sıralar alınacak kıvama gelmesi gerekirken çok seyrek ler bendede batıklar oluştu ama bu ilk kez olmadı sanırım tüyler cansızlaştığı için batıklar çoğaldı 12 nisanı da tekrar denicem :)))

ben mecbur kalırsam küçülen fazda olmak şartıyla tarihlerin dışına çıkabiliyorum özellikle kaş ve bıyık konusunda. ama ne kadar küçülen fazda alıyorum diye kendimi kandırsamda sonuç hüsran oluyor... benden uyarması :)

Bende tam bunu sormak istiyordum işte, teşekkür ederim garnet.

12 nisan deniliyor ama saatten kimsenin haberi yok sanirim...

eger verilmezse 12 nisanda ögleden sonra yapmayi düsünüyorum:)

6 Nisan akşamı veya 7 nisan sabahı. Olmadı;
13 Nisan akşamı 15 nisan arasında yapacağım.

nısan ayı yayınlandımı ark :( oyle tedırgın oluyorumkı yakacırısam dıye :) 3 aydır buyuk bır sabırla takıp edıyorum sevgıler hepınıze AYCAN GUL HADI BIZI MERAKTA BIRAKMA

Son düzenleme:
bende 2 defa bu tarihlere göre aldim yüzümdeki tüyleri
ve evet gercekten inceldiler tüyler
sadece yüzümde bir bölge var ordaki tüyler cok sert ve koyular onlarda bir degisim yok ama insalla onlarida yenecem

slm nısan ayı tarıhlerı yok deyılmı ben busıteyede yenı uyeoldum nasıl kulanacagımıda tam bılemıyorum sevgıler

yaaaaa :31::31:
doktorum bana 12 nisanda doğum düşünüyorum dedi yaa :31::31: uff.
bu ay kaçtı desene.
cuma kontrol var doktor hemen almak gerekiyor da diyebilir. bebeğin eşi aşağı inmiş.riskli durum biraz. heran olabilir yani. ben bari alayım tüyleri bugünlerde. 12si çok geç olacak :31::31:

yaa hamileyken nasıl alabiliyorsun tüylerini, yani hele ki son ayında, genitali alabiliyor musun mesela. bu konu beni çok düşündürüyor, yani hamile kalırsam nasıl yaparım diye :31:

Back