Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Okudumda anlamadım mesela bu ay nezmn agda yapcaz baska bıseyyapmaya gerek varmı zıkkım dısında===

Aycangül'cüm bu ay adetim bittikten hemen sonraydı sonuç daha da bir iyi oldu.
Eğer yine hemen hemen aynı zamanlara gelirse nisanda, 4-5 gün sonra olacak daha da iyi olacak.

geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim..
bu ara sizlerden uzak kaldım, hemde asıl ihtiyaç duyduğum dönemde! ama fırsat bulamıyorum bir türlü.. tanıyan arkadaşlar bu konudaki hassasiyetimi bilirler zaten, yeni gelen arkadaşların soruları oluyordur mutlaka ama onuda konuyu uzun süredir takip eden arkadaşlarım hallediyordur
bu ara kırılmayın bana olur mu

Canım benim ya şu yoğunluğunda bile hala bizi düşünüp kırılmayın olur mu diyorsun.
Ne kadar iyisin sen böyle.
Tüm dualarım seninle ...

acaba lazer epilasyon yaptırırkende bu tarihlere denk getirsek bi faydası olurmu?

Evet,lazer yaptıran arkadaşlar randevularını,tarihlere denk getirmeye çalışıyorlar.Sizde faydasını görürsünüz sanıyorum.

Bu arada beğen butonlarımız geri gelmiş kızlaar :) Beğendim

Son düzenleme:
Gerçekten etki ediyosa inanılmaz ! Ağdaya yeni başladım.Başladım bile sayılmaz üstünü yaptım içime fenalık geldi bıraktım .Bugün altımı ablam yardımıyla yapıcam.

Yaşım daha 15 ağdaya alışmamı istiyo annem.Ben çektim sen çekme diyo. Daha sonra bugünlere uyucam

Bide gerilerdeki sayfalarda 20li günlerde yapılsın falan demişsiniz. Benim mart ayında hiç uymuyo yeni gördüm sayfayı. Nisana artık

slmlar nisan ayı ttrhlerı ne zmn verılcek bılıomsnz??? sımdıden ayarlamam lazm cunku

Bir kaç güne kadar tarihler güncellenir.

Tatlım hoş geldin.Bence de annen doğru söylemiş,şimdiden alıştır ki sonra çekme.Sen gerilerdeki sayfalara bakma.Her ay ilk sayfadaki tarihleri takip et sadece.Ve etki ediyor,ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız çok memnun ve faydasını çok gördük.

Teşekkür ederim

Bu arada ablam yardımıyla bugün yaptım ağda.Süper oldu pürüzsüz Artık semsert çıkmıcak inşallah çok sevinçliyim Çamsakızıyla yaptık fazla da acımadı aslında. İnşallah incelicek

Bir sonraki ağda yapışında bu seferki kadar acımıycak hatta bikaç seferden sonra cırt cırt alacaksın kendin

merhaba... tüm sayfaları detaylı okumadım daha okuyacağım ama... peki bu yöntem lazer yaptırırken geçerli mi :44:

önceden randevu almak zorunda olan arkadaşlarım 12 nisana alabilirler randevularını; detaylar ilerleyen günlerde

unutmadan: nisanda tek tarih var sadece :)

arkadaşlar bu konu açılalı epey olmuş uygulayıp tüylerinden kurtulanlar var mı lütfen yorum yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…