- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
Ben bu yontemden bısey anlamadım ne zmn agda yapıcaz????
ilk sayfayı oku, konu sahibi zaten her ay tarihleri güncelliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu yontemden bısey anlamadım ne zmn agda yapıcaz????
ben bu yontemden bısey anlamadım ne zmn agda yapıcaz????
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim..
bu ara sizlerden uzak kaldım, hemde asıl ihtiyaç duyduğum dönemde! ama fırsat bulamıyorum bir türlü.. tanıyan arkadaşlar bu konudaki hassasiyetimi bilirler zaten, yeni gelen arkadaşların soruları oluyordur mutlaka ama onuda konuyu uzun süredir takip eden arkadaşlarım hallediyordur
bu ara kırılmayın bana olur mu
acaba lazer epilasyon yaptırırkende bu tarihlere denk getirsek bi faydası olurmu?
slmlar nisan ayı ttrhlerı ne zmn verılcek bılıomsnz??? sımdıden ayarlamam lazm cunku
Gerçekten etki ediyosa inanılmaz ! Ağdaya yeni başladım.Başladım bile sayılmaz üstünü yaptım içime fenalık geldi bıraktım .Bugün altımı ablam yardımıyla yapıcam.
Yaşım daha 15 ağdaya alışmamı istiyo annem.Ben çektim sen çekme diyo. Daha sonra bugünlere uyucam
Bide gerilerdeki sayfalarda 20li günlerde yapılsın falan demişsiniz. Benim mart ayında hiç uymuyo yeni gördüm sayfayı. Nisana artık
Teşekkür ederim
Bu arada ablam yardımıyla bugün yaptım ağda.Süper oldu pürüzsüz Artık semsert çıkmıcak inşallah çok sevinçliyim Çamsakızıyla yaptık fazla da acımadı aslında. İnşallah incelicek
merhaba... tüm sayfaları detaylı okumadım daha okuyacağım ama... peki bu yöntem lazer yaptırırken geçerli mi :44: