Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül öncelikle geçmiş olsun.Ardından yeni yaşında daha mutlu olaylar yaşamanı dilerim.Son olarak da Nisan 21'e verdiler lazer seansını.Tarihlere uymuyor diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim bugza..hep birkaç gün önceye geliyor ya da aynı tarihlere..o nedenle 21 i bu tarihlerin dışında kalır.

Gecmis olsun tatlim, Rabbim hepimizi korusun ve tuylerden kurtarsin insallah!!

sağol canım,inşallah !

amin canım, inşallah.. size de çok geçmiş olsun.. bunları yakaladıktan sonra niye yeniden bırakırlar anlamıyorum ki !!!

Aycangül çok geçmiş olsun,umarım kısa zamanda atlatabilirsin,zor bir durum.

Ben bu ay 2. alternatifte almak zorunda kaldım.Ama çok acıdı alırken ilk defa 2. alternatifde alıyorum.1.alternatif genelde regl bitiminden birkaç gün sonraya geliyordu ve galiba bu yüzden pek acımıyordu ama bu sefer yani 2. alternatifde canım çok yandı.Çok zor,yarım yamalak aldım.2. alternatif ne de olsa regl dönemime daha yakın oluyor.1-2 gün değil ama yine de daha yakın.Yalnız ben tüyleri aldıktan sonra bioder sürüyordum,tüyleri belirgin biçimde azalttığının farkındayım.Bu ay onu da kullanamadım ve sanki daha az batık oldu,daha doğrusu eski batıkların yaraları o kadar belirgin değil şimdi.Onunla alakası var mıydı bilmiyorum.Bi de komik bir şey daha söyleyeyim ben bu ay koltuk altımı almayı unutmuşumartık nasıl bir kafaysa.Tarihler geçti ama bugün alcam onu da.

eldiveni mrk eden olmuş doktor eldiveni galiba bende yeni duydum ve bunu kullanan kızlar da var sitede ordan da bakabilirsiniz tek tek yoluyorsun tabi tüyleri ben bu sefer ha denedim ha denicem dedim bir türlü kısmet olmadı bu nisan da alıcam artıkkkkkk

bende eldiven kullanıyorum acayip rahat ağdayla falan oralar çok zor

aycangülcüm tekrar çoookkk geçmiş olsun ;
senin dediğin zamanda aldım saatlerimi de not ettim ne zaman istersen yollarım

Aycangülüm öncelikle çok geçmiş olsun, dualarımız hep seninle unutma.

Ben ilk tarihde yaptım ağdamı belirtilen saatlerde, ama bende 2 aydır bir problem var batık oluşumu çok arttı
Bu şekilde olan var mı başka?

Aycangül daha yeni görüyorum. çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.

iyii geceler ben bu ay alamadım reglimm yüzünden amaa nisan ayı altarnatifleirni bekliycem sanırım
jilett kökünden almıyor degilmi? birdeee epilasyon aleti ile alan varmı acaba bu tarihlerdee o oluyormu

iyii geceler ben bu ay alamadım reglimm yüzünden amaa nisan ayı altarnatifleirni bekliycem sanırım
jilett kökünden almıyor degilmi? birdeee epilasyon aleti ile alan varmı acaba bu tarihlerdee o oluyormu

ben epilasyonla yapıyorum canım kökünden aldıktan sonra neden olmasın ki ....ELDİVENCİLERRRReldiven acıtyomu yaa:18::18::18:

ben 2. tarihte aldım 3 aydır 1. tarihte alıyordum acıyordu bu sefer enteresan bi şekilde acımadı 1 saatte herbiyerimi bitirdimm ama fecii kaşınıyorum yaa bildiğiniz gibi değil böyle tatlı tatlıı hiç olmazdı bende

ben epilasyonla yapıyorum canım kökünden aldıktan sonra neden olmasın ki ....ELDİVENCİLERRRReldiven acıtyomu yaa:18::18::18:

ben de çoğu yeri epilasyonla yapıyorum faydasını görüyorum. ama batık problemim var o ayrı. ayrıca bazen de eldiven kullanıyorum. gerçi ben bacaklara kullanıyorum ve çok az var o yüzden acı konusu bende çok az...

Sadece bacaklarımda kullanıyorum epilasyon aletini gayet memnunum.
BU ay öylesine aldım resmen bacaklarımı ..
Cımbızla tek tek alsam bile 10 dakika sürecekti.

Aycangül'ümm daha yeni gördüm mesajı canım neler yaşamışsın Allah korusun ya nasıl bir cesaret siz evdeyken girmeye kalkıyor bir de.
Çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun allah korumuşşş vallahiii yaaa
hırsızlar abarttı iyice ya benimd ekarşı komşuma girdi 2. kat evde ışık yanmasına ragmen bende korkudan kilit yaptırdım her yeri(
iyi bari kaçmış hemennnn

ben her yerimi epilasyon aletiyle alıyordum yıllardır. ama son iki aydır koltuk altımı ve genitalimi eldivenle alıyorum, keşke daha önceden başlasaymışım eldivene, daha az canım yanıyor, epilasyon aletiyle bu bölgeleri ağlaya ağlaya alıyordum resmen. benim de biraz parmaklarım acıyor alırken, tek tek aldığım için, ama olsun o kadar da

Aycangülcüm çok geçmiş olsun, gerçekten Allah korumuş. Bu ay ben de 17sinde aldırdım her zaman kremle acı hissetmeme rağmen bu ay kremsiz o kadar az acı hissettim ki nedenini anlayamamıştım ama sanırım bu ay 2. alternatifin bize sürprizi olmuş bu, umarım bundan sonraki aylar içinde devam eder

Bende bu ay 2. alternatifte aldım hatta annemi de örgütledim ona da aldırdım Gerçekten daha kolay ve daha acısız aldım bu sefer. fazla uzamamış olmasına rağmen rahatlıkla aldım şimdi nisan alternatiflerini bekliyorum bakalım durum ne olacak :18:

uyuşana kadar elbet acıyor ama uyuştuktan sonra çok fazla değil acısı ölüp ölüp dirilmiyorum yani
bacaklar için kullancaksan tabiki çok daha azdır ama uzun uzun bacaklara saatler sürer yhaa ağdayla bile alırken çok uzun sürüyo bu bacaklar o yüzden epilasyon aleti kurtarıcı oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…