- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önceden randevu almak zorunda olan arkadaşlarım 12 nisana alabilirler randevularını; detaylar ilerleyen günlerde
unutmadan: nisanda tek tarih var sadece :)
nisan'da tek tarih olması kötü olmuş. neyse artık yakalamaya çalışıcaz :)
Nisanda hangi gün canım ilk sayfada yazmıyor sanırım nereden öğrendiniz ? Benim ikinci uygulayısim olacak da daha yeniyim yani :)
peki arkdaslar regl sonrasına gelmese bile bu tarihte mi alalım önce olsa bile?? yani regl sonrası normal gün mü yoksa regl öncesi aycangül tarihleri mi:)
peki arkdaslar regl sonrasına gelmese bile bu tarihte mi alalım önce olsa bile?? yani regl sonrası normal gün mü yoksa regl öncesi aycangül tarihleri mi:)
arkdslar sımdı nısanda tek tarıhmı var o da 12 nısanmı???
ben geçen tarihlerde yüzümü almaya kalktım yüzümü berbat etmitim çok şükür düzeldi simdi . ama akıllanmadım bu yüzümdeki tüylerden kurtulmak istiyorum. ama agda korkutuyor.. İpLe aldırsam çoğalma olurmu ki. kuofrde agdayla aldırmak istiyordum aslnda ama yine yanmasndan korkuyorum. ip daha kolay daha temiz geliyor....ama fazla çıkarmı sizce ?
arkadaslar birsey soracam
karinca yumurtasi yagi tüyleri yok ediyormus diye duydum ve aldim ama tüyleri kökten aldiktan sonra o yagi sürmek lazim
acaba bu verilen tarihlerde agda ile tüylerimi alip ve bu yagdan sürsem etkisi daha fazla olurmu???