• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ilk yapisimda adetten birkac gün önce yapmistim pek birsey farkedemdim

bu ayda 12sindeymis oda adetten yine 8 gün önceye denk geliyor acaba yine mi bu sekilde olacak...:(

aycangüüüülll..
nasılsın tatlım, biraz boşladım bu ara kusura bakma.. şöle bi okudum da azcık geçmişi, çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış..
ben de oğlumla uğraşıyom işte, büyüdü iyice ilgi istiyo, fırsat vermiyo pek, havalarda güzel, geziyoz birlikte bol bol..
8 martta 13:10- 14:10 arası halledilmiştir işlem tamam.. ancaaa ancaaa koltuk altı ve bikini bölgesinde bişiler çıkıyo.. malum sıcak, nemden dolayı sanırım, çünkü kollar ve bacaklar halaaa cillop gibi.. inşallah nisan tarihine kadar çok çıkmazlarda arada almak zorunda kalmam, yoksa çok üzülürüm bu düzeni bozarsam.. nisana bişi kalmadı da, inşallah ilk haftası falan olur tarih.. yoksa naparım ben.. :(
neyse, herşeyin hayırlısı..
kocaman kucaklıyom seni cicim.. :16:

Hiii aycangülüüüm ben de yeni okudum şimdi,çook geçmiş olsun canım.Allah korumuş.

peki arkdaslar regl sonrasına gelmese bile bu tarihte mi alalım önce olsa bile?? yani regl sonrası normal gün mü yoksa regl öncesi aycangül tarihleri mi:)

Aycangül'cüm bu ay 12sinde büyük ihtimalle yapamayacağım.
Ve öncesinde yapmam gerekiyor.
Kötünün iyisi bir tarih var mıdır yoksa küçülen faza girdiğimiz ilk günlerde yapayım mı ?

ya bişi sorcam.şimdi ben bu verilen tarihlerin ikisinide kullanıyorum ama 1 haftada yeniden çıkıyor.yazın koltukaltı falan sorun olacak.başka zamanlarda alsak etki azalır mı ki;?

arkadaslar birsey soracam
karinca yumurtasi yagi tüyleri yok ediyormus diye duydum ve aldim ama tüyleri kökten aldiktan sonra o yagi sürmek lazim
acaba bu verilen tarihlerde agda ile tüylerimi alip ve bu yagdan sürsem etkisi daha fazla olurmu???
:3:

ben geçen tarihlerde yüzümü almaya kalktım yüzümü berbat etmitim çok şükür düzeldi simdi . ama akıllanmadım bu yüzümdeki tüylerden kurtulmak istiyorum. ama agda korkutuyor.. İpLe aldırsam çoğalma olurmu ki. kuofrde agdayla aldırmak istiyordum aslnda ama yine yanmasndan korkuyorum. ip daha kolay daha temiz geliyor....ama fazla çıkarmı sizce ?

cnm 30 martta lazerim var nisan ayını nezaman yazacaksın eğer yarın yazabilirsen ve nisan başlarına dek gelirse ertelemeyi düşünüyorum 2-3 ay burdaki tarihlere göre aldıktan sonra daha uzun sürede çıkmasından çok memnundum 3 aydır hiçbiryerimde tutmuyor:27: tarihler.... nisan ayını bekliyorum :24:

ben geçen tarihlerde yüzümü almaya kalktım yüzümü berbat etmitim çok şükür düzeldi simdi . ama akıllanmadım bu yüzümdeki tüylerden kurtulmak istiyorum. ama agda korkutuyor.. İpLe aldırsam çoğalma olurmu ki. kuofrde agdayla aldırmak istiyordum aslnda ama yine yanmasndan korkuyorum. ip daha kolay daha temiz geliyor....ama fazla çıkarmı sizce ?

canım ben birkaç ay önce yüzümü sir ağdayla aldırdım. yüzümde lekelenme ve aşırı derecede sivilcelenme yaptı. geçer diye bekledim ama maalesef sürekli olarak yeniden çıkmaya devam etti. bunun üzerine bende doktora gittim. şimdi çeşitli kremler kullanmak zorundayım... seni de böyle bi duruma düşmemen için uyarmak istedim... ben artık yüzümü iple alıyorum alması biraz zor oluyo ve uzun sürüyo ama herhangi bir olumsuz yönünü görmedim...

inanmıyorum 12 nisanda adet olacağım. mayısa kadar nasıl bekleyeceğim ben şimdi.6 aydır tarihleri düzenli olarak takip ediyorum.üstelik nisan ayı doğumluyum .oyüzden nisan ayından çok ümitliydim:43:

arkadaslar birsey soracam
karinca yumurtasi yagi tüyleri yok ediyormus diye duydum ve aldim ama tüyleri kökten aldiktan sonra o yagi sürmek lazim
acaba bu verilen tarihlerde agda ile tüylerimi alip ve bu yagdan sürsem etkisi daha fazla olurmu???
:3:

ben de öyle yapcam, karınca yağını da sürcem, çünkü daha önce faydasnı görmüştm, bu tarihleri de deneyince baya azalacagndan ümitliyim :)

Back