• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül çok geçmiş olsun. Çok ürkütücü bir durum.

bu arada tarihler için yine teşekkür edebiliyorum sadece. bugun lazere gıttım çok şükür ben de.

duygucum süper, ne diyeyim :)

bu arada arkadaşlar kabus bir gece yaşadım; inanıyorum ki dualarınız korudu beni ..
eve hırsız girmeye çalıştı ama beni görünce balkondan atlayıp kaçtı..ben böyle durumlarda donup kalıyorum olduğum yerde,kaçmasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum..
az önce olay yeri inceleme ekibi evdeydi,parmak izleri falan alındı,ayakkabı izlerine bakıldı..fotoğraflar çekildi,film sahnesi gibidi !
önüme sabıkalıların fotoğrafları olan kocaman bir defter koydular; o mu bu mu... off.
daha korkunç olan o defterde tanıdığım simalar oluşuydu..suçlularla burun buruna yaşıyoruz ve bu çok ürkütücü :( allah hepimizi korusun kötülerden !

çok geçmiş olsun canım...........:38:

aycangül çok geçmiş olsun canım,bende bu hırsız işinden çok korkuyorum sırf çocuklarım için onlara bi zarar gelmesinden bizim binayada bir kaç kez girmiş hatta ben taşındıktan sonrada komşuya girdi bana da komşular dikkat et bu binada yeni taşınanlara hırsız girdi falan dediler.3sene oldu hala uykularıma giriyo bazen neyse,ben geçen ay ilk defa buradaki tarihlere göre agda yapayım dedim ama geç kalıp bi sonraki akşam almışım yinede inanınki koltuk altım da ve bikini bölgesinde gözle fark edilir bi seyrelme oldu ,koltuk altımı epilasyonla alıyodum ama sıktı ve canım çıkıyodu alana kadar, bu ay ilk defa dogru zamanda aldım ve çok çabuk aldım. ama bacaklarımda seyrelme pek yoktu yalnız bütün bölgelerim de geç çıktı,subattan sonra mart ta aldım çokta uzun degillerdi ,geçen ay böyle olunca bu ay tam zamanında aldım çok daha umutluyum:16:

duygucum süper, ne diyeyim :)

bu arada arkadaşlar kabus bir gece yaşadım; inanıyorum ki dualarınız korudu beni ..
eve hırsız girmeye çalıştı ama beni görünce balkondan atlayıp kaçtı..ben böyle durumlarda donup kalıyorum olduğum yerde,kaçmasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum..
az önce olay yeri inceleme ekibi evdeydi,parmak izleri falan alındı,ayakkabı izlerine bakıldı..fotoğraflar çekildi,film sahnesi gibidi !
önüme sabıkalıların fotoğrafları olan kocaman bir defter koydular; o mu bu mu... off.
daha korkunç olan o defterde tanıdığım simalar oluşuydu..suçlularla burun buruna yaşıyoruz ve bu çok ürkütücü :( allah hepimizi korusun kötülerden !

aycangül canım çok ama çok geçmiş olsun Allah bir daha bu tip üzüntüler yaşatmasın.

bu hafta çarşamba akşamı ben rüyamda evimize hırsızın girdiğini gördüm rüya bile olsa o kadar zor anlar geçirdim ki gerçeğini düşünemiyorum. 155 i kaç defa aradım rüyamda tam bir kabustu. perşembe günü ise hala etkisindeydim rüyamın.:14::14::14:

aycangül çok geçmiş olsun
artık evde birinin olmasını hiç önemsemio hırsızlar
hep duyuoum insanlardan burun buruna geldik die
canına da malına da zarar gelmemiş buna şükür

yaşadığın şok çok kötü tabiki hep bi tedirginlik olur şimdi üzerinde :50:
benimde 2 hft önce üst katıma girmiş benim camımdan tırmanarak ben demir sesi duyup uyanıp evin tüm ışıklarını yakmıştım ama o çoktan üst kata tırmanmış
şimdi bi ses duysam :18: hemen aklıma o gelio yine hırsız sanırım die korkuoum.

aycangülcüm çok geçmiş olsun.malesef hepimizin başına gelebiliyor böyle şeyler. geçen yaz kızkardeşim evine girmişti. çok zor bi durum. uzun süre annemlerde kalmıştı kardeşimde. bende çok korkuyorum hele bide çocuklar olunca. tekrar geçmiş olsun canım. ya ben bu ay epilasyon tarihlerini kaçırdım. aslında biliyordum ama.en son mart ikinci alternatifte yapmıştım.bir ay oldu benim tüyler çıkmadı. çıkanlar da çok kısa olduğu için kaldı bu ay. bu yöntem işe yaradı anlamına geliyor. artık nisanı beklicem. teşekkürler.

of ben iki alternatifi de kaçırmışım denemek istiyordum bu ay unutmuşum. peki bu tarihler dışında jilet kullansak bir problem olur mu? benim çok batık problemim vardı jilet kullanmaya başladım ve batıklarım geçti ancak şimdi de tüylerim çok çıkmaya başladı. lazer de yaptıramıyorum ne yazıkki maddi açıdan pahalı geliyor. ancak geçenlerde bi sitede gördüm ıpl epilasyonu aldım 90 tlye ,ayın 20sinde onu yaptıracağım ancak bundan sonra bu ay programına uyacağım denemediğim şey kalmadı kıllarımdan çektiğim kadar hiç bişeyden çekmedim. herkes yarar gördüyse bu yöntemden ben de deneyeceğim bakalım :1:

cvplarınız için teşekkür ederim kızlar şansıma adetim bugun bitti eldiven aldım şu eldivenle alma olayı varya onu ilk defa bu gün koltukaltımda denicem bakalım nasıl bir sonuç olcak ve tabiki sizin yaptığınız bu uygulamayida normalde 5 günde çıkmaya başlar bu yöntem daha uzun sürer diye umuyorum :))

Aycangül çok geçmiş olsun canım.
Şükür ki daha kötüsü olmamış.
Bir daha yaşamazsın umarım bu korkuyu

Aycangül çok çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yaşatmasın.
Tanıdığın insanları orda görmen de etkilemiştir baya seni.
Rabbim korusun kötü niyetli insanlardan...

geçmiş olsun arkadaşım. Allah kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi...

cvplarınız için teşekkür ederim kızlar şansıma adetim bugun bitti eldiven aldım şu eldivenle alma olayı varya onu ilk defa bu gün koltukaltımda denicem bakalım nasıl bir sonuç olcak ve tabiki sizin yaptığınız bu uygulamayida normalde 5 günde çıkmaya başlar bu yöntem daha uzun sürer diye umuyorum :))

canım epilasyon tarihini kaçırdın yaa :20: dün saat 14e kadardı :45:

canım epilasyon tarihini kaçırdın yaa :20: dün saat 14e kadardı :45:

arkadaşlar çok teşekkür ederim..
mesajlarınızı okudukça ne kadar sık yaşandığını farkettim,çok acı ve ürkütücü..
sonrası bir o kadar yorucu..sürekli sorulara cevap arıyorum zihnimde..bir taraftan uyumak istiyorum diğer taraftan uyanık kalırsam kontrol bendeymiş gibi geliyor.. biliyorum o sırada da uyanıktım ama...
uyuorum riyamda kapı kolları harekt ediyor, pencereler,perdeler... geçecek ama nasıl..sınavıma kaldı 2 hafta. konsantre olamıyorum..içimden hiç birşey gelmiyor..
allah kimseye yaşatmasın böyle korkuları.. daha ağırlarını yaşayanları düşündükçe şükrediyorum tekrar tekrar..allah yardımcıları olsun..
insanın en temel ihtiyacı yeme, içme, güvenlik..

yaaa ben yanlış bakmışım bu sefere de kısmet olmadı yaa artık öbür aya denicem de denicemmmm :52::52::51::51:

Aycangül öncelikle geçmiş olsun.Ardından yeni yaşında daha mutlu olaylar yaşamanı dilerim.Son olarak da Nisan 21'e verdiler lazer seansını.Tarihlere uymuyor diye düşünüyorum.

arkadaşlar çok teşekkür ederim..
mesajlarınızı okudukça ne kadar sık yaşandığını farkettim,çok acı ve ürkütücü..
sonrası bir o kadar yorucu..sürekli sorulara cevap arıyorum zihnimde..bir taraftan uyumak istiyorum diğer taraftan uyanık kalırsam kontrol bendeymiş gibi geliyor.. biliyorum o sırada da uyanıktım ama...
uyuorum riyamda kapı kolları harekt ediyor, pencereler,perdeler... geçecek ama nasıl..sınavıma kaldı 2 hafta. konsantre olamıyorum..içimden hiç birşey gelmiyor..
allah kimseye yaşatmasın böyle korkuları.. daha ağırlarını yaşayanları düşündükçe şükrediyorum tekrar tekrar..allah yardımcıları olsun..
insanın en temel ihtiyacı yeme, içme, güvenlik..

Gecmis olsun tatlim, Rabbim hepimizi korusun ve tuylerden kurtarsin insallah!!

nası bi yöntem canı0 bu ilk kez duydum senden çok merak ettim:27::52::52::52:

Aycangül siteye şimdi girdim yaşadıklarını bugün öğrendim. Çok ama çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. Bizede girmeye çalışmıştı hırsız annemle karşı karşıya gelmişler o günden beridir diken üstündeyim resmen Rabbim hepimizi korusun böyle musibetlerden.

Back