Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duygucum süper, ne diyeyim :)
bu arada arkadaşlar kabus bir gece yaşadım; inanıyorum ki dualarınız korudu beni ..
eve hırsız girmeye çalıştı ama beni görünce balkondan atlayıp kaçtı..ben böyle durumlarda donup kalıyorum olduğum yerde,kaçmasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum..
az önce olay yeri inceleme ekibi evdeydi,parmak izleri falan alındı,ayakkabı izlerine bakıldı..fotoğraflar çekildi,film sahnesi gibidi !
önüme sabıkalıların fotoğrafları olan kocaman bir defter koydular; o mu bu mu... off.
daha korkunç olan o defterde tanıdığım simalar oluşuydu..suçlularla burun buruna yaşıyoruz ve bu çok ürkütücü allah hepimizi korusun kötülerden !
duygucum süper, ne diyeyim :)
bu arada arkadaşlar kabus bir gece yaşadım; inanıyorum ki dualarınız korudu beni ..
eve hırsız girmeye çalıştı ama beni görünce balkondan atlayıp kaçtı..ben böyle durumlarda donup kalıyorum olduğum yerde,kaçmasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum..
az önce olay yeri inceleme ekibi evdeydi,parmak izleri falan alındı,ayakkabı izlerine bakıldı..fotoğraflar çekildi,film sahnesi gibidi !
önüme sabıkalıların fotoğrafları olan kocaman bir defter koydular; o mu bu mu... off.
daha korkunç olan o defterde tanıdığım simalar oluşuydu..suçlularla burun buruna yaşıyoruz ve bu çok ürkütücü allah hepimizi korusun kötülerden !
cvplarınız için teşekkür ederim kızlar şansıma adetim bugun bitti eldiven aldım şu eldivenle alma olayı varya onu ilk defa bu gün koltukaltımda denicem bakalım nasıl bir sonuç olcak ve tabiki sizin yaptığınız bu uygulamayida normalde 5 günde çıkmaya başlar bu yöntem daha uzun sürer diye umuyorum :))
canım epilasyon tarihini kaçırdın yaa dün saat 14e kadardı
arkadaşlar çok teşekkür ederim..
mesajlarınızı okudukça ne kadar sık yaşandığını farkettim,çok acı ve ürkütücü..
sonrası bir o kadar yorucu..sürekli sorulara cevap arıyorum zihnimde..bir taraftan uyumak istiyorum diğer taraftan uyanık kalırsam kontrol bendeymiş gibi geliyor.. biliyorum o sırada da uyanıktım ama...
uyuorum riyamda kapı kolları harekt ediyor, pencereler,perdeler... geçecek ama nasıl..sınavıma kaldı 2 hafta. konsantre olamıyorum..içimden hiç birşey gelmiyor..
allah kimseye yaşatmasın böyle korkuları.. daha ağırlarını yaşayanları düşündükçe şükrediyorum tekrar tekrar..allah yardımcıları olsun..
insanın en temel ihtiyacı yeme, içme, güvenlik..
cvplarınız için teşekkür ederim kızlar şansıma adetim bugun bitti eldiven aldım şu eldivenle alma olayı varya onu ilk defa bu gün koltukaltımda denicem bakalım nasıl bir sonuç olcak ve tabiki sizin yaptığınız bu uygulamayida normalde 5 günde çıkmaya başlar bu yöntem daha uzun sürer diye umuyorum :))