Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam Aycangül hanım daha bugün gördüm yazınızı cok şey kaçırmışım. okudum anladığım kadarıyla dolunay gecesine mi rastlaması gerek tarihler ne anlamadım :S 2012 dolunay tarihlerini internetten bulduğuma göre nisan'ın 6 sı mı oluyor ? Kısaca beni aydınlatırsanız sevinirim. benim 6 sı regl i me denk glıyor nasıl yapmam gerekiyor ? Ara tarihler neler ?
2012 ock 9 07:30 Mon-
2012 şbt 7 21:54 Tue
2012 Mar 8 09:39 Thu
2012 nis 6 19:19 Fri
2012 May 6 03:35 Sun
2012 haz 4 11:12 Mon
2012 tem 3 18:52 Tue
2012 Aug 2 03:27 Thu
2012 Aug 31 13:58 Fri
2012 eyl 30 03:19 Sun
2012 ekm 29 19:49 Mon
2012 ksm 28 14:46 Wed
2012 arlık 28 10:21 Fri
nisanın 12 sinde bende adetli olcam 1 ay beklenmezki ama bıyık ve çene kısmımı tarih beklemeden almak zorunda kalıyorum zaten onlardan kurtulamıyorum bari öbürtafalardakilerden kurtulayım 12 nisandan sonra hastalığımız bitikten sonra alsak olmazmı ?
olmaz.. bu sistemin faydasını görmek istiyosan, uslu olup verilen tarihleri takip edecen, afacanlık yapıp başka zamanlar almaya kalkarsan hiç bir işe yaramaz sonrada bende hiç işe yaramadı diye sızlanırsın, benden sölemesi..nisanın 12 sinde bende adetli olcam 1 ay beklenmezki ama bıyık ve çene kısmımı tarih beklemeden almak zorunda kalıyorum zaten onlardan kurtulamıyorum bari öbürtafalardakilerden kurtulayım 12 nisandan sonra hastalığımız bitikten sonra alsak olmazmı ?
tabiki almıyoruz, zaten önemli olan verilen tarihlerde almak, aklına her estiğinde alacaksan tarihleri takip edip faydalanmaya çalışmak neden anlamadım.. o zaman bi faydası olmaz benden demesi,sen tarihlerde al sadece, okadar faydasını görecen ki, arada ölee çok uzayıpta almak zorunda kalmayacan zaten, okadar azalacak ve cansızlaşacak.. öle işte, sabır..bir sonraki tarihi beklerken çıkan tüyleri alıyomusunuz. mesela bıyıkları...:26:
şansına küs o zamann...bende bıyıklar için bekleyemiyorum.yazda geliyo koltukaltı ve bacak içinde tarihleri bekleyemiycem heralde.
olmaz.. bu sistemin faydasını görmek istiyosan, uslu olup verilen tarihleri takip edecen, afacanlık yapıp başka zamanlar almaya kalkarsan hiç bir işe yaramaz sonrada bende hiç işe yaramadı diye sızlanırsın, benden sölemesi..
tabiki almıyoruz, zaten önemli olan verilen tarihlerde almak, aklına her estiğinde alacaksan tarihleri takip edip faydalanmaya çalışmak neden anlamadım.. o zaman bi faydası olmaz benden demesi,sen tarihlerde al sadece, okadar faydasını görecen ki, arada ölee çok uzayıpta almak zorunda kalmayacan zaten, okadar azalacak ve cansızlaşacak.. öle işte, sabır..
şansına küs o zamann...
canim almayalim dedigin gibi haklisinda mesela ben ilk defa mart ayinda 2.alternatifte yaptim ama normalde cok erken cikmazken cok asiri cikti mecbur arada almak zorunda kaldim...
ben 16 marta aldim, adetimde 19 unda oldu sanirim bundan kaynakli...zaten benim koltuk altim ve bacaklarim cok gec cikiyor..koltuk altimi anca 2 ayda bir alabiliyorum cok seyrek bide alinma kivamina anca geliyor..ondan sorun yokta ama genital bölge cok acayip oldu ben eldivenle almisitm simdi jiletle almis gibi cikiyor hep batik gibi cok igrenc oldu...
hadi oralari idare edebilirim ama yüz bölgesi ne olacak ben epilasyona gitmistim hicbir ise yaramdi hazir tüyler sertlesti..simdiki tarih 12 nisan ve benim adetim ya 19 unda yada daha erken bir zamanda olacak peki yine mi ayni sonucu alacam yani illa adet sonrasi gerekiyor ya.. ardaki bir haftalik dilimde olsa yine kötü sonuc mu alacagim acaba..