^ Doktor eldivenleriyle tuyleri tek tek yolacaksin [cidden mi ya bende farklı biyöntem sanmıştım:))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
^ Doktor eldivenleriyle tuyleri tek tek yolacaksin [cidden mi ya bende farklı biyöntem sanmıştım:))))))))))
Aycangül öncelikle geçmiş olsun.Ardından yeni yaşında daha mutlu olaylar yaşamanı dilerim.Son olarak da Nisan 21'e verdiler lazer seansını.Tarihlere uymuyor diye düşünüyorum.
Gecmis olsun tatlim, Rabbim hepimizi korusun ve tuylerden kurtarsin insallah!!
Aycangül siteye şimdi girdim yaşadıklarını bugün öğrendim. Çok ama çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. Bizede girmeye çalışmıştı hırsız annemle karşı karşıya gelmişler o günden beridir diken üstündeyim resmen Rabbim hepimizi korusun böyle musibetlerden.
eldiveni mrk eden olmuş doktor eldiveni galiba bende yeni duydum ve bunu kullanan kızlar da var sitede ordan da bakabilirsiniz tek tek yoluyorsun tabi tüyleri ben bu sefer ha denedim ha denicem dedim bir türlü kısmet olmadı bu nisan da alıcam artıkkkkkk
iyii geceler ben bu ay alamadım reglimm yüzünden amaa nisan ayı altarnatifleirni bekliycem sanırım
jilett kökünden almıyor degilmi? birdeee epilasyon aleti ile alan varmı acaba bu tarihlerdee o oluyormu
ben epilasyonla yapıyorum canım kökünden aldıktan sonra neden olmasın ki ....ELDİVENCİLERRRReldiven acıtyomu yaa:18::18::18:
ben epilasyonla yapıyorum canım kökünden aldıktan sonra neden olmasın ki ....ELDİVENCİLERRRReldiven acıtyomu yaa:18::18::18:
iyii geceler ben bu ay alamadım reglimm yüzünden amaa nisan ayı altarnatifleirni bekliycem sanırım
jilett kökünden almıyor degilmi? birdeee epilasyon aleti ile alan varmı acaba bu tarihlerdee o oluyormu
duygucum süper, ne diyeyim :)
bu arada arkadaşlar kabus bir gece yaşadım; inanıyorum ki dualarınız korudu beni ..
eve hırsız girmeye çalıştı ama beni görünce balkondan atlayıp kaçtı..ben böyle durumlarda donup kalıyorum olduğum yerde,kaçmasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum..
az önce olay yeri inceleme ekibi evdeydi,parmak izleri falan alındı,ayakkabı izlerine bakıldı..fotoğraflar çekildi,film sahnesi gibidi !
önüme sabıkalıların fotoğrafları olan kocaman bir defter koydular; o mu bu mu... off.
daha korkunç olan o defterde tanıdığım simalar oluşuydu..suçlularla burun buruna yaşıyoruz ve bu çok ürkütücü allah hepimizi korusun kötülerden !