tarıha uydum 1 haftada kıllarım cıktı hemde sert bnmı beceremedım ya
kasinti olmaz olurmu ya cildirtiyor hatta yirta yirta kasimak geliyor icimden
olmazmı reçelim :)))))
hele geçen ay !!! tüy değil kaktüs dikeni çıkartıyorum sandım ama öyle olmadı çok şükür:)
Bende de aynı durum var. Sırf bu kaşıntı yüzünden bu tüylerden kurtulmak istiyorum.
Kasintidan uyuyamadim gectigimiz ay
Insallah tez zamanda kurtuluruz bu tuylerden..
çıkarken de olur biraz ama asıl kaşıntı bende hemen aldıktan sonra olur, hatta bir bacagımı alırım, diğerini alırken bi yandan da ilkini kaşırım, ama oyle boyle değil delirtiyor resmen, kollarımda ve bacaklarımda oluyor bu, hatta bir iki sefer dayanamadım, hani su topuk torpuleri var ya, kullanılmamıs bi taneyi açıp onla kasıdım o kadar feci idi.. aldıktan sonra bi kaç saat suruyor bu durum ben de nasıl kurtulurum hiç bilmiyorum
kızlar bende bu ay ılk defa aranıza katıldım bacaklarda ve kolaltında uyguladım ve ılk aydan cok cılız cıkmaya basladı ayaklarım daha yenı yenı gorunmeye basladı ve hamıleyım acaba bununda etkısı olabılırmı merak ettim. :)
tarıha uydum 1 haftada kıllarım cıktı hemde sert bnmı beceremedım ya
bu ay bende de aynı problem var hiç böyle olmazdı, benim 2 hafta oldu sanırım şuan aldığım zamankiyle nerdeyse aynı boya geldiler bile diyebilirim. bir yerde yanlış yapmamışızdır da bu ay bizim üstümüzde pek etkisi olmadı sanırım, ocak ayında inşallah :)
Merhaba,
Aralık ayında ilk tarihe uyarak tüylerimi aldım. Ancak bu ay banada uymadı sanırım çok erken çıktı tüylerim çıkarkende kaşıntılı çıktı hızla uzadılar sanki. Umarım ocak ayı iyi gelir. Uygulamaya devam
birkaç ay bu takvime dikkat ettim gayet iyi di daha uzun olmuştu ama epilasyonun ilk seansı uymadı şimdi ocak ayında gitcem ocak ayının takvimini bekliyorum kısaca.............aycangül teşekkürler
Ben 18inde yalnızca kollarımı alabilmiştim, şu anda çıkan pek yok. 6 7 sert çıkanlar var, kırdıklarım muhtemelen onlar da. Her ay kırıyorum zaten o bilek kısmımı
Onun dışında dibine girip de bakmam gerekiyor yeni çıkanları görmem için.
Keşke her yerimi alsaymışım
bu ay talih bana güldü galiba :)
uygulamayı bırakmayın ama,biliyorsunuz ki her ay bu olmuyor..
ben de merakla önümüzdeki haftayı bekliyorum.sonuca karar vermek için erken olduğunu düşünüyorum.
hala çok azı çıktı.iki hafta oldu.bu gecikmeden mi kaynaklanıyor yoksa boşluklarda birdaha çıkmayacakmı bilemiyorum.çıkanlarda çok cılız çünkü.arada sertler var ama muhtemelen kırılanlar.kökten alınmış olsalardı onlarda cılız çıkardı yada henüz çıkmamış olurlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?