• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

epilasyonu icad edenlere teşekkür ediyorum. yalnız şunu öiğrenmek istiyorum yüz bölgesine bıyık gibi epilasyon yaptıran oldu mu, yani iz falan kalıyor mu acaba?

ben bugün siteye girmedim alternatif tarihi 25 aralık zannediyordum halbuki bugünmüş :50:
yüzümde iki tane ben var ve birinde birtane birinde iki tane simsiyah kıl vardı
bende 2 dk önce aldım onları yani 15 dk gecikmeli aldım bakalım gelecek ay nasıl çıkacak bu tüyler

dün aynaya baktım inanamadım 10 gün olmadan tüylerden biri yarı boyuna ulaşmış bile:53:
yaa niye böye oldu bu ay bıyıklarımda hemen hemen alınacak kadar uzadı 1. tarihte önle 12 1 arası almıştım
diğer bölgelerde aynı durumda off yaa 4 aydır gerek bile olmadığı halde ,
ayda bir ağda yapıyordum , bu ay 2 kere yapsam alınacak tüyler var

sen ne diyorsun bu konuda aycangül normalmi sence ,ayrıca benim tarihlerime baktımnı aycangül

Ocak tarihleri benim için de denk gelmeyecek galiba, çok merak ediyorum ne zaman,:31:

dün aynaya baktım inanamadım 10 gün olmadan tüylerden biri yarı boyuna ulaşmış bile:53:
yaa niye böye oldu bu ay bıyıklarımda hemen hemen alınacak kadar uzadı 1. tarihte önle 12 1 arası almıştım
diğer bölgelerde aynı durumda off yaa 4 aydır gerek bile olmadığı halde ,
ayda bir ağda yapıyordum , bu ay 2 kere yapsam alınacak tüyler var

sen ne diyorsun bu konuda aycangül normalmi sence ,ayrıca benim tarihlerime baktımnı aycangül

benimde 10 gün bile olmadan tüylerim çok hızlı uzadı bende anlayamadım. bende 16 aralıktaki tarihte aldırmıştım, heryerimdeki çok hızlı bir şekilde çıktı.. normalde 3 haftada ancak tekrar alınabilecek ölçüye geliyordu ama bu sefer dediğim gibi 10 gün bile olmadan çok uzadılar.. ve bir sonraki tarihi bekleyemeden tekrar aldırmak zorunda kaldım...

Son düzenleme:
benimde 10 gün bile olmadan tüylerim çok hızlı uzadı bende anlayamadım. bende 16 aralıktaki tarihte aldırmıştım, heryerimdeki çok hızlı bir şekilde çıktı.. normalde 3 haftada ancak tekrar alınabilecek ölçüye geliyordu ama bu sefer dediğim gibi 10 gün bile olmadan çok uzadılar.. ve bir sonraki tarihi bekleyemeden tekrar aldırmak zorunda kaldım...

:23:seni burda da buldum :23:
bu aralık ayı hemen hemen herkese kötü gelmiş sanırım aycangül hariç:)
ben de alacaktım geçenlerde ama regl oldum ve vazgeçtim
13 ocağa da bişey kalmadı zaten
beklicem bu yüzden

:23:seni burda da buldum :23:
bu aralık ayı hemen hemen herkese kötü gelmiş sanırım aycangül hariç:)
ben de alacaktım geçenlerde ama regl oldum ve vazgeçtim
13 ocağa da bişey kalmadı zaten
beklicem bu yüzden

Aralık ayı bana da iyi geldi. Hala minicik 5 10 tüy çıktı koca kolumda :1:
Geri kalanı pürüzsüüzz :nazar:

Bende bacaklarıma uyguladım aralık ayınca köklerim kalın olmasına rağmen incelme oldu ve çok az çıktı inanamadım ilk defa uygulamama rağmen çok güzel sonuç aldım teşekkürler aycangülcüm:16::16:Allah razı olsun senden:54:

Ocak ayi 2.alternatifi asagi yukari hangi tarihlerde olur acaba malum epilasyon icin 2hafta onceden randevu almak lazim:)

arkadaşlar çok özür diliyorum yoğunluktan bakamıyorum..buralarda olsamda araştırma amaçlı sitede oluyorum.
genel olarak ocak tarihleri sorulmuş sanırım..13-21-22 kesin tarihler.detayları vereceğim en kısa zamanda..şimdilik bu işinizi görür inşallah..

bazı arkadaşlarımızın şikayetleri olmuş.bu ay bendede kaşıntılı ve çıkışları tuhaf oldu ama genel olarak sonuç iyi.ben sizden farklı bir saatte yapmıştım ama bu ayın özelliği demek ki..gökyüzünde bizim aleyhimize birşeyler olmuş demekki.bu kadarı beni aşıyor tabi..
yalnız şöyle bir karar aldım durumdan dolayı.bu aydan itibaren saat vermeyeceğim.kendimi sorumlu hissettim çünkü...tarih aralığı çerçevesinde hislerinizle hareket edip almanız daha doğru olacak galiba :)

yeni gelen arkadaşlara her zamanki gibi destek olursanız çok mutlu olacağım.herşeye yetişmeye çalışırken 45 kiloya düşmüşüm :( bu kadarını kıvıramadım malesef.

tün udumatı küntüz olurmatı işig kücüg berdim.benin öltüg :1:

o kadar uğraşıyorum sitemimi de orhunca edeyim dedim :1:

56 kiloya dönmem için dua ederseniz çooookkk mutlu olacağım,bilginiz olsun:) 15 gün sonraki sınavlarımı da unutmayın emi :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar çok özür diliyorum yoğunluktan bakamıyorum..buralarda olsamda araştırma amaçlı sitede oluyorum.
genel olarak ocak tarihleri sorulmuş sanırım..13-21-22 kesin tarihler.detayları vereceğim en kısa zamanda..şimdilik bu işinizi görür inşallah..

bazı arkadaşlarımızın şikayetleri olmuş.bu ay bendede kaşıntılı ve çıkışları tuhaf oldu ama genel olarak sonuç iyi.ben sizden farklı bir saatte yapmıştım ama bu ayın özelliği demek ki..gökyüzünde bizim aleyhimize birşeyler olmuş demekki.bu kadarı beni aşıyor tabi..
yalnız şöyle bir karar aldım durumdan dolayı.bu aydan itibaren saat vermeyeceğim.kendimi sorumlu hissettim çünkü...tarih aralığı çerçevesinde hislerinizle hareket edip almanız daha doğru olacak galiba :)

yeni gelen arkadaşlara her zamanki gibi destek olursanız çok mutlu olacağım.herşeye yetişmeye çalışırken 45 kiloya düşmüşüm :( bu kadarını kıvıramadım malesef.

56 kiloya dönmem için dua ederseniz çooookkk mutlu olacağım,bilginiz olsun:) 15 gün sonraki sınavlarımı da unutmayın emi :1:

Allah yardımcın olsun :38::38::38:

aycangül canım sen kısa sürede 11 kilo mu verdin
çok anormal bi durum yaa doktora git
ve canını birşeye sıkma
çok uğraşma
senden kıymetli değil ya hiçbir şey

Aralık ayı bana da iyi geldi. Hala minicik 5 10 tüy çıktı koca kolumda :1:
Geri kalanı pürüzsüüzz :nazar:

süper, Allah devamını getirsin :9:

aycangül sen de benim gibi zora girdin mi zayıflıyosun heralde canım
bu fazla kilo kaybı insanın sinir sistemini de yıpratıyor yalnız dikkat et lütfen
ayın 13 ü benim için çok uygun reglim o zaman bitiyor, şuan tüylerimi almam gerekiyo aslında ama beklemek de istiyorum bi yandan

Aycangülüm girme bu kadar strese dikkat et kendine.
Dualarımız her zaman seninle inşallah sınavın da çok iyi geçer.
Bundan aylar önceki sonuçlarımızla karşılaştırınca bunlar çok iyi, biz diğer aylara göre yorumlarımızı yazalım ki sana da faydası olsun diye yazıyoruz niye kendini sorumlu hissedesin gök yüzünün işi sonuçta :1:

selamun aleyküm :3:
kizlar coook rica etsem bana kisaca anlatirmi biri :77:

Canım mrhb,hoş geldin:) Şöyle yapıyoruz kısaca,her ay konunun ilk sayfasını takip ediyoruz,aycangül tarihler veriyor 1. alternatif ve 2. alternatif olarak.Bu tarihlerden hangisi senin için uygunsa ağdanı o zaman yapıyorsun.Bu kadarcık:) Hımm unutmadan,adetinden sonraki tarihte yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın.Bunu da dikkate al.

Aycangülüm ya sen neden bu kadar strese sokuyorsun kendini.Yapma böyle.Sen elinden gelenin fazlasını yapıp bize zaten çok yardımcı oluyorsun.Kendini sorumlu tutacak bir şey yok ortada.Yani iyi sonuç aldığımızda iyi olacaksın da,kötü sonuç aldığımızda kötü mü olacaksın.Yok öyle bir şey! Madem burda hepimiz arkadaşız,madem sen bize bu kadar yardım ediyorsun,madem bu işte beraberiz.Sonuçlarında da beraberiz.Sen iyi ol,üzme kendini. Hıı bir de keşke sitemini de anlayabilseydik :9: Sınavlarında başarılar canım.:54:

Canım mrhb,hoş geldin:) Şöyle yapıyoruz kısaca,her ay konunun ilk sayfasını takip ediyoruz,aycangül tarihler veriyor 1. alternatif ve 2. alternatif olarak.Bu tarihlerden hangisi senin için uygunsa ağdanı o zaman yapıyorsun.Bu kadarcık:) Hımm unutmadan,adetinden sonraki tarihte yaparsan çok daha iyi sonuç alırsın.Bunu da dikkate al.

Aycangülüm ya sen neden bu kadar strese sokuyorsun kendini.Yapma böyle.Sen elinden gelenin fazlasını yapıp bize zaten çok yardımcı oluyorsun.Kendini sorumlu tutacak bir şey yok ortada.Yani iyi sonuç aldığımızda iyi olacaksın da,kötü sonuç aldığımızda kötü mü olacaksın.Yok öyle bir şey! Madem burda hepimiz arkadaşız,madem sen bize bu kadar yardım ediyorsun,madem bu işte beraberiz.Sonuçlarında da beraberiz.Sen iyi ol,üzme kendini. Hıı bir de keşke sitemini de anlayabilseydik :9: Sınavlarında başarılar canım.:54:

cook tesekkür ederim canim :29:
ocak ayi icinde tarih verilmis yukarida dimi hmm az kaldi denemekde fayda var bence nasil olsa tavuk gibi yolunup duruyoruz bide böyle deniyelim yanliz ogün agda epilasyan patlamasi yasaniyodur kesiinn :9:
Bide kocalar dua ediyodur su aycangul tarihi aciklasada bi rahat etsek diye :60:

Back