• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tarıha uydum 1 haftada kıllarım cıktı hemde sert bnmı beceremedım ya

bu ay bende de aynı problem var hiç böyle olmazdı, benim 2 hafta oldu sanırım şuan aldığım zamankiyle nerdeyse aynı boya geldiler bile diyebilirim. bir yerde yanlış yapmamışızdır da bu ay bizim üstümüzde pek etkisi olmadı sanırım, ocak ayında inşallah :)

kasinti olmaz olurmu ya cildirtiyor hatta yirta yirta kasimak geliyor icimden

olmazmı reçelim :)))))
hele geçen ay !!! tüy değil kaktüs dikeni çıkartıyorum sandım ama öyle olmadı çok şükür:)

Bende de aynı durum var. Sırf bu kaşıntı yüzünden bu tüylerden kurtulmak istiyorum. :47:

Kasintidan uyuyamadim gectigimiz ay :43:
Insallah tez zamanda kurtuluruz bu tuylerden..

çıkarken de olur biraz ama asıl kaşıntı bende hemen aldıktan sonra olur, hatta bir bacagımı alırım, diğerini alırken bi yandan da ilkini kaşırım, ama oyle boyle değil delirtiyor resmen, kollarımda ve bacaklarımda oluyor bu, hatta bir iki sefer dayanamadım, hani su topuk torpuleri var ya, kullanılmamıs bi taneyi açıp onla kasıdım o kadar feci idi.. aldıktan sonra bi kaç saat suruyor bu durum ben de nasıl kurtulurum hiç bilmiyorum

Demek ki hepimizde var aynı sorun.Ay nasıl çözücez bunu demek istiyorum ama cevabı belli :) Tüylerimizden kurtularak. Yoksa :37: böyle olucaz kaşıntıdan.

Bu arada hepimizin yeni yılı kutlu,mutlu olsun inşallah.Allah hepimize önce sağlık sonra da gönlümüzden geçenleri versin canım arkadaşlarım benim :54: :nazar: :kkk:

arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun.2012 hepimize gönlümüzdekileri getirsin..istemediklerimizi götürsün ;))

aycangül mesaj kutuna bi baksan.hem topik hem mesaj kutusu.bu sabır nasıl bişey yaa.bence sen bir iyilik perisi yada meleksinnnn

kızlar bende bu ay ılk defa aranıza katıldım bacaklarda ve kolaltında uyguladım ve ılk aydan cok cılız cıkmaya basladı ayaklarım daha yenı yenı gorunmeye basladı ve hamıleyım acaba bununda etkısı olabılırmı merak ettim. :)

Merhaba,

Aralık ayında ilk tarihe uyarak tüylerimi aldım. Ancak bu ay banada uymadı sanırım çok erken çıktı tüylerim çıkarkende kaşıntılı çıktı hızla uzadılar sanki. Umarım ocak ayı iyi gelir. Uygulamaya devam :34:

kızlar bende bu ay ılk defa aranıza katıldım bacaklarda ve kolaltında uyguladım ve ılk aydan cok cılız cıkmaya basladı ayaklarım daha yenı yenı gorunmeye basladı ve hamıleyım acaba bununda etkısı olabılırmı merak ettim. :)

çok güzel :)
bunu bizler de yaşıyoruz canım,hamile olmayanlarda yaşıyor.yine de hamileliğin etkisi olabilir mi bilemiyorum..

TrulyScrumptious mesajını aldım çok tesekkür ederim :):) özel mesaj atamıorum bu nedenle burdan yazayım dedim :))

tarıha uydum 1 haftada kıllarım cıktı hemde sert bnmı beceremedım ya

bu ay bende de aynı problem var hiç böyle olmazdı, benim 2 hafta oldu sanırım şuan aldığım zamankiyle nerdeyse aynı boya geldiler bile diyebilirim. bir yerde yanlış yapmamışızdır da bu ay bizim üstümüzde pek etkisi olmadı sanırım, ocak ayında inşallah :)

Merhaba,

Aralık ayında ilk tarihe uyarak tüylerimi aldım. Ancak bu ay banada uymadı sanırım çok erken çıktı tüylerim çıkarkende kaşıntılı çıktı hızla uzadılar sanki. Umarım ocak ayı iyi gelir. Uygulamaya devam :34:

bu ay talih bana güldü galiba :)

uygulamayı bırakmayın ama,biliyorsunuz ki her ay bu olmuyor..

ben de merakla önümüzdeki haftayı bekliyorum.sonuca karar vermek için erken olduğunu düşünüyorum.
hala çok azı çıktı.iki hafta oldu.bu gecikmeden mi kaynaklanıyor yoksa boşluklarda birdaha çıkmayacakmı bilemiyorum.çıkanlarda çok cılız çünkü.arada sertler var ama muhtemelen kırılanlar.kökten alınmış olsalardı onlarda cılız çıkardı yada henüz çıkmamış olurlardı.

birkaç ay bu takvime dikkat ettim gayet iyi di daha uzun olmuştu ama epilasyonun ilk seansı uymadı şimdi ocak ayında gitcem ocak ayının takvimini bekliyorum kısaca.............aycangül teşekkürler:21:

Ben 18inde yalnızca kollarımı alabilmiştim, şu anda çıkan pek yok. 6 7 sert çıkanlar var, kırdıklarım muhtemelen onlar da. Her ay kırıyorum zaten o bilek kısmımı :14:
Onun dışında dibine girip de bakmam gerekiyor yeni çıkanları görmem için.
Keşke her yerimi alsaymışım :50:

birkaç ay bu takvime dikkat ettim gayet iyi di daha uzun olmuştu ama epilasyonun ilk seansı uymadı şimdi ocak ayında gitcem ocak ayının takvimini bekliyorum kısaca.............aycangül teşekkürler:21:

güle güle kullan tatlım :)

Ben 18inde yalnızca kollarımı alabilmiştim, şu anda çıkan pek yok. 6 7 sert çıkanlar var, kırdıklarım muhtemelen onlar da. Her ay kırıyorum zaten o bilek kısmımı :14:
Onun dışında dibine girip de bakmam gerekiyor yeni çıkanları görmem için.
Keşke her yerimi alsaymışım :50:

bende alamıyorum bilekleri nedense..aldığımı sanıyorum,iki gün sonra çıkmaya başlıyorlar.korkuyorum üstleri bitecek,bilekler tüylü kalacak :)

bu ay talih bana güldü galiba :)

uygulamayı bırakmayın ama,biliyorsunuz ki her ay bu olmuyor..

ben de merakla önümüzdeki haftayı bekliyorum.sonuca karar vermek için erken olduğunu düşünüyorum.
hala çok azı çıktı.iki hafta oldu.bu gecikmeden mi kaynaklanıyor yoksa boşluklarda birdaha çıkmayacakmı bilemiyorum.çıkanlarda çok cılız çünkü.arada sertler var ama muhtemelen kırılanlar.kökten alınmış olsalardı onlarda cılız çıkardı yada henüz çıkmamış olurlardı.

bu ay bizim tüylerin hızlı uzama ayı idi sanırım :) ocak ayı ikinci alternatifde hepsinin kuyusunu kazıcam ben yine:9:
ikinci alternatifi bildiğimden değil bu arada, ilk alternatifde büyük ihtimal regl olacağımı sanıyorum ondan öyle belirttim

merhaba ben de tesadüfen gördüm bu sayfayı ve yine tesadüfen 17 aralık tarihinde aldırdım üzerine regl olmama rağmen çok az çıktı tüyler inanamadım ama güncelleme yapılmayacak mı?yani 1.sayfada 24 aralık var geldik 2 ocağa?

Ben ilk defa ayın 17 sinde Aycangülün verdiği öğle saatinde almaya başladım önce koltuk altımı sonra da bacaklarımın tümünü. Kolltukaltlarım çıktı ama tüy gibi. Bacaklarımda ise hala çıkan yok.. var ama onlarda kırılanlar sanırım. Epilatörle aldığım için çok kırılıyor.

Back