Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül seninle aynı durumdayız çok teşekkürler bitanemmmmmmmmmmmmmm

Kızlar tüyleriniz nasıl bu ay? Çıkmaya başladılar mı?
Henüz 2 hafta oldu ama şu an itibariyle, çok az çıkan var. Daha önceden 2 hafta sonunda daha fazla çıkıyordu. Gelişme var. :)

Önümüzdeki günlerde Aycangül tarihleri güncelleyecektir. Ocak'ın 10 dan sonra diye tahmin ediyorum.

kızlar bende ağda yapıcam ama ocağın kaçında yapılmalı bilmiyorum ilk defa deniycem bu yöntemi bakalım işe yarıycakmı bendede çok merak ediyorum aycangül tarihleri bekliyoruz senden

aycangül uzun süre bu uygulamayı yaptıktan sonra istediğimiz sonuca ulaştık diyelim.sonrasında dolunayı tarihleri takip etmedan tüylerimizi aldığımız takdir de tüylerimiz eskiye döner mi

slm aycangülcüm ben de bu ay 2. alternatifi kullandım ve sonuç çok güzeldi yani tüyler çok cılız ve seyrekti. bu ayda uyguluyacağım inşallah sonuç yine güzel olur

24'ünde aldım ben de. bazıları birden uzadı. çoğu yerde de nokta nokta çıkmış. hiç çıkmayan yer göremiyorum yani. bu tarih yaramadı bana galiba :26:

24'ünde aldım ben de. bazıları birden uzadı. çoğu yerde de nokta nokta çıkmış. hiç çıkmayan yer göremiyorum yani. bu tarih yaramadı bana galiba :26:

canım yanlış değerlendirdiğiniz birşey var !

aynı gün, aynı bölgenizde, aynı tüylere farklı muamele yapmaz !!!

yani aniden uzayanlar ya kırılanlar ya da ağda yaptığın gün çıkmak üzere olanlar.

9 gün olmuş alalı..nokta nokta çıkmış olmaları çok normal..sadece extra olumlu bir etki olmamış.[/B
]

Son düzenleme:
aycangül uzun süre bu uygulamayı yaptıktan sonra istediğimiz sonuca ulaştık diyelim.sonrasında dolunayı tarihleri takip etmedan tüylerimizi aldığımız takdir de tüylerimiz eskiye döner mi

Aynı soruyu şimdi ben sorucaktım :)

denemeden bilemem bunu..sonuçta ben sizlere dolunay günlerini vermiyorum.(daha önce tecrübe ettiğimiz için)

önümüzdeki hafta vereceğim..

çok güzel canım..bacaklarına hergün nemlendirici sür,kırılmayı büyük oranda azaltıyor.

aycangülüm bu ay aşağı yukarı ne zaman olur tarihler?

11 inden sonra..

aycangül seninle aynı durumdayız çok teşekkürler bitanemmmmmmmmmmmmmm

rica ederim..şifa olsun..

merhaba,sabırlı olabilirsem bende denicem.aralık 24nü kaçırdım.ocak için tarih vermenizi bekliyorum.
sizi de taktir ediyorum.bilgilerinizi bizimle paylaşmanız çok güzel:119:

İki aydır tarihlere uyuyorum. Özellikle aralık ayındaki baya bi azalttı gibi. Regl oldum ama ilk kez fışkırmadılar, hala çok az Ama dediğiniz korkunç kaşıntıdan bende de var maalesef.

ben de son durumdan bahsedeyim bıyık biraz biraz var ( ilk alternatifti) özel bölgede ise hiç birşey yok keşke tamamını alabilseydim koltuk altı ise çıktı o da yer yer bu da sanırım eldivenden olsa gerek çünkü acele etmiştim zaman kısaydı diye( bu da ikinci alternatifti) sonuç olarak iyi görünüo bu arada aycangül nemlendirici sür demiş de bu krem nemlendirici vs daha da tüylendirmez mi??

dolunayın tüylerimiz üzerindeki etkisini bende yaklaşık 10 yıldır biliyorum.hatta ağdamı dolunaya denk getirmeye çalışırım fazla acımasın diye.ama bu kadar bilimsel incelendiğini ilk kez görüyorum.bu ay bende denemeye çalışıcam.umarım işe yarar... teşekkür ediyorum şimdiden

İnşallah bu ay 2. tarihlere yetişebilirm
Yaklaşık 2 aydır regl tarihim öyle denk geliyor ki her iki tarih de gidiyor malesef ((
Bu ay bakalım yetişebilecek miyim:44:

Aycangülümm ..
BU ay bikini bölgesinde kırılanlar mı vardı bilmiyorum o kadar da dikkat ettim ama çıkmaya başladılar.
Hoş belli bölgelerde boşluk boşluk ama geçen aylardaki etkilerden sonra üzüldüm.
Bacaklarım harika durumda pürüzsüzz ..
Koltuk altı bıyık da gayet iyi en zorlandığım bölgede gıcıklık yaptı işte.

tarihler ne zaman belli olur acaba? benim icin cok kritik hal alıyor bazı aylar. ilkini kacirdim mi ikinci tarihe kadar da cok beklemek zorunda kalıyorum ki facia

teşekkür ederim canım sağol ben aralık ayını kaçırdım çünkü o gün misafirim vardı geçen perşembe mecburiyetten bacaklarımı almak zorunda kaldım şimdi çok belli pala bıyık bıraktımocakta alayım zaten dayanmışım 1 hafta daha pala bıyıklı dolaşayım bacaklarım çıkmaya başlarssa onları da alırım çıkmazsa bıyık ve kollarımı alacam inşallah faydasını görürüm ya inşallahhh

aycangül sana nekadar teşekkür etsem azdır, cidden ilk denemede faydasını gördüm. bacaklarımdan çok az çıktı yalnız ben birşey sormak istiyorum ARALARDA DA BELİRLİ BİR TARİH VARMI? çünkü yüzümdeki tüyler çıktı ve ben dayanamayıp aldım, onlarda azalmıştı arada aldıktan sonra çok çıktı buna ne önerebilirsin... kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…