bu ay talih bana güldü galiba :)
uygulamayı bırakmayın ama,biliyorsunuz ki her ay bu olmuyor..
ben de merakla önümüzdeki haftayı bekliyorum.sonuca karar vermek için erken olduğunu düşünüyorum.
hala çok azı çıktı.iki hafta oldu.bu gecikmeden mi kaynaklanıyor yoksa boşluklarda birdaha çıkmayacakmı bilemiyorum.çıkanlarda çok cılız çünkü.arada sertler var ama muhtemelen kırılanlar.kökten alınmış olsalardı onlarda cılız çıkardı yada henüz çıkmamış olurlardı.
Henüz 2 hafta oldu ama şu an itibariyle, çok az çıkan var. Daha önceden 2 hafta sonunda daha fazla çıkıyordu. Gelişme var. :)Kızlar tüyleriniz nasıl bu ay? Çıkmaya başladılar mı?
Önümüzdeki günlerde Aycangül tarihleri güncelleyecektir. Ocak'ın 10 dan sonra diye tahmin ediyorum.merhaba ben de tesadüfen gördüm bu sayfayı ve yine tesadüfen 17 aralık tarihinde aldırdım üzerine regl olmama rağmen çok az çıktı tüyler inanamadım ama güncelleme yapılmayacak mı?yani 1.sayfada 24 aralık var geldik 2 ocağa?
aycangül uzun süre bu uygulamayı yaptıktan sonra istediğimiz sonuca ulaştık diyelim.sonrasında dolunayı tarihleri takip etmedan tüylerimizi aldığımız takdir de tüylerimiz eskiye döner mi
24'ünde aldım ben de. bazıları birden uzadı. çoğu yerde de nokta nokta çıkmış. hiç çıkmayan yer göremiyorum yani. bu tarih yaramadı bana galiba :26:
aycangül uzun süre bu uygulamayı yaptıktan sonra istediğimiz sonuca ulaştık diyelim.sonrasında dolunayı tarihleri takip etmedan tüylerimizi aldığımız takdir de tüylerimiz eskiye döner mi
Aynı soruyu şimdi ben sorucaktım :)
slm aycangülcüm ben de bu ay 2. alternatifi kullandım ve sonuç çok güzeldi yani tüyler çok cılız ve seyrekti. bu ayda uyguluyacağım inşallah sonuç yine güzel olur
merhaba ben de tesadüfen gördüm bu sayfayı ve yine tesadüfen 17 aralık tarihinde aldırdım üzerine regl olmama rağmen çok az çıktı tüyler inanamadım ama güncelleme yapılmayacak mı?yani 1.sayfada 24 aralık var geldik 2 ocağa?
Ben ilk defa ayın 17 sinde Aycangülün verdiği öğle saatinde almaya başladım önce koltuk altımı sonra da bacaklarımın tümünü. Kolltukaltlarım çıktı ama tüy gibi. Bacaklarımda ise hala çıkan yok.. var ama onlarda kırılanlar sanırım. Epilatörle aldığım için çok kırılıyor.
aycangülüm bu ay aşağı yukarı ne zaman olur tarihler?
aycangül seninle aynı durumdayız çok teşekkürler bitanemmmmmmmmmmmmmm
arkadaşım online olduğum için cevap vereyim dedim.
aycangül her ay tarihleri açıklıyo ilk sayfada.
2 alternatif veriyo sana hangisi uyarsa onu uyguluyosun.
yani adet zamanında ve 1-2 gün öncesinde almıyosun 2 alternatiften birisi illaki sana uyar
bende bu cumartesi alıcam inşallah faydasını görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?