• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

sağol canım,bu dönemde lazer yaptıramam, ölü deriyi sürekli atmanın yollarını deneyeceğim ve de yumuşak tutmanın,
Geçenlerde eczacı tüy dökücü kremler kullanın dedi, tüyleri dökmekle beraber deriyi de yeniliyormuş, ama işte o zaman da tüyler kökten gitmiyor. :50:
Bir ara acaba tüyleri alıp bir iki gün sonra daha hiç çıkmadan krem mi uygulasam bacağıma diye de düşündüm,
Neyse konuyu dağıtmayayım...
Son birşey daha batık için kremler işe yarar mı, batığa özel kremler, alabilirim, yoksa hiç denemesem mi?

sağol canım,bu dönemde lazer yaptıramam, ölü deriyi sürekli atmanın yollarını deneyeceğim ve de yumuşak tutmanın,
Geçenlerde eczacı tüy dökücü kremler kullanın dedi, tüyleri dökmekle beraber deriyi de yeniliyormuş, ama işte o zaman da tüyler kökten gitmiyor. :50:
Bir ara acaba tüyleri alıp bir iki gün sonra daha hiç çıkmadan krem mi uygulasam bacağıma diye de düşündüm,
Neyse konuyu dağıtmayayım...
Son birşey daha batık için kremler işe yarar mı, batığa özel kremler, alabilirim, yoksa hiç denemesem mi?

Bende lazer maaliyeti cok fazla oldugu icin devam edemedim.
Suan para biriktirmem lazim ve lazerdan daha onemli ihtiyaclarim var.
Ama inan bir kere bile lazer yaptirmanin faydasi var.
Birde tabi kesinlikle oynamayacaksiniz.
Tuy dokucu kremlerde kokleri daha cok guclendirir diye duymustum,
kokler guclenirse batiklar cogalmazmi.
Bence biz ponza tasi ve nemlendiricilere devam edelim.
Bu arada ben epilasyandan sonra bitki dermanin tuy dokucu urunu kullaniyorum
tuyleri %30 azaltiyomus, azaldi gibi ama tam kesin biseyde diyemicem,
belkide aycangulun dedigi gunlerde tuy almanin etkisidir:1:

Ya Allahrızası ıçın banada anlatın ben hıç anlamadım o harıtayı neden oyle ayrıdınız bolgelerın anlamları ne. illerle alakası ne. regl olmayla alakasıne dolunayla alakası ne. ? :S

Sen bu başlığı ne zamandır takip ediyorsun, ben herşeyi okuyamadım,
Özel tarihlere dikkat edenler ayrıca azaltıcı ürünler de kullanıyor mu? Yoksa azalması için sadece özel tarihler yeterli mi?
Bu arada nemlendirici seçimi de çok önemli biliyor musun? Cildi besleyici içerik bulundurabiliyor nemlendirici kremler, cildi besleyeyim derken kılları da besleme ihtimalimiz var, nasıl birşey kullanmalı acaba,
Tüy dökücü kreme zaten bir antipatim var benim, eczacı da ikna edemedi beni, heleki dediğin gibi bir durum sözkonusu ise hiç kullanmam.

Ya Allahrızası ıçın banada anlatın ben hıç anlamadım o harıtayı neden oyle ayrıdınız bolgelerın anlamları ne. illerle alakası ne. regl olmayla alakasıne dolunayla alakası ne. ? :S

Canım ben uygulamadım ama uygulayanlar çok memnun, sen verilen tarihlerden regl sonrasına gelen tarihte epilasyonunu yap, sanırım ondan sonra alaka kurmaya başlayacaksın... :1:

Ben bu ay 3cu defa aycangulun verdigi tarihte epilasyonumu yaptim.
Ama daha once tuy azaltici urun aldigim icin onuda kullandim tabi.
Ikisi birlikte daha cok faydasi olur diye,
diyerleri hangi urenler kullaniyor bilmiyorum..
Bu tuy sorunu acaip zaman kaybi ya,
hepsinden kurtulsak keske bir an once :43:

Dedigin gibi nemlendici cok onemli,
ben bir ara salak gibi 17 yasimda her hafta duzenli zeytin yagsi kullandim,
meger besliyomus tuylerimi. Ah ah,
simdi dove in nemlendiricisini kullaniyorum..
Cogaltmadigindan eminim en azindan :1:

Son düzenleme:
keşke,
keşke,
keşke,
kibritsuyu alıp köklerine sıkmalı , dökmeli, boca etmeli bunların... :1:

Son düzenleme:
Bende lazer maaliyeti cok fazla oldugu icin devam edemedim.
Suan para biriktirmem lazim ve lazerdan daha onemli ihtiyaclarim var.
Ama inan bir kere bile lazer yaptirmanin faydasi var.
Birde tabi kesinlikle oynamayacaksiniz.
Tuy dokucu kremlerde kokleri daha cok guclendirir diye duymustum,
kokler guclenirse batiklar cogalmazmi.
Bence biz ponza tasi ve nemlendiricilere devam edelim.
Bu arada ben epilasyandan sonra bitki dermanin tuy dokucu urunu kullaniyorum
tuyleri %30 azaltiyomus, azaldi gibi ama tam kesin biseyde diyemicem,
belkide aycangulun dedigi gunlerde tuy almanin etkisidir:1:

bnde kullanıyorum bu bitki dermnı.Maalesef daha aycangülün verdiği tarihleri uygulyamadım.Ama bitki dermanın etkisini gördüm.çok iddialı bi üürün değil ama tüylerim biraz azaldı sararanlar var.hatta hatta tüylerin yarısı beyaz çıkıyo :D ilacın etkiisnden.

Allah allah çok dikkatimi çekti bu konu:44:
Baya bi memnun olan var bu şekilde epilasyon yapanlardan, bir dahakine ben de deniyeyim çünkü benim bu ay tüylerimi aldığım tarih burdakilerle hiç uyuşmamış :1:
Unutmazsam ocak ayında burayı takip ediyim ben dee :10:

bu zaten başlı başına bir yöntem fazladan tüy azaltıcı kullanmaya gerek yok, tek gereken verilen tarihlere kadar tüyleri uzatmak. yani sabır lazım.:kkk:

canım yazdıklarını takip ediyorum ama açılan ilk sayfada güncelleme yapabilme şasnın var mı? mesela 28 aralık bilgilerini sayfa sayfa aramamız gerekiyor çnkü :)

ogretmen olunca ne oluyor...bn anlamadım bnde ist unı mezunuyum..:34:ne kastettı bılmıyormda tuhaf konusmus benı kasederek. bnde ackladım anlar umarım

beni de yanlış anladınız sanırım!öğretmen olunca öğrencilerinin genel tavırlarından ve davranışlarının olası sebeplerinden haberimiz oluyor.yoksa kesinlikle ZEKA ve EĞİTİM arasında direk bir bağ olduğunu düşünmüyorum .çok zeki olup da okuma imkanı bulamayan bir çok insan tanıyorum.niye bu kadar alıngansınız anlamadım.üzüldüm doğrusu...

Kızlar çok moralim bozuk.iki gündür sırf bu yüzden suratım asık geziyorum.Bitsin artık şu tüyler.Hiç bişeyden tat almıyorum yaşama hevesim kaçtı.bacaklarım yara içinde kasıklarım sivilce hep.evlenmek istemiyorumm.oturup ağlayasım var :14:

Kızlar çok moralim bozuk.iki gündür sırf bu yüzden suratım asık geziyorum.Bitsin artık şu tüyler.Hiç bişeyden tat almıyorum yaşama hevesim kaçtı.bacaklarım yara içinde kasıklarım sivilce hep.evlenmek istemiyorumm.oturup ağlayasım var :14:

benimde öleydi ama artık daha iyi, yaptığım tek şey her duyduğumu uygulamayı bırakmak, düzenli peeling yapmak ve mümkünse bacakları unutup, ikidebir üzülmemek, bide bu yöntemi uygulamak:emir_bebek:

arada sırada banyo sonrası u-talk pudra sürerim birde.

yaşama hevesinde kaçmasın, tek derdin bu olsun.

benimde öleydi ama artık daha iyi, yaptığım tek şey her duyduğumu uygulamayı bırakmak, düzenli peeling yapmak ve mümkünse bacakları unutup, ikidebir üzülmemek, bide bu yöntemi uygulamak:emir_bebek:

arada sırada banyo sonrası u-talk pudra sürerim birde.

yaşama hevesinde kaçmasın, tek derdin bu olsun.

sağolasin canım.peeling i nasıl yapıyosun.düzeldimı bacakların

sağolasin canım.peeling i nasıl yapıyosun.düzeldimı bacakların

toz şekerin içine yumurta beyazı koyuyorum sürülebilicek kıvama gelicek kadar, çırpmak yok. onu boş bi kaba koyuyorum banyoya girerken yanıma alıyorum banyo sonunda sürüp 5 dk masaj yapıyorum. bunun dışında yves rocker marka veya body shop marka peelingler iyi. bazılarıda deniz tuzuyla ovuyo, ipek kesede iyi. yani anlıycağın yapta nasıl yaparsan yap. ben bunların hepsinden aynı derecede memnun kaldım. haftada bir yapılabilir. sonrasında da nemlendirici..

yok daha neler canım ya
ahh şuan öyle sıkıntılarım var ki keşke tüylerim olsaydı da bunları yaşamasaydım diyorum
bunun için hayata küsülmez çaresi var
bol bol nemlendir cildini
banyoda kese kullan
peeling yap
ve aycangülün verdiği tarihlerde köknden al tüylerini
sorun çözülecektir

aycangül benim genita bölgem çıkmaya başladı
bir kısmı bayagı bayagı belli oluyor diğer kısmı ise çok çok kısa ayva tüyü gibi
ayy acaba etkisini görmeye başlamış olabilir miyim yaaa
bi de daha önce söyledim mi bilmiyorum ama tüylerim incecik çıkıyo
ben senelerce sir agda kullandığm halde genital bölgemdekiler ilk çıktıklarında kazık gibi olurlardı
şimdi dokunuyorum dokunuyorm hiç batmıyolar

TrulyScrumptious sana sesleniyorum canım.özel msj atmışsın.msjda 100ü geçemediğim için özelden yazamadım.canım benm derdime ortak olman çok mutlu etti beni.Aycangülün verdiği tarihlerde yapmadan öncede mi epilatörle alıyrdun ?

yok daha neler canım ya
ahh şuan öyle sıkıntılarım var ki keşke tüylerim olsaydı da bunları yaşamasaydım diyorum
bunun için hayata küsülmez çaresi var
bol bol nemlendir cildini
banyoda kese kullan
peeling yap
ve aycangülün verdiği tarihlerde köknden al tüylerini
sorun çözülecektir

sağol canım. Bn biraz piskopata bağladım hergün kese yapıyorum :) o yüzden tahriş ettim ondan moralm bozuldu galiba

Back