Kızlar çok moralim bozuk.iki gündür sırf bu yüzden suratım asık geziyorum.Bitsin artık şu tüyler.Hiç bişeyden tat almıyorum yaşama hevesim kaçtı.bacaklarım yara içinde kasıklarım sivilce hep.evlenmek istemiyorumm.oturup ağlayasım var
TrulyScrumptious sana sesleniyorum canım.özel msj atmışsın.msjda 100ü geçemediğim için özelden yazamadım.canım benm derdime ortak olman çok mutlu etti beni.Aycangülün verdiği tarihlerde yapmadan öncede mi epilatörle alıyrdun ?
İnsanların o kadar çok derdi var ki, seninki dert sayılmaz. Böyle ufak tefek şeyler için hayata küsülmez.
Bunlar çözümü olan sorunlar. Bu problemden kurtulduğunda, niye bu kadar üzülmüşüm diye kendine güleceksin.
En kısa zamanda istediğine kavuşman ve hayata gülerek bakman dileğiyle...
Not: Kese gerçekten etkili, ama fazlası tahrişe sebep olur.
sanırım aycangül 13-14 ocak demişti
arkadaşlar ben de buna başlamak istiyorum fakat şöyle bir durum var verilen ilk tarih benm adetimden önce dolayısıyla yapılamıyor alternatif 2. tarihteyse direk regl tarihimin içinde kalıyor. sanırım ocak ayı da böyle olacak. Böyle bi durumda ne yapmam gerekiyor?
arkadaşlar ben de buna başlamak istiyorum fakat şöyle bir durum var verilen ilk tarih benm adetimden önce dolayısıyla yapılamıyor alternatif 2. tarihteyse direk regl tarihimin içinde kalıyor. sanırım ocak ayı da böyle olacak. Böyle bi durumda ne yapmam gerekiyor?
Kızlar, tüyleriniz yeni çıkmaya başladığında sizde de kaşıntı oluyor mu?Allahım delirtti resmen bu kaşıntı beni
İnşallah bakalım.evlenmeden kurtulursam ne mutlu.içime su serptiniz :)
Kızlar, tüyleriniz yeni çıkmaya başladığında sizde de kaşıntı oluyor mu?Allahım delirtti resmen bu kaşıntı beni
kasinti olmaz olurmu ya cildirtiyor hatta yirta yirta kasimak geliyor icimden
olmazmı reçelim :)))))
hele geçen ay !!! tüy değil kaktüs dikeni çıkartıyorum sandım ama öyle olmadı çok şükür:)
selam canim, yok yillarca jiletle aldim, sonra bir ara agda denedim pek becerebildigimi de soyleyemem. internetten biraz arastirdim gidip epilator almaya karar verdim kendime. iyi ki oyle yapmisim, hikayenin kalanini biliyorsun mesajimda yazdigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?