• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kızlar çok moralim bozuk.iki gündür sırf bu yüzden suratım asık geziyorum.Bitsin artık şu tüyler.Hiç bişeyden tat almıyorum yaşama hevesim kaçtı.bacaklarım yara içinde kasıklarım sivilce hep.evlenmek istemiyorumm.oturup ağlayasım var :14:

İnsanların o kadar çok derdi var ki, seninki dert sayılmaz. Böyle ufak tefek şeyler için hayata küsülmez.
Bunlar çözümü olan sorunlar. Bu problemden kurtulduğunda, niye bu kadar üzülmüşüm diye kendine güleceksin.
En kısa zamanda istediğine kavuşman ve hayata gülerek bakman dileğiyle...

Not: Kese gerçekten etkili, ama fazlası tahrişe sebep olur.

Son düzenleme:
TrulyScrumptious sana sesleniyorum canım.özel msj atmışsın.msjda 100ü geçemediğim için özelden yazamadım.canım benm derdime ortak olman çok mutlu etti beni.Aycangülün verdiği tarihlerde yapmadan öncede mi epilatörle alıyrdun ?

selam canim, yok yillarca jiletle aldim, sonra bir ara agda denedim pek becerebildigimi de soyleyemem. internetten biraz arastirdim gidip epilator almaya karar verdim kendime. iyi ki oyle yapmisim, hikayenin kalanini biliyorsun mesajimda yazdigim gibi :52:

İnsanların o kadar çok derdi var ki, seninki dert sayılmaz. Böyle ufak tefek şeyler için hayata küsülmez.
Bunlar çözümü olan sorunlar. Bu problemden kurtulduğunda, niye bu kadar üzülmüşüm diye kendine güleceksin.
En kısa zamanda istediğine kavuşman ve hayata gülerek bakman dileğiyle...

Not: Kese gerçekten etkili, ama fazlası tahrişe sebep olur.

İnşallah bakalım.evlenmeden kurtulursam ne mutlu.içime su serptiniz :)

arkadaşlar ben de buna başlamak istiyorum fakat şöyle bir durum var verilen ilk tarih benm adetimden önce dolayısıyla yapılamıyor alternatif 2. tarihteyse direk regl tarihimin içinde kalıyor. sanırım ocak ayı da böyle olacak. Böyle bi durumda ne yapmam gerekiyor?

arkadaşlar ben de buna başlamak istiyorum fakat şöyle bir durum var verilen ilk tarih benm adetimden önce dolayısıyla yapılamıyor alternatif 2. tarihteyse direk regl tarihimin içinde kalıyor. sanırım ocak ayı da böyle olacak. Böyle bi durumda ne yapmam gerekiyor?

Sanırım ilk tarihte uygulaman daha iyi olur.

Kızlar, tüyleriniz yeni çıkmaya başladığında sizde de kaşıntı oluyor mu?Allahım delirtti resmen bu kaşıntı beni :14:

ilk alternatifi kullanabilirsin o zaman canım :)
ben de bu şekilde uguluyorum..

Kızlar, tüyleriniz yeni çıkmaya başladığında sizde de kaşıntı oluyor mu?Allahım delirtti resmen bu kaşıntı beni :14:

kasinti olmaz olurmu ya cildirtiyor hatta yirta yirta kasimak geliyor icimden

olmazmı reçelim :)))))
hele geçen ay !!! tüy değil kaktüs dikeni çıkartıyorum sandım ama öyle olmadı çok şükür:)

Bende de aynı durum var. Sırf bu kaşıntı yüzünden bu tüylerden kurtulmak istiyorum. :47:

çıkarken de olur biraz ama asıl kaşıntı bende hemen aldıktan sonra olur, hatta bir bacagımı alırım, diğerini alırken bi yandan da ilkini kaşırım, ama oyle boyle değil delirtiyor resmen, kollarımda ve bacaklarımda oluyor bu, hatta bir iki sefer dayanamadım, hani su topuk torpuleri var ya, kullanılmamıs bi taneyi açıp onla kasıdım o kadar feci idi.. aldıktan sonra bi kaç saat suruyor bu durum ben de nasıl kurtulurum hiç bilmiyorum

adetli iken aldığım bıyıklarım (ayın 17si:)) hala çıkmadılar iki hafta oldu nerdeyse mutluyum :)) demek adetli olmasaydım bu ay hiç çıkmazlardı heralde:))

selam canim, yok yillarca jiletle aldim, sonra bir ara agda denedim pek becerebildigimi de soyleyemem. internetten biraz arastirdim gidip epilator almaya karar verdim kendime. iyi ki oyle yapmisim, hikayenin kalanini biliyorsun mesajimda yazdigim gibi :52:

elilatörün markasını ve modelini bana söyleyebilir misin eğer burdan yazmak reklama girerse mesaj atabilir misin ??

Back