ya temmuzdaki dolunayda aldım saatınden sonraki zaman içerisinde ama şimdi yinee yawastan tüycükler ufaktan çıkmaya başladı...::2: acabaa tam saatinde fln mı almak gerekiyor... bnm tanıdıgım bi kere almıs bidaha cıkmamıs o yuzden soruyorum..zaten ondan cok etkilenip bu dolunay durumu cok ilgimi çekti..o tanıdıgımın bı arkadası arıyor ve tuylerını al bugun dıyor..oda bacagının ancak birine agda yapıstırabılıyor sonra misafiri geldiğinden sadece agdayı yapıstırdıgı yerın tuylerını alıyor o kadar ve kadın bacaklarını acıp gosterdıgınde şok oldum...sadece agda yapıstırdıgı yerde tuy yok dıger kısımlar tuy dolu!!!..bunu gözümle gordugumden cok etkilendim...şimdi bnde zannediyorumki bizde dolunay zamanı alınca bidaha cıkmayacak amaa çıkıyorr yani diyorumki acaba bunun gunu oldugu gıbı bıde belli bi saatimi var???????(
canım bu dolunayda alma işi düşündüğün gibi bir mucize yaratmaz aslında.yani bir kerede yok etmez.sadece dolunayda almaya devam edenlerinkiyle diğer zamanlarda alanlar arasında zaman içerisinde çok olumlu bir fark gözlenir.
ama bahsettiğin kişinin aldığı sonuca mümkün değil diyemem.çünkü her dolunayın farklı bir özelliği var.yani her dolunayda ay başka bir burcun etkisinde oluyor.onunki farkında olmadan nadir görülen bir zamana denk gelmiş demek ki.keşke o zamanı bilsek te aynı zamanı yakalasak.ama tarihini hatırlamıyordur sanırım.arkadaşına sor hangi ayda ve hangi yılda bu olmuş.yakın bir zamanda ise geçmişe dönük olarak bakıp tesbit etmemiz mümkün olabilir.böylece bizde deneriz.ne güzel olur..
arkadaşına sor..eğer hatırlıyorsa ben elimden geleni yaparım tatlım :)