Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım ben iple alırken kırıyorum galiba sen kırmadan alabiliyo musun

bence doğruluk oranı var bu dolunayda alma işinin bende dikkat ettim o vakitte aldığım zamnlarda genellikle tüylerim geç ve cansız çıktığını farkettim olabilir yani olmucak bişey deil bazı arkadaşlar saçma bulmuş konuyu ama bence doğruluk payı var benim tüylerim kalın ve sık olmasına karşın normalde aldığımda pek fark olmuyo ama dolunay vaktii aldığımda genelde çok geç çıkıyo ve cansızz çıkıyo benden söylemesizemuszemus

kesinlikle ..üstelik bir yüküde yok bize..sadece zamanı ayarlıyoruz.masrafı yada sakıncası yok..buna rağmen şiddetle itiraz edenler oluyor söylediğimde :))

regl tarihine göre alabileceğin alternatif günler diye düşün..

anladim..cevabin icin tesk ederim canim..

kesinlikle ..üstelik bir yüküde yok bize..sadece zamanı ayarlıyoruz.masrafı yada sakıncası yok..buna rağmen şiddetle itiraz edenler oluyor söylediğimde :))

sen bosver canim inanmayan inanmasin tüylü tüylü yasasin
bizde beraber devam edelim

sagolasin yardimlarin icin emegin icin :lepi:
sayende tüy derdimiz hafifliyor kaydirigubbakcemile2

tesk ederim

öyle,teklif var ısrar yok :))
ayrıca rica ederim.zevkle..
yalnız balım,sende şu birkaç mesajdan birden nasıl alıntı yapıldığını aşama aşama bi anlatsan bana çok mutlu olurum :))
bunu yapabilen birini bulmuşken yapışayım yakasına dedim :))

ben dün yapmadım ya 3-4 ağustosta yapıcam çünkü bugün regl oldum yine aynı hataya düşmiyim diye bidahaki dolunay ne zmana yani 3-4 ağustostan sonraki tarih?

nasıl 24 ü ya...ay takviminde 26 yazıyo....gene mi kaçırdım allam yaaa:umursamaz: koydum makineyi yapcem birazdansempatiksalakcinni

bu ay ne zman alınması gerekiyor kızlarrr...bende lazare gidecem hafta içi ama günler uygunmu ,,,geçen a<y 9 undada regl olmuştum bu ayda 10 nu gibi olurummm...

Ben bu takvime göre hareket ediyorum ama :sm_confused:

nasıl 24 ü ya...ay takviminde 26 yazıyo....gene mi kaçırdım allam yaaa:umursamaz: koydum makineyi yapcem birazdansempatiksalakcinni

Sanırım yanlış anlamışız :) aycangülüm 24 derken ağustos dolunayını kastetmiş geçmiş msjlarıda okuyunca anladım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…