yaa benim bu sefer de regl öncesine denk gelicek galiba off ya geçen seferki de öyle olmuştu iki haftada fırt fırt çıktılar her delikten:mymeka:
bana ilginç geldi ve doğru olabilir ama denk getirmek lazım benim şu an ağdaya gitmem lazım ama müsait olamadığımdan gidemiyorum... Senin bu tarihleri denk getirmek zor olacak...
bende çok konuşurum tüylerimle:roflol:
bakalım bende yarın yapcam ağdamı sonrada 3 4 ağustosta yaparım kurtulcam inş şu kıllardankaydirigubbakcemile3
bende çok konuşurum tüylerimle:roflol:
Ben hangi biriyle konuşacağımı bilemiyorum sempatiksalakcinni
Bende yarın deneyeceğim bu yöntemi bakalım bi arasıcak olarak soğan kürü uygulayacağım
ya da limon tuz bakalım nolcek :uhm:
yaa bu arada arkadaşlar bacagımda bu sefer sir agdadan dolayı morarma olduu hatta kan topladıı ne yapabilirim ..?? nasıl gecer bu yaa..((( yardım lütfennn.!!!!
nemlendirici falan sür aynen benim cildim de öyle hiç gelemiyo ağdaya falan morardıysa 1-2 günde geçer diye düşünüyorum
Saol canım yaa...uff cildim cok hassas..krem felan sürdüm..inşallah bir an önce gecerr..kötü duruyoo ((
ağda mı yaptım bakalım bu sefer ne olcak..yine regl tarihimden önceye geldi..yine çabuk çıkarsa aycangülümün verdiği ara tarihte yine yaparım ağda
24 ağustosta dolunay var.
3-4 ağustos epilasyon için uygun..
11-12 ağustos (çok zorda kalısanız tercih edin)
20-21-22 ağustos epilasyon yapılabilir.
kendim bunları test ettikçe daha net yazıcam en etkililerini.ama 3-4 ağustostan eminim,çünkü denedim ve 1,5 aydır bıyık almıyorum.yarın alıcam,onlarda karşıdan görünmüyor.yani o kadar ince çıktılar.üstelik iple aldım,sir ağda falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?