yahu yazılarımızın çoğu silinmişşlmaz: neyse...dolunayı bekliyorum ben de..ay oğlaktayken mi alsam ben de ya.. bilemedim şimdi...neyse bu ay da dolunayda yapayım...pıyıkları deneyeyim sadece ozaman...çünkü düşünüyorum da dolunayda kıl köklerinde tüy olmazsa daha verimli sanki dolunayın bir yada iki gün öncesinden almak...aycangül daha iyi bilir tabi
aycangül eğer biliyosan benim sorumu da cevaplarmısın ya
limon ve tuzun nasıl bir etkisi oluyo anlamıyorum
zararı olur mu ilerde falan
kızlar ya sımdı ne zaman alcaz yanı aycangulcum ne zaman dıyosun???
ben sanslıyım heryerımı saldım bıde sımdı regl oluyorum 2 gune bıtecek:lepi:
26 sını bekleyemezsen 24-25 i gibi yapabilirsin.çünkü ay oğlakta.mutlaka etkisi olacaktır canım.sonra 3-4 ağstos var..
dene bakalım.eğer yine hemen çıkarsa 3-4 ağustosta üstünden geçersin..merak etme ben çözücem senin durumunu celnurum.sonra sana tarihler çıkarıcam.sen regline göre ayarlar,uygun olanda yaparsın opuyorumnanaktan
Aycancım slmlr konuna göz gezdirdim ve ayın fizyolojideki müthiş etkisinin bilincinde biri olarak çok dikkatimi çekti .Paylaşımların için teşekkür ederim . . .
Dün saçlarımı boyattım büyüyen ay dönemine denk geldiği için bu isabetli bi eylem olabilir mi peki ?
bilmiyorumkismile
saol gülüm benimmopuyorumnanaktan sanırım önümüzdeki ayların tümü regl tarihim dolunaya denk geliyorkafamçokkarıştı
ama moralimi bozmuyorum senin bu derece destek çıktığını görmek beni umutlandırıyor:1hug:
23-24 ve 25 temmuz boya için çok çok uygundu.bir daha ki sefere burdan bakarak boyarsın.ilk sayfada ayrıntılı olarak verdim ve vermeyede devam edicem tatlım..
yine derinin altından böcür böcür bakanlar var..:1shok: mecbur çıkcaksınız diyorum,korkunun ecele faydası yok :))))
kız tüylerimle konuşuyorum :)))
Aycancım cevabın için çok teşekkür ediyorum . . .
Bahsettiğin tarihlerde ise bakım yapalım bari o zaman . . .
Fakat ay büyüme fazında olduğu için 20 side boya için fena bir tarih sayılmazdı öyle değil mi ?
Bi soru daha regl boya için bi engel teşkil etmez öyle edeğil mi ?
Ben reglydim mesela boya olduğumda . . . gamyoncuiremsu
Aycancım cevabın için çok teşekkür ediyorum . . .
Bahsettiğin tarihlerde ise bakım yapalım bari o zaman . . .
Fakat ay büyüme fazında olduğu için 20 side boya için fena bir tarih sayılmazdı öyle değil mi ?
Bi soru daha regl boya için bi engel teşkil etmez öyle edeğil mi ?
Ben reglydim mesela boya olduğumda . . . gamyoncuiremsu
buna çok güldüm . . . :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?