Tüy dolu vücudum, İğneli epilasyon serüvenim

Nerede yaptırıyorsunuz acaba

İzleriniz geçti mi acaba

Var mı sonuç alan arkadaşlar? Yeni başlayacağım ben de inşallah.
Bende yüz için 1 seans gittim yanak boyun ve bıyık bölgesi, iğneli epilasyonda makineden çok işlemi yapan uzmanın deneyimi güzel sonuçlar için önemli maliyet açısından da hızı önemli bence evet acıyor ama ben ilk seansta bile memnun kaldım çok şükür korkarak başlamıştım belirgin siyah tüyler vardı ama bu kökleri buz lazer göremez dedi uzman boşuna gitmişsin dedi yıllarca, bu yüzden kökü siyah olan kıllar için bir tur diyot lazer atıyor dökülme sonrası çıkanların köklerine bakarak iğneli lazer yapıyor. Bi kez daha gideceğim sonra yazın ara vereceğim çünkü güneş lekelenme yapabiliyor dedi özellikle bıyık bölgesinde güneşten korumak ve güneş kremi kullanmak gerekiyormuş. Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız. Dakikasına 25₺ alıyor gittiğim yer pahalı ama bi daha rahat edeceğimi düşünerek teselli ediyorum kendimi

Merhaba peki izler ne gibi süre de geçiyordu ben bacaklarıma yaptırdım da hala kötü gözüküyor çarşamba günü 2 hafta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…