Tüy dolu vücudum, İğneli epilasyon serüvenim

Delik delik iz kalıyor yaralar 1 yılda geçiyor olayı doğru mu
Bölgeden bölgeye ve kişiden kişiye değişiyor açıkçası. Koltuk altı inanılmaz hızlı iyileşti bende ama kol daha uzun sürdü. Gittiğiniz yerde kullanılan iğnenin kalınlığı da etkiliyor olabilir, benim gittiğim yer çok ince bir iğne kullanıyor. 1 ay önce yaptırdığım yerler tamamen iyileşti mesela, leke gibi bi durum olmadı ve çok açık tenliyim.

vücuduma pek yaptırmadım, ayaklarıma , meme ucuma ve enseme yaptırdım. henüz izleri geçmedi. herhangi bir bakım yapmıyorum zaten, sadece kese yapmıyorum duşta o kadar.
İğneli epilasyondan sonra kese yapmamak lazım ya vücudunu sürekli nemlendir hametan krem falan kullan bence

İğneli epilasyondan sonra kese yapmamak lazım ya vücudunu sürekli nemlendir hametan krem falan kullan bence
her gün madecassol sürüyorum ama kremle olacak iş değil gibi geliyor bana çok sıkıntılı bi şey iğneli epilasyon. delik delik kaldım. dermaroller falan yapcam artık

Özelden yazanlar ve takip edenler olduğu için güncellememi yorum yazıyorum
22.12.2023- 4 saat daha çalışılarak sütyene kadar sırt bitmiş oldu. Yarım sırt toplam 13saat olmuş oldu benim çoook yoğundu tekrar söylüyorum. İnce oldukları için 2. Seansta çoğu çıkmazmış.
14 aralıkta çalışılan bölüm kabukları düşmek üzere. İlk yapılan yer ise hafif kızarık sadece. Sıradaki durak maalesef zamlı fiyatla kollar, kabusum…

uygun fiyATlı uyuşturucu krem öneriniz var mı bildiğiniz? emla çok pahalı çünkü

bayağı uzun sürüyor ya maddi olarak çok yıpratıcı. 4 saat için ne kadar ödediniz?

bayağı uzun sürüyor ya maddi olarak çok yıpratıcı. 4 saat için ne kadar ödediniz?
5 bin gibi bir şey ödedim , evet maddi coooook yorucu ama sırtımdakilere başka çözümüm yoktu yani:/ şuan izlerin geçmesini bekliyorum maddi battığım için kollara geçemedim:)

27.01.2024 tarihinde kol bölgesine başladım sağ üst kol 4 saat çalışıldı ancak yarısı bitti :/ ince kalın çok vardı

Merhaba öncelikle uzunca açıkladığınız için teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgiler çok faydalı. Baya bilgili duruyorsunuz bu konuda. Bende sizin gibi yıllardır muzdaribim pkosum var iğneli lazer yaptırsam yine aynı etkiyi alır mıyım acaba? Bir de yüz için iğneli lazer yaptırdıktan sonra detaylı bir bakım yapıyor musunuz? Yapıyorsanız bunuda paylaşabilir misiniz?

Aslında baya bilgim yok ama kendimce bir şeyler öğrendim, iğneli lazerin her türlü kesin çözüm olacağı söyleniyor pcos ta da etkili yani. Yüz içinse pudra ve sonra medacasiol kullanıyorum. Ekstra bir bakım yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…