Tüy dolu vücudum, İğneli epilasyon serüvenim

İğneli inanılmaz pahalı dediğim gibi en son bel bölgesine gittim yoğun bir bölgeydi. Yüze de sürekli gitmek gerekiyor bence yüz için vakit kaybetmeden başlayın azar azar. Bütçenize göre gidin 500 tl mi ayırıyorsunuz o kadar yaptırım çünkü bir sene sürüyor en az

Eldivenle alıyorum ama sanki çoğalıyor gibi aldıkça,araştırıyorum bulunduğum bölgede işinin ehli birini deneyim ve işini iyi yapması önemliymiş leke ve iz kalma durumu oluyor diyorlar inşallah bulabilirim bide onu deneyeyim bir yıl oda fayda etmezse daha ne yapılabilirim bilmiyorum.

İğneli kesin farkeder bir sürü insan kurtuluyor hiç sıkma canını , benim coook sertti yüz tüylerim

Kol ve kol altı derken açıkça yazsanız çok sevinirim. Kol'un hangi kısımlarına kadar sürdü 2 saatlik süre?
koltuk altı ilk tur 20dk (dakikası 28tl) 560tl ödedim, kol için kaç tur oldu bilmiyorum çünkü öncesinde lazere gittiğim için sonradan çıkan tüyler oluyor. Toplam 2 saat de kol için gittim 25tl dakikası.

koltuk altı ilk tur 20dk (dakikası 28tl) 560tl ödedim, kol için kaç tur oldu bilmiyorum çünkü öncesinde lazere gittiğim için sonradan çıkan tüyler oluyor. Toplam 2 saat de kol için gittim 25tl dakikası.
Nereye gidiyorsunuz çok pahalıymış, kol bölgeniz yoğun muydu 2 saatte ne kadarlık kısım alındı

Nereye gidiyorsunuz çok pahalıymış, kol bölgeniz yoğun muydu 2 saatte ne kadarlık kısım alındı
Nişantaşı neka'ya gidiyorum. Aslında kol bölgem çok yoğun değil ve tüylerim daha ince öncesinde lazere gittiğim için. İlk seans 40dk sürdü ve hepsini temizledik çok sarı ve ince olanlar hariç. Lazerden dolayı tüyler çıkmaya devam ettiği için bi 10-15 gün sonra tekrar gittim. 3 kez gitmiş oldum kol için, tam olarak kaç tur olduğunu kestiremiyorum o yüzden fakat azalma var. En son 5 hafta önce gittim, haftaya randevum var 30dk sürer diye tahmin ediyorum seyrekleşti çünkü.

Çok iyi darısı başımıza :) benimkiler yoğun bi 5 saat sürer heralde

büyük şehirdeyim ben :) bana da bi 30- 35k bulur gibi ama yapılacak bir sey yok. zaten 6 seans sırt göbek sarartma işlemine 6 aylık 7 bin tl istiyorlar. Bir kaç yıl idare edecek sonra yine aynı.. en azından temelli kurtulacağımızı ümit ediyorummm.. azı gitti çoğu kaldı diyelim benim asıl savaşım şimdi başlıyor

Ben de aynı şekilde kendimi motive ediyorum. Hatta ocakta %50 zam geleceğini düşündüğüm için bu ay her bölge için randevu aldım neredeyse, seneye bu zamanlarda tamamen biteceğini düşünüyorum. Yarın ilk kez genital üst bölge için gideceğim, ondan biraz korkuyorum ama no pain no gain hahahah

Ben en son buz lazere gittiğimde seans başına 2.500tl istediler ve temmuz ayıydı, zam gelmiş olması muhtemel. İğneli kesinlikle uzun vadede çok daha hesaplı oluyor

Çok iyi yapmışsınız benim ocağa yetişmez asla ama Ocak ayında ben de ilk turu bitirmiş olurum diye düşünüyorum

Çok iyi yapmışsınız benim ocağa yetişmez asla ama Ocak ayında ben de ilk turu bitirmiş olurum diye düşünüyorum
Genital için uyuşturucu krem alın kesinlikle, dün üst kısmı bitirdik. Kremi bol sürdüğüm yerlerde iğne girişini bile hissetmedim mükemmeldi. Az sürdüğüm yerler acıdı. Emla krem kullandım biraz pahalı (650tl diye hatırlıyorum) daha ucuz alternatife bakacağım bittiğinde ama sadece genital için kullanırsam 4 tur için yeter. Genitalin 4-5 turda bittiğini söylüyorlar zaten.

Özelden yazanlar edenler olduğu için konuyu düzenledikçe yorum da yazmaya karar verdim..

14.12.2023 - önceki tarihteki ense ve sırtta çalışılan yerlerin kabukların çoğu düşmüştü. Bugün sırta üstten 4 saat daha çalıştık ve üst diğer omuz yarısı , orta yogun kuşumdan sütyen kısmına doğru inildi. Şuan üzerine yatamıyorum bu zorluyor biraz. Yavaş yavaş aşağıya bele yapılan yere ineceğiz. Yılbasından sonra zam yapılacağını öğrendim çok üzgünüm o yüzden kol yerine beli bitirmeye karar verdim. Herkes kolun daha hızlı gittiğini yazmıştı. Ocağa kadar kalan beli bitirip sonrasında kollara geçeceğim…

İstanbuldaysabiz lazer biyer tavsiye edebilirim. Paket değil seans çalışıyor ve çok memnun kalan var.

Gerçekten kadınların kabusu. Kıllanma polikistik over.. Allah düşmanıma vermesin. Kızım da bana çekecek diye ödüm patlıyor. Gerçi annem tertemizdi sulalede kimsede yok. Bu bela nerden geldi anlamadim

Delik delik iz kalıyor yaralar 1 yılda geçiyor olayı doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…