- 1 Aralık 2019
- 217
- 91
- 98
- 28
- Konu Sahibi Anasstasyaa
-
gittiğiniz yer uygunmuş bence :) vücudunuzda iz kalmamış sanırım oraların bakımını nasıl yaptınız?merhaba ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum. yüzüm delik delik olmuştu
bu da açtığım konu. saati 300 tl şu anda gittiğim yerin. gerçekten çok sancılı bir işlem. iz kalmamasına dikkat et. meme ucuma da yaptırdım ama oranın izleri 6 aydır hala duruyorİğneli epilasyon çukur şeklinde izlerim :( (foto var)
merhaba, işinin çok ehli bir yerde şubat ayından beridir iğneli epilasyon yaptırıyorum. kadının aldığı kıllar %80 oranında bitiyor. bıyıklarım bile bitti. ancak ağız bıyık çene çevremde bu şekilde çukurluklar kaldı. yanak ve kaşlarımda hiçbir sorun yok. sadece ağız çevrem böyle oldu. 2 sene...www.kadinlarkulubu.com
çukurlarınız için tedavi olabilirsiniz eğer İstanbul'daysanız luva klinikte bu tarz skarlar için tedavi uygulanıyordumerhaba ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum. yüzüm delik delik olmuştu
bu da açtığım konu. saati 300 tl şu anda gittiğim yerin. gerçekten çok sancılı bir işlem. iz kalmamasına dikkat et. meme ucuma da yaptırdım ama oranın izleri 6 aydır hala duruyorİğneli epilasyon çukur şeklinde izlerim :( (foto var)
merhaba, işinin çok ehli bir yerde şubat ayından beridir iğneli epilasyon yaptırıyorum. kadının aldığı kıllar %80 oranında bitiyor. bıyıklarım bile bitti. ancak ağız bıyık çene çevremde bu şekilde çukurluklar kaldı. yanak ve kaşlarımda hiçbir sorun yok. sadece ağız çevrem böyle oldu. 2 sene...www.kadinlarkulubu.com
yüz için oluyor mu?Bitanecim iğneliye ne can ne para dayanmaz. Soprana titanium lazere gir 3 dalga boyuda var. Alexandrite veya diode lazer gibi kılları coşturmuyor Kalan tektükleri iğneliyle aldırırsın . iz kalmasın
vücuduma pek yaptırmadım, ayaklarıma , meme ucuma ve enseme yaptırdım. henüz izleri geçmedi. herhangi bir bakım yapmıyorum zaten, sadece kese yapmıyorum duşta o kadar.gittiğiniz yer uygunmuş bence :) vücudunuzda iz kalmamış sanırım oraların bakımını nasıl yaptınız?
Yüz için qswitch lazer kullanılıyor diye biliyorum ben meditouch İstanbul'a gidiyorum oraya bir danışın istersenizyüz için oluyor mu?
o da çoğaltıyor diyorlar ya en azından kollarımda lazerle sonuç alsam ona da okeyim gerçekten kollarla uğraşamam seneler sürerBitanecim iğneliye ne can ne para dayanmaz. Soprana titanium lazere gir 3 dalga boyuda var. Alexandrite veya diode lazer gibi kılları coşturmuyor Kalan tektükleri iğneliyle aldırırsın . iz kalmasın
vucut için kesinlikle soprano titanium.o da çoğaltıyor diyorlar ya en azından kollarımda lazerle sonuç alsam ona da okeyim gerçekten kollarla uğraşamam seneler sürer
siz hangi bölgelere yaptırdınızvucut için kesinlikle soprano titanium.
Ben kol komple bacak genital ve koltuk altı yaptım hala 4 seansim var güzel döküyor. Bu cihaz her merkezde yok o yüzden sitesinde hangi merkezlerde olduğuna bakıp öyle karar verin dolandirilmayinsiz hangi bölgelere yaptırdınız
İşte aşık sorun seanslar bitince başlıyor , soprano da tetikleme yapıyor ince tüylerde bel vs, kolu bilemiyorumBen kol komple bacak genital ve koltuk altı yaptım hala 4 seansim var güzel döküyor. Bu cihaz her merkezde yok o yüzden sitesinde hangi merkezlerde olduğuna bakıp öyle karar verin dolandirilmayin
Siz bu cihazı orjinal olarak sahip olan bir merkezle görüşün soprano şuan diğerlerinden çok farklı bir teknoloji . Vücut tüylerim gayette dökülüyorİşte aşık sorun seanslar bitince başlıyor , soprano da tetikleme yapıyor ince tüylerde bel vs, kolu bilemiyorum
Kol ve kol altı derken açıkça yazsanız çok sevinirim. Kol'un hangi kısımlarına kadar sürdü 2 saatlik süre?Merhaba, ben de toplam 2 saat kol ve koltuk altı için gittim. Ekimde başladım ve gayet memnunum şu anlık, sadece çok pahalı.
En son ne zaman gitmiştiniz izlerin durumu nedir ?vücuduma pek yaptırmadım, ayaklarıma , meme ucuma ve enseme yaptırdım. henüz izleri geçmedi. herhangi bir bakım yapmıyorum zaten, sadece kese yapmıyorum duşta o kadar.
En son 1 Kasım'da yüzüme enseme gittim. Yüzümdeki izler geçiyor ama vücut izlerim hala duruyor, vücut izlerinin geçmesi 1 yılı buluyormus. Ensem falan koyu renk maalesef is düşmüş gibiEn son ne zaman gitmiştiniz izlerin durumu nedir ?
Yaaaa ben tüm sırt düşünüyordum bel kısmımı yeni bitirdik, yukarıdan aşağı gelirim diyordum baya kötü gözükür o zamanEn son 1 Kasım'da yüzüme enseme gittim. Yüzümdeki izler geçiyor ama vücut izlerim hala duruyor, vücut izlerinin geçmesi 1 yılı buluyormus. Ensem falan koyu renk maalesef is düşmüş gibi
İnşallah deneyimlerinizi merakla okuyacağım 2 buçuk yıl iki farklı yere 3 farklı cihazla buz lazer deneyimim oldu cihazların biri soprano şu en iyi denilen maalesef ters etki yaptı her bir merkezde başlarda rahat edeceksin diye söylüyor bende inanmayı o kadar çok istedim ama olmadı maalesef hormonlara atıyorlar suçu bütün testleri yaptırdım endokrinolojiye gittim kaç kez herşey normal çıktı ilaçlar da kullandım bi şey olmamasına rağmen tüylenme için fayda etmedi. Artık kabullenmek üzereyim bitmiyor bitmeyecek sakal gibi sert değil ama siyahlar yani belli oluyor özellikle yüz bölgesi çok can sıkıcı insanlar dik dik bakıyor sanki yıllarca uğraşmamışım gibi pes ettim artık yapacak bşy yok para tuzağı olduğunu düşünüyorum artıkMerhaba , 18yaşımda yüzümde çoktan tüylerden bırakarak lazer epilasyon yaptırdım ve yüzüm felaket hale geldi. Kurtarmaya çatışırken debelendiğim bir döngü içerisine girdim. 5 sene lazer uygulandı ve boynuma yayıldı. Mezun olduktan sonra 15 dk aralarla 2 sene boyunca iğneli epilasyona gitmeye calıstım ve tamamen bitmese de artık insan içine dolabilecek haldeyim. Şuanda da İşleme gittikçe 10 dk çalışılıyor. Yüzün Detayına girmeye hala cesaret edemiyorum. Göz kenarlarım falan yoğun. Yaptıran varsa yazarsa çok sevinirim.
Tüm vücudumda ince tüyler var. Kollar inanılmaz sık ve ince jilet ve lazer gördü felaket, bel yoğun denebilir.
Göbek ağda tüy sararma işlemi görmüştü ve yoğundu . Şimdi tüm vücut iğneli epilasyona başladım. İlk olarak yıllardır siyah siyah görmekten bıktığım göbek bölgesiyle başladım. Aşırı sık ve ince bir bölge.
Hem kendim unutmamak için hem de forumda çok detaylı bilgi bulamadığım için buraya yazmaya karar verdim. Çünkü benim gibi 600 küsür boş iğneli epilasyon sayfalarını defalarca okuyanlar çözüm arayanlar var biliyorum.
Bugün aşırı detaylı olmasa da göbek/karın için tam tur seansı bitmiş oldu ve toplam 10 saat ,40dk oldu. Ben uyuşturarak yapıyorum yoksa dayanamazdım.
23.09.2023 2 saat çalışıldı.
29.09.2023 4 saat calısıldı
18.10.2023 4 saat 40dk calısıldı.
Kabuklar ; ilk olarak alt bölgeye başladım. Orası kabukları yaklaşık 3 haftada düştü. Günde 2 kez pudraladım.
2.seansım göbek çizgisi olarak yukarıya çıktık. Üst bölgelerdeki kabuklar 1 hafta daha erken düştü.
Şimdi yanları yaptırdım.böylelikle kabaca yani sıfıra sıfır olmasa da temizlenmiş oldu.
Fotoğraf olarak özelden isteyene atabilirim . ilk alt kısma yaptırmıştım ve bir hafta geçtiğinde kabuklar tam yoğunlaşmıştı . sonrasında sürekli pudraladım ve döküldü. Gerçekten ihmal etmedim bunu. Kul tüyle uğraşanlar hem maddi hem manevi ne kadar rezil bir durum olduğunu çok iyi bilir. Umarım herkes kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?