• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Alırken Pudra Sürmek

ben kardeşimden duymuştum ilk seferlerde baya faydasını görmüştüm ama en son yaptığımda koltuk altlarım kıpkırmızı oldu bir kaç gün çok yandı .acaba ağda kartuşu yüzünden mi?

hemen denicem teşekkürler.. daha önce duymuştum ama denemedim ..ee bu kadar kişinin memnum kaldıgını okuduktan sonra denemek farz oldu

Bu pratik öneriyi bizimle paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Ağdadan sonra kalan kısa tüyleri epilatörle almak istedim. Hemen aklıma pudra sürmek geldi. Sürdüm ve sonuç muhteşemdi. Tekrar teşekkürler.

bende merak ettim bebe pudrasımı yoksa bildiğimiz pudramı.birde sirden önce de kullanılıyormu arkadaşlar..

ister bebe ister vücut pudrası canım..pudra pudradır =)

ya kızlar bende şimdi koltukaltlarımı alıcam.. ilk kez ağda yapıcam. pudra sürüpte yapayım diyorum. yarın da aşkımla buluşucaz. bi sorun olmaz dimi? bikini bölgemi ilk alırken sivilce çıkmıştı bi ton..iltihap oluşmuştu..canım çok yandı bi hafta. yarında öyle olacak olursa kollarımı kaldırıp gezerim valla çocuğun yanında delikafadulden

bi fikir verin

bana da geçen ay ağda yapan kadın söyledi. kıl dönmesi olmaması için ve yumuşak olması içinmiş. ağda yaptırdıktan sonra 4-5 gün kadar bacaklarını bol bol pudrala dedi ama ben o 4-5 gün evde olamadığım için deneyemedim. b dahakine artık..

ben tüylerimi almaya başladığım ilk günden beri pudra sürerim özellikle yazın pudra süper oluyor terli iken kıllar gelmiyor pudra çok işe yarıyor ben pudrasız hiç alamam pudra ile daha iyi alıyor makina kılları. ama ağdayı yapan kuaför sürmüyor ağda da ilk kez duydum ve şaşırdımkafamçokkarıştı

benim kuaförüm de yıllardır kullanıyor,özellikle kollarım çok hassas,sir yaptırınca morarıyor hatta üst deri bile kalkabiliyor bazen.Ama pudra kullanılınca hiç bişey olmuyor,memnunum yani:lepi:

izmir'de çok güzel bir yer vardı yeni açılmış,göztepe cadde yolunda evlerin arasında bir güzellik salonu.
o kadar temiz bir yerdi ki,kadın pudralıyordu tabi ki,ve kesinlikle acım azalıyordu.
elide çok pratikti.duş yeri de vardı.benneyaptımki
ıstanbul'da öyle bir yer bulamadım daha!:sinifsinif: :kızgın:

teri engeLLediği için acıyı azaLttığını düşünüyorum ben
çok kızaran biri oLarak kuLLanıyorum pudrayı hem kızarmam hemde acı azaLıyo
kuaförümde aLıştı artık kuLLanmıyodu kuLLanır oLdu sayemde:kedi:

Back