• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Alırken Pudra Sürmek

bende ilk defa kullandım pudrayı..
buradan okuyunca
ilk defa heryerime bulaştırmadan 15 dakikada bitirdim...
o ne güzel bişeymiş:)
tavsiye ederim herkese..

dimi ayşe çoğu herkesde sir ağda heryere bulaşır evde zor olur diye tercih etmiyor aslında ama aslında okadrda zor değil kuaför salonlarına 1 seferde vereceğiniz parayla evde 5 sefer kendiniz yapıyorsunuz.

pelincim ben bacak bölgelerim için depiliissima kartuş sir ağda seti aldım onu kullanıyorum çok rahat ilk makineyi takıyorum 20 dk sonra ısınıyor sonrapudrayı sürüyorum kartuşu kılların çıkış yönünün tersine sürüp ağda bezini üzerine yapıştırıyorum aynı yönde çekiyorum 20 dk bacaklarım cirlop bikini bölgemi kartuşla denedim çok zor oluyor bende koserve ısıtıcı oldum orayıda onunla alıyorum ağdatı sürüyorum hemen kuruyor zaten elle çekiyorum yavaş yavaş çok basit

pelincim ben bacak bölgelerim için depiliissima kartuş sir ağda seti aldım onu kullanıyorum çok rahat ilk makineyi takıyorum 20 dk sonra ısınıyor sonrapudrayı sürüyorum kartuşu kılların çıkış yönünün tersine sürüp ağda bezini üzerine yapıştırıyorum aynı yönde çekiyorum 20 dk bacaklarım cirlop bikini bölgemi kartuşla denedim çok zor oluyor bende koserve ısıtıcı oldum orayıda onunla alıyorum ağdatı sürüyorum hemen kuruyor zaten elle çekiyorum yavaş yavaş çok basit

canim ne kadar verdin o sete

kk da ilk defa bir konuda herkesin hemfikir olduğunu gördüm.
çoğunlukla böyle konularda yarısı memnunum der yarısı değildir.
hayret ettim valla herkes memnun:27:
sıcakta teri alırken gayet iyi oluyor ama yorumları okuyunca valla eve gidip ağda yapasım geldi:
74:

Kızlar muhteşem bir şeymiş bu pudra. Dün ilk defa denedim ve önceden 3 saat uğraşarak yarım yamalak yaptığım ağdayı 45dakikada çok rahat ve öncekilere kıyasla oldukça az acıyla yaptım. Uzun zamandır yorum yapılmamış ama ben yinede burada yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde keşfettim çünkü bu yöntemi :-)

bende bebek pudrası kullanıyorum.acı konusunda çok farketti.keşke önceden böyle yapsaymışım diyorum.

morarıyo ağda yapınca günlerce :( :(
bebeklerle hiç işim olmadığı için henüz bilmiyorum :) bu bebek pudrası markette mi eczanede mi aktardamı yani nerden bulablirim tatlım ?

Back