• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Alırken Pudra Sürmek

Ben de denedim birkaç gün önce ve çok memnun kaldım. Koltuk altlarıma normalde hayatta epilasyon aletini değdiremiyordum sonra pudrayla cesaret ettim ve baktım nerdeyse yarısı bitmişti birkaç el hareketiyle yani gerçekten acıyı baya azaltıyo ve sonunda cilt kızarık da olmuyo, çok güzel görünüyo bence. Tavsiye ederim

kızlar ben de 1-2 kez bacaklarım da denedim gercekten çok rahat ettim.koltukaltımı da sürekli pudralayıp alıyorum.bıyıklarımı aldıktan sonra pudrayla limon u karıştırıp sürüyorum.bunu suna dumankaya söylemişti.uzun süre devam ettiğiniz de tüyleri azaltıyormuş.sanırım pudra bi şekilde bu kıl tüy muhabbetine iyi geliyor :)

ben hic duymamistim ilginc demekki aciyi azaltiyormus süpermis denemeli özel bölgede diger bölgelerde pek acimiyor bence sırnaşık şey:nazar::teytey:

pudra kesinlikle hem kızarmayı engelloyor, kızaran bolgeye suruldugunde kızarıklıgı ortadan kaldırıyor. tuylerın alınmasını kolaylastırıyor. hem de tuylerı ınceltıyor sanki... epılasyon sonrası yanmayı da azalttıgı kesın. ben aylardır kullanıyorum bebek pudrasını epılasyon oncesı ve cok memnunum. :)

evet kızler bildiğimiz bebek pudrası ve ilkiz'cim acıyı gerçekten azaltıyor çünkü tüyleri ilk çekişte kolayca alabildiğin için bir an acıo ve geçio eskiden benim cildim hep morarırdı genital bölgemde... artık hiç sorun yaşamıyorum

Ben de kullanırım pudrayı,cildi kurutsun diye başlamıştım bilmeden.Sonra acıyı azalttığını ve işi kolaylaştırdığını da farkettim.
Bildiğiniz bebe pudrası,cildi de yumuşacık yapıp hoş koku veriyor :)

bugn iş arkadasımn acl işi vardı jiltle aldı bacaklarını bnde burdn okumustm pudrayı
onda denedm almadan önce sürdürdm bacaklarına normlde kırmızı kırmızı olurms bacakları
pudradan sonra jiletle aldıgnda kırmızılık yoktu oda cok sevndii :)
bende birdahaki sefere kullanıcam tsk ederm kzılr bu bilgi içinde sizlerde olmasanz napıcaaz bilmiorum :) 50 kurus hem bayada gider yanii :))

Back