• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Alırken Pudra Sürmek

aaa kıl dönmesi hızlı çalıştırdım içinmi olyomuşşşş???
bende çabuk bitin işim dite çim biçer gibi hemen hızlı yapıyodum
bilgi için cok saol
hep kıl gönüyodu bacağımda bide yavaş deniyim
pudrayıda demim bakalım
heralde pudralayınca makina bıcakları daha rahat tutuyo hımmmCADIARZU
kıl dönmesine neden olan o kadar çok şey var ki....ama makineyi hızlı çalıştırmakda bir nedeni....en düşük seviyede yap bence....ayrıca bayan dediki tüyler ilk çıkarken çorabın kapatması bile kıl dönmesine neden oluyor...o yüzden bana sirden sonra bir müddet çorap giyme diyor ama mümkün değil,işe falan gidiyorum....

ben tüylerimi almaya başladığımdan beri pudra sürerim epilasyon yaparken özellikle yazın çok işe yarıyorrr terledğin zaman sorun yaşanmıyorrrrr:)))

bende bu yaz kuzenimde görmüştüm denedm hem çok rahat oluyor hemde acıyı biraz azaltıyor emladan önce kullanıodum:)

evet arkadaşlar bende pudrayı kullanıyorum gerçekten etkili.. nasıl etkili? bi kere en ufak kıla kadar alıo vede kullandıınız bölgeye çok gsl bi yumuşaklık verio..ayrıca bana acıyı azaltıo gibi de geldi :)

Bende pudra kullanıyorum...
Makina ile alırken terlemeyi azartıyor, böylece daha kolay epilasyon yapabiliyorum.
Sir ağda kullanırken sürümesinin sebebi de, ağda sekersiz olduğu için vücutta donup kalabiliyor. Pudra sürünce cilt ile ağda arasında bir koruma görevi yapıyor, tüğlerin ağdanın içine daha iyi girmesini sağlıyor, hemde ağda yaparken terlemeyi önleyerek ağdanın verimliliğini arttırıyor.

ben sadece koltuk altımı alırken kullanıyorum..makineden önce..:ecrin_bebek:
çok da memnunum..terleme olmadığı için acı azalıyor ve o bölge tertemiz oluyor...mmmm mis gibi..:icecream:

ben tüy dökücü krem kullanıyordum bir süredir ama hamileliğimin sonlarına yaklaştığım şu günlerde haftada bir yapmak eziyet halini almaya başladı.bende sir ağda aldım onu kullanıcam,verdiğin bilgi çok işime yarayacak sağolasın.

aslına bakarsanız dediğim gibi sir yapan kadın bacaklarıma sürünce ben de dedim ki makine ile koltukaltımı alırken kullanayım bakayım şunu...aslında çok büyükşüphelerim vardı, ya almasını engellersem diye ama bir de baktım ki küçük tüyleri bile alıyorum...ayrıca arada bir canımın yanmasından dolayı makineyi kapatırdım, hiçte kapatmadım..tamamen şans eseri buldum, iyi de oldu..hatta benim gibi yapanlar olduğunu görünce daha da sevindim, kendim öyle hissediyorum sanmıştım çünkü....

ben üç senedir pudra kullanıyorum hem epilosyon yaparken hemde agdayla alırken çok rahat oluyor. canım acımıyor en ufak tüyleri bile alıyor....

pudra acıyı azaltıyormu bilmem ama epilasyon sonrası kızarıklıgı azalttıgı cok doğru bende yeni keşfettim ve bırgunden uzun süren kızarıklık artık hiç olmuyor...

valla ben makinayla alırken hep kullanıyorm kızarmıyo hiç acıyıda azaltıyo iyice ben bol bol döküp alıyorum ucuzda bisi emla çok güzel ama artık ssk da ilacların hiç birini karsılamıyo napcaksak Allahtan gecen yazdırıp almıstm bi kutu daha ama veremem o kadar para bitince:) yine pudraya devam bide anneannem bizim zamanımızda kül kullanılırdı dio banyo sobalarından kül alıp sürerlermiş iyice oda döküyomus ama nerde bulcaz biz:)[/B]

bende makine ile alirken koltuk altim terledigi icin önce pudra sürerek denedim bi keresinde kurutur güzel alir diye düsündüm ve süper oluyor. ama ben bnu biryerde okumamistim kendim faydasi olacagini düsündüm. gercekten öyleymis bunu uygulayan cokmus.

ben koltuk altımı almak istiyorum makinayla bir kez denedim çok canım yandı.acaba pudralasamda öyle mi alsam beyaz tenliyim hem kızarıklık gider hemde canım yanmadan almış olabilirmiyim?

Pudrayı burda duydum ve dün denedim gerçekten mükemmel çok hassas bir cildim var ve epilasyondan sonra 1 haftada bile kızarıklık geçmezdi kırmızı benek benek dolaşırdım:çok üzgünüm: şimdi ise bir günde geçti hem daha iyi ve hızlı alıyor normalde makineyi değiştirmeyi düşünüyordum çok kırıyor ve iyi almıyor diye ama dün nerdeyse hiç kırmadı ve mükemmel aldı mutlaka deneyin kızlarhihoyyyt

bende makinadan aldığımda koltukaltı kısa tüylerden nefret ediyorum çokk tahriş oluyor inşallah işe yarar böyle deneyecem...:delphin:

Back