Tüy Alırken Pudra Sürmek

her eve bi pudra lazım bencede çok amaçlı :))) bende yapıyorum uzun zamandır gerçekten acıyı azaltıyor.

burda duydum çamaşırsuyum iLk kez sendenn Şeniz
ben de bi deniyim barimm bakaLımm,sonrada sana boL boL dua edimm,hee ne dersinn Şeniz
sağoLL tatLişşşş

ben özellikle koltuk altını makineyle alırken pudra sürüyorum öncesinde çünkü pudra sürünce hem terleme engelleniyor hem de cilt tahriş olmuyor. bikini bölgesine ağda yaparken de pudra kullanmak aynı şekilde işi çok kolaylaştırıyor....

ben her zaman makinayla hem bacaklarımı hem de koltuk altımı alırken mutlaka bol bol pudra sürüyorum kesinlikle acıyı azaltıyo terlemeyi de engellediği için tüyler daha çabuk geliyo.kızarıklık da olmuyo.bana da bir arkadaşım söylemişti inanamamıştım saçma gelmişti ama şimdi 2-3 senedir bu şekilde kullanıyorum hatta özel bölgemi ağdayla aldırıyorum,kıza da söylüyorum pudar sürerek yapar mısın diye o da benden öğrendi :)))

valla acıyı azaltıyo kızarıklık yapmıo normalde makinayla alınca çok kızaıyor ve acıyo ama pudra sürünce kızarmıyo ve etimi kaptırmıyorum:) mutlaka deneyin kızlar

bendde pudra kullanıyorum kendim keşfettim gercekten etkili rahatlıkla alıyorum ve hiç yapışma olmuyor tektükte olmuyor öyle ... ama tek sorun sanırım makinayı tıkıyor o pudralar

epilasyon sonrasi yapiyordum pudrayi makinaya zarar vermesin diye bendenaniknanik
önce denesem makinama zarari olmazmi ki
delikafadulden

bir arkadaşta makineyi tıkıyor yazmış ama benim makinede hala öyle bir sorun yok..pudrayı bölgeye iyice yedirince sorun olacağını pek sanmıyorum ama belli de olmaz, sonra makineler bozulur bana kızarsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…