- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Bunu da mı duyacaktım ağlayayım ben yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
ben taharerlenip de elini yıkamadan çıkanı tanıyorum
Tünediginiz yeri de silin de bir zahmet, sizden sonra da girenler oluyordur, umumi tuvalet ya haniBende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
İşte bu şekilde kendine müslümanlar yüzünden olan bize oluyorTünediginiz yeri de silin de bir zahmet, sizden sonra da girenler oluyordur, umumi tuvalet ya hani
Bende elime islak mendil alir ayagimla tuvaletin kapisini ittirir girer islak mendillle kilitler yer tuvaleti degilse ayagimla kapagi kaldirir ayaykarimla klozete tünerim sonra ayni islak mendille sifona basar kapiyi acarim.Eger bir yere dokundugum hissi olustuysa cesmeyi islak mendille acar yikar elimin tersiyle kapatirim.Umumi tuvaletten cikmak icinde ayagimin ucunu kapinin altina sokup cekerim yada biri giriyorsa o hizla açik kapidan yararlanip cikarim.
Arkadaş pek titiz maşallah, herseyi ayagı ile hallediyor o ayaklarının bastığı yere baskaları oturuyorİşte bu şekilde kendine müslümanlar yüzünden olan bize oluyor
Hayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?Arkadaş pek titiz maşallah, herseyi ayagı ile hallediyor o ayaklarının bastığı yere baskaları oturuyor
Ben ilk defa duydum desem 40 yıl düşünsem aklıma gelmez klozete o şekilde oturmak, tutarım daha iyiHayır klozete ayakla çıkmak nasıl bir deli cesareti yahu? Bir de hiçbir yere elini değmeden?
Düşer bir yanımı kırarım g.tüm başım açıkta rezil olurum diye de gelmiyor aklına demek ki.
Ben öyle yapmayı denesem kesin klozetin içine düşerimBen ilk defa duydum desem 40 yıl düşünsem aklıma gelmez klozete o şekilde oturmak, tutarım daha iyi