dur izleselim o zaman msj atisalim :)Kız senin duvarın neden kapalı kendi kendine yazıyosun hiç yakışıyormuaçta talan edelim azcık bak ya özel msj bilem atılmıyor
bir temizlik hastası ile kanka olmuşum ben bu kızdan korkuyorum ya,kim bilir bize ne deneyler yapıyordur bu hatunErkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..
yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker
Ooo kankitom
bibi süpersin. leb demeden annadınkankam artık kadiş diil sensin..
Haha o bişeymi ben peçeteyle açıyorumErkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..
yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker
Benimki pempiş parfümlü bikerealla alla siz mıçmıyonuz sanki
de mi apla? bunlar benimlen dalga ediyolar
Kadişim benim evde onun bir küçük modeli var, o yüzden yadırgamıyorumbir temizlik hastası ile kanka olmuşum ben bu kızdan korkuyorum ya,kim bilir bize ne deneyler yapıyordur bu hatunparkon
Kadişim benim evde onun bir küçük modeli var, o yüzden yadırgamıyorum
Avm lerde oda el yıkamayanları gözüyle yiyor
Bu modeller böyle, yapcak bişey yok
Kadişim benim evde onun bir küçük modeli var, o yüzden yadırgamıyorum
Avm lerde oda el yıkamayanları gözüyle yiyor
Bu modeller böyle, yapcak bişey yok
çocuklar benimle dışarı çıktıklarında krize giriyorlar.. oğlum oraya elini sürme, oraya dokunma, ay yerden bir şey alma, market arabasının sapına dokunma demişim bir ara, çocuk o zaman nasıl süreceğim dedio ellerini yıkamayan insanlar yüzünden psikopat oldum kabul ediyorum
Ay bilirim bacımçocuklar benimle dışarı çıktıklarında krize giriyorlar.. oğlum oraya elini sürme, oraya dokunma, ay yerden bir şey alma, market arabasının sapına dokunma demişim bir ara, çocuk o zaman nasıl süreceğim dedio ellerini yıkamayan insanlar yüzünden psikopat oldum kabul ediyorum
Ay bilirim bacım
Bizim 11 yaşındaki bebe tableti arabadan eve getirince çamaşır suyuyla yıkamaya kalkıyor
Çok zor bacım senin gibilerle yaşamak ama, yazık çocuklara
Öfff, pisssinan bir şeylerin farkına varmadan önce böyle değildim, hatta evde de böyle değilim ama dışarı çıkınca bütün herkesi pislik gibi görmeye başlıyorum hahahamesela para en baş düşmanım öyle böyle değil.. takside para üstü alırken amcamın önce burnuna sondaj çalışması yaptıktan sonra parayı bana uzatmasının ardından aldığım antidepresan sayısını 8'e çıkarmayı düşündüğüm doğrudur
yavruşuna katılıyorum çok mantıklı bende yapayım onu
Öfff, pisss
Ne sondajı be
Bizide obsesif yapmaya çalışıyon demi
2 hikaye daha anlatırsan ni daha taksiye binemeyebilirimobsesif oldun mu?
ay gece gece iyykinan bir şeylerin farkına varmadan önce böyle değildim, hatta evde de böyle değilim ama dışarı çıkınca bütün herkesi pislik gibi görmeye başlıyorum hahahamesela para en baş düşmanım öyle böyle değil.. takside para üstü alırken amcamın önce burnuna sondaj çalışması yaptıktan sonra parayı bana uzatmasının ardından aldığım antidepresan sayısını 8'e çıkarmayı düşündüğüm doğrudur
yavruşuna katılıyorum çok mantıklı bende yapayım onu
ay gece gece iyyk
hepimizi delirtecek kapatın şu topigi hahahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?