Tuvaletten Çıkan Erkeklerin % 94'ü .....

Ben de avm ye gittiğimde dikkat ediyorum. Çok uzun kalırım ben umumi tuvaletlerde. Takıntım var çünkü.
Her çıkan yıkıyor elini yav. Sizinkilerin nasıl hiçbiri yıkamıyor.
Ay ankaranın kadınları daha temiz bu arastırmama göre

Anketle olmaz bu iş. Bir sabah girsinler tuvalete akşama kadar gözlem yapsınlar görelim. Ben bu ankette sadece yıkamıyorum diyenlerin doğru söylediğine inanıyorum.
Ben bile tiksine tiksine yıkıyorum ellerimi çoğu zaman. Dokunmadan açılan musluk ve peçete sistemi varsa bir nebze iyi hissediyorum. Yoksa elimi yıkıyorum ,peçete alıyorum o peçeteyle musluğu kapatıp,kapıyı acmak için yeni bir peçete alıyorum zira o kapı kollarından tiksiniyorum. Tuvalete giren büyük çoğunluk elini suya sabuna değdirmeden çıkıyor maalesef. Kadınlar tuvaleti böyleyken erkekler tuvaletini düşünemiyorum.

bir temizlik hastası ile kanka olmuşum ben bu kızdan korkuyorum ya,kim bilir bize ne deneyler yapıyordur bu hatun parkon

Birileri varsa mecburen suya tutuyorlar.Kimse yoksa hızlıca çıkıp gidiyorlar.
Benden önce gelenin,ben içerdeyken elini yıkamadan gittiğini çok duydum.
Sifon mifon hakgetire.Sorsan titizliğinden sifona dokunmuyordur Allah bilir.

"Tuvaletten cikan erkeklerin % 94'ü...." okuyunca aklima daha kotu tahmin geldi.
El yikamak onun yada cok iyi

İş yerinde tanıdığım bir erkek arkadaşım iş yerimizdeki tuvaletten çıkıp elini yıkamayan erkekleri isim isim bana söylemeseydi iyidi. Çoğu yıkamıyor. Ama ben kadınlarda görmedim böyle bir şey.

bibi süpersin. leb demeden annadın kankam artık kadiş diil sensin..
Ooo kankitom kadiş kıskansın

Haha o bişeymi ben peçeteyle açıyorum neyseki bayağıdır okb ye doğru yol alıyorum çantamda kolanya ıslak mendil peçetesiz hayatta dışarı çıkmam

bir temizlik hastası ile kanka olmuşum ben bu kızdan korkuyorum ya,kim bilir bize ne deneyler yapıyordur bu hatun parkon
Kadişim benim evde onun bir küçük modeli var, o yüzden yadırgamıyorum
Avm lerde oda el yıkamayanları gözüyle yiyor
Bu modeller böyle, yapcak bişey yok

çocuklar benimle dışarı çıktıklarında krize giriyorlar.. oğlum oraya elini sürme, oraya dokunma, ay yerden bir şey alma, market arabasının sapına dokunma demişim bir ara, çocuk o zaman nasıl süreceğim dedi o ellerini yıkamayan insanlar yüzünden psikopat oldum kabul ediyorum

eskisini verip yenisini mi alsak ne yapsak hahahaha :)

canım ok kib bay

Ay bilirim bacım
Bizim 11 yaşındaki bebe tableti arabadan eve getirince çamaşır suyuyla yıkamaya kalkıyor
Çok zor bacım senin gibilerle yaşamak ama, yazık çocuklara

Ay bilirim bacım
Bizim 11 yaşındaki bebe tableti arabadan eve getirince çamaşır suyuyla yıkamaya kalkıyor
Çok zor bacım senin gibilerle yaşamak ama, yazık çocuklara

inan bir şeylerin farkına varmadan önce böyle değildim, hatta evde de böyle değilim ama dışarı çıkınca bütün herkesi pislik gibi görmeye başlıyorum hahaha mesela para en baş düşmanım öyle böyle değil.. takside para üstü alırken amcamın önce burnuna sondaj çalışması yaptıktan sonra parayı bana uzatmasının ardından aldığım antidepresan sayısını 8'e çıkarmayı düşündüğüm doğrudur

yavruşuna katılıyorum çok mantıklı bende yapayım onu

Öfff, pisss
Ne sondajı be
Bizide obsesif yapmaya çalışıyon demi

ay gece gece iyyk

hepimizi delirtecek kapatın şu topigi hahahaha :)

ay gece gece iyyk

hepimizi delirtecek kapatın şu topigi hahahaha :)

yok cidden ben kış ayını çok seviyorum çünkü hep eldivenliyim biraz daha kasarsam kontesler gibi yazın da eldiven takacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…