• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletten Çıkan Erkeklerin % 94'ü .....

Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..

yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker :KK53:

Office avmlerde ya da umumi tuvaletlerde ben de elimi yıkamıyorum. Daha çok iğreniyorum. Çözümüm elinde ıslak mendille dokunulacak yerlere dokunmak bir yere değmeden işini görüp çıkmak. Lavaboya yaklaşmam bile. Çıkınca da dezenfekte ederim ellerimi.

Gecen gün çantama ameliyat eldiveni atmayı düşündüm ;)

Office avmlerde ya da umumi tuvaletlerde ben de elimi yıkamıyorum. Daha çok iğreniyorum. Çözümüm elinde ıslak mendille dokunulacak yerlere dokunmak bir yere değmeden işini görüp çıkmak. Lavaboya yaklaşmam bile. Çıkınca da dezenfekte ederim ellerimi.

Gecen gün çantama ameliyat eldiveni atmayı düşündüm :KK66:

yok Sep, hani ellerinde ıslak mendil olsa o da bir derece.. resmen üstünü düzeltip, parfümünü sıkan çıkıyor içeriden :KK53: bir de o ellerle kapılara, koltuklara, yürüyen merdivenlerin kenarlarına dokunuyorlar offf..

bu arada eldiven konusunda haklısın, 2 gün önce benim de o aklıma geldi de millet obsesif der diye vazgeçtim :27:

aynen, ben kendimce bir sosyal deneye imza attım :KK53:

ha, şimdi farkettim soru olarak sormuşlar, araştırma yapmamışlar.. zaten soru olarak soruluyorsa herkes günde 2 kere dişlerini fırçalayıp, her gün duş alıyor, büyüklere saygılı, küçüklere sevgili, örnek vatandaş :KK53:

Bu sorulara çocuklar doğru cevap veriyor ama genelde :D

Bugün kişisel bakımdı konumuz. Benim bücürler öz değerlendirme kısmında çok dürüst davranmışlar.
Ben dişlerimi bazen fırçalıyorum öğretmenim, ama genelde annem zorluyor diyor :KK45::KK45:

Erkekleri bilmiyorum ama kadınlar için söyleyeyim el yıkayanların sayısı yüzde 5'i geçmez.. test etmesi bedava, gidin bir avm de lavaboya tüneyip bekleyin.. Tuvaletten çıkan kaç kişi elini yıkayacak.. ben size söyleyeyim, özellikle girip 15 dakika kadar ayna karşısında kaldım tuvalete girenlerden hiçbiri (EVET HİÇBİRİ) elini yıkamadı.. artık o kadar huzursuz oldum ki birine "elinizi yıkamak isterseniz şu tarafta ki kurutucuyu kullanın diğeri arızalı galiba" dedim, "yok ben pedimi düzelttim sadece" dedi.. eğer aramızdaysa kendisine sevgilerimi yolluyorum.. onlar sayesinde kapıları dirseğimle açıyorum..

yani siz o anketi alın, uçak yapın öyle daha ilgi çeker :KK53:

yaaaaaaaaaaa :mad::mad:

midem bulandı....pedimi düzelttim sadece miii
eldivensiz gezmemek lazım sanırım...

hani hep erkek tuvaletlerinin pisliğinden bahsedilir ya bizim okulda bir tuvalet vardı. allah'ım o şeyin! bir kadından çıkmış olmasına inanamazsınız!
hatta erkek arkadaşımı gizlice kızlar tuvaletine sokup göstermiştim.
evet çok romantik bi ilişkimiz vardı :KK45:

Bu sorulara çocuklar doğru cevap veriyor ama genelde :KK70:

Bugün kişisel bakımdı konumuz. Benim bücürler öz değerlendirme kısmında çok dürüst davranmışlar.
Ben dişlerimi bazen fırçalıyorum öğretmenim, ama genelde annem zorluyor diyor :KK45::KK45:

hahaha yerim ben onları ya, en masumu onlar :)

hani hep erkek tuvaletlerinin pisliğinden bahsedilir ya bizim okulda bir tuvalet vardı. allah'ım o şeyin! bir kadından çıkmış olmasına inanamazsınız!

Aklıma güzel kızlar da s.çar mı muhabbeti geldi. Hahahaha :D

Cevap hayır onlar pembe yapıyor diye okumuştum da yarılmıştım :D

Meri gözümüzde canlandırdığın şeyler için tesekkür ederiz

bizimle de var artık :27:

Niye çıkmasın ayol,çok yemiştir herhalde son çare mışmak değilmi,az yeseydi oda demi :KK53::KK53:
Yada kabızdı birikti tabi içinde,ani patlama yaşadı :confused::confused:

yok Sep, hani ellerinde ıslak mendil olsa o da bir derece.. resmen üstünü düzeltip, parfümünü sıkan çıkıyor içeriden :KK53: bir de o ellerle kapılara, koltuklara, yürüyen merdivenlerin kenarlarına dokunuyorlar offf..

bu arada eldiven konusunda haklısın, 2 gün önce benim de o aklıma geldi de millet obsesif der diye vazgeçtim :KK53:
Bende tüneyip birisinin kapıyı açmasını bekliyorum çoğu zaman :p aradan sıvışıp çıkıyorum:KK53: dokunulacak gibi değil çıkış kapısı. İçeri girerkende mutlaka peçete :KK28:

Erkekleri bilemem ama ben size kendi yaptığım anketi, daha doğrusu gözlemi söyleyeyim. Ben kyk yurdunda kalıyorum, zavallı bir üniversite öğrencisi olarak ve katımızda bulunan kızların yarısından fazlası tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor. 18*4=72 kızın 36'dan fazlası el falan yıkamıyor arkadaşlar, bu daha gerçekçi bir sonuç. Birine gidip sorsan zaten ellerini yıkadığını söyler ama gözlem yapınca daha gerçekçi sonuçlar elde ediliyor. Tekrar söylüyorum, 72 kızın yarısından fazlası tuvalet sonrası ellerini yıkamıyor, yine yarıdan fazlası tuvalet ve banyoları pis bırakıyor. Altını çiziyorum bunlar dışarıda makyajdan, süsten püsten havasına yaklaşılmayan kızlar. Bu sayı sadece bir katta bulunan kızların sayısı, zemin+5 katlı bir adet blok düşünün, aynı bloktan toplamda üç tane olduğunu düşünün, bunların toplam sayısı içinde yarıdan fazla sayıda kızın el yıkamadığını düşünün... Sonuç korkunç.

Back